Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Hrisko »

Shved написа:Е ти ми каза, че и чадърчето го водят като оръжие :D най-забавното беше, когато ми искаха слънчевите очилата за проверка :D

Офффф... аз от това завършване обаче просто усесщам как няма да си подам документите на време. Хора да ви питам на вас искаха ли ви служебна бележка, че още не сте завършили ?
Хаха много ясно , че ти трябва такава бележка там си пише диплома или служебна бележка от училището , в което завършваш ;)
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Хах, когато взимах служебната бележка от моето училище, бе ден на самоуправление. Т.е. цялата администрация бе съставена само от ученици. Докато ме разберат какво искам и за къде, голям зор видях. Иначе е една малко хартийка, дето я загубих 10 пъти, докато си дам документите...
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Wrath написа:Хах, когато взимах служебната бележка от моето училище, бе ден на самоуправление. Т.е. цялата администрация бе съставена само от ученици. Докато ме разберат какво искам и за къде, голям зор видях. Иначе е една малко хартийка, дето я загубих 10 пъти, докато си дам документите...
Виж да не стане някой фал и да ти върнат документите заради една бележка ;) провери дали всичко е както трябва :)
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Вчера като ги подадох в районното ми казаха, че всичко е тип топ :)
Firestarter_f
В началото бе словото

Мнение от Firestarter_f »

[quote="Shved"]Е ти ми каза, че и чадърчето го водят като оръжие :D най-забавното беше, когато ми искаха слънчевите очилата за проверка :D

хехе нормална практика е :) не, че чадърчето е толкова оръжие, колкото се води потенциална опасност да скриеш в него оръжие, ако имаше рентгени щяха да ти го плъзнат на бързо :) Някои мерки за сигурност наистина са доста странни ама бъди сигурен, че не се правят напразно :)
Надявам се, че вече всички сте успели да се справите с документацията, че си е малко объркано ако човек го прави за първи път. Дано да я минавате и за последен тази процедура и кандидат-курсантската кампания, демек на есен с песен всички да сме колеги.
Когато вземаш образците на бланките от районното, трябва да има списък, в който да се подпишеш под пореден номер. Някой обърнал ли е внимание във вашата област как се движи бройката на кандидатите.
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

Дам :) аз се шегувам за това с чадъра но знам че не е напразно :) Утре отивам аз да си подам документите :) Ааа да питам :D И вие ли при психодиспансера минахте за 2 мин или просто причината е в това, че гадната леличка се опитваше да ме бройка там :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Tочно за 2 мин минах :lol: Погледнахме се през прозорчето на гишето, казах й за какво й нарушавам блаженото спокойствие и туй то :lol:
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

А при мен няма да ти разказвам какво беше, че страшна работа :D
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

На мен днес ми се обадиха, или по - точно клипнаха... да ходя да си платя таксата от 25лв. и с бордерото да тичкам отново в районното. Изморих се вече...
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

О вие плащате някакви такси.. Интересно- това е явно, защото няма изпити тая година. Миналата година такса и записвания имаше чак след медицинския, физическия и психото- преди това просто се разнасяш гратис :lol:
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Гратис...гратис...колко пък да е гратис :D:D:D
Иначе съм толкова неориентирана, утре като отида в банката, кво трябва да кажа, че искам да платя такса за ВУЗ ли?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ми.. да- те ще те ориентират, спокойно :lol:
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

А, не се и съмнявам, ама като бях в районното, така хубаво ме ориентираха, че и аз се притесних, и почнах да събарям всичко около себе си, та така де...да съм подготвена :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Спокойно, в банката няма кой знае какво за бутане :lol:

П.П. Ти можеш ли да правиш лицеви опори? Ама като хората.. до долу :lol: Щото ще тряба да направиш поне двечки, за да ти го зачетат ( аз толкова добутах :lol: ) Иначе все си мислех, че ще ми ги зачетат и не съвсем до долу направени, ама.. строги хора значи :( .. :lol:
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Емиииииииииии... какво да ти кажа, от известно време правя разни упражнениица, учителят ми по физкултура се взе доста насериозно, когато го помолих да ме "подготви" за изпита и сега общо взето през ден ме занимава...до 10 ги докарвам...след това издишам :D
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”