Хаха много ясно , че ти трябва такава бележка там си пише диплома или служебна бележка от училището , в което завършвашShved написа:Е ти ми каза, че и чадърчето го водят като оръжиенай-забавното беше, когато ми искаха слънчевите очилата за проверка
![]()
Офффф... аз от това завършване обаче просто усесщам как няма да си подам документите на време. Хора да ви питам на вас искаха ли ви служебна бележка, че още не сте завършили ?
Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Re: Академия на МВР vol. 2
Хах, когато взимах служебната бележка от моето училище, бе ден на самоуправление. Т.е. цялата администрация бе съставена само от ученици. Докато ме разберат какво искам и за къде, голям зор видях. Иначе е една малко хартийка, дето я загубих 10 пъти, докато си дам документите...
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Виж да не стане някой фал и да ти върнат документите заради една бележкаWrath написа:Хах, когато взимах служебната бележка от моето училище, бе ден на самоуправление. Т.е. цялата администрация бе съставена само от ученици. Докато ме разберат какво искам и за къде, голям зор видях. Иначе е една малко хартийка, дето я загубих 10 пъти, докато си дам документите...
Вчера като ги подадох в районното ми казаха, че всичко е тип топ 
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
[quote="Shved"]Е ти ми каза, че и чадърчето го водят като оръжие
най-забавното беше, когато ми искаха слънчевите очилата за проверка
хехе нормална практика е
не, че чадърчето е толкова оръжие, колкото се води потенциална опасност да скриеш в него оръжие, ако имаше рентгени щяха да ти го плъзнат на бързо
Някои мерки за сигурност наистина са доста странни ама бъди сигурен, че не се правят напразно 
Надявам се, че вече всички сте успели да се справите с документацията, че си е малко объркано ако човек го прави за първи път. Дано да я минавате и за последен тази процедура и кандидат-курсантската кампания, демек на есен с песен всички да сме колеги.
Когато вземаш образците на бланките от районното, трябва да има списък, в който да се подпишеш под пореден номер. Някой обърнал ли е внимание във вашата област как се движи бройката на кандидатите.
хехе нормална практика е
Надявам се, че вече всички сте успели да се справите с документацията, че си е малко объркано ако човек го прави за първи път. Дано да я минавате и за последен тази процедура и кандидат-курсантската кампания, демек на есен с песен всички да сме колеги.
Когато вземаш образците на бланките от районното, трябва да има списък, в който да се подпишеш под пореден номер. Някой обърнал ли е внимание във вашата област как се движи бройката на кандидатите.
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Дам
аз се шегувам за това с чадъра но знам че не е напразно
Утре отивам аз да си подам документите
Ааа да питам
И вие ли при психодиспансера минахте за 2 мин или просто причината е в това, че гадната леличка се опитваше да ме бройка там

- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Tочно за 2 мин минах
Погледнахме се през прозорчето на гишето, казах й за какво й нарушавам блаженото спокойствие и туй то 
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А при мен няма да ти разказвам какво беше, че страшна работа 
На мен днес ми се обадиха, или по - точно клипнаха... да ходя да си платя таксата от 25лв. и с бордерото да тичкам отново в районното. Изморих се вече...
- _sonrisa_
- Флъдзила
О вие плащате някакви такси.. Интересно- това е явно, защото няма изпити тая година. Миналата година такса и записвания имаше чак след медицинския, физическия и психото- преди това просто се разнасяш гратис 
Гратис...гратис...колко пък да е гратис
:D:D
Иначе съм толкова неориентирана, утре като отида в банката, кво трябва да кажа, че искам да платя такса за ВУЗ ли?
Иначе съм толкова неориентирана, утре като отида в банката, кво трябва да кажа, че искам да платя такса за ВУЗ ли?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ми.. да- те ще те ориентират, спокойно 
А, не се и съмнявам, ама като бях в районното, така хубаво ме ориентираха, че и аз се притесних, и почнах да събарям всичко около себе си, та така де...да съм подготвена 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Спокойно, в банката няма кой знае какво за бутане
П.П. Ти можеш ли да правиш лицеви опори? Ама като хората.. до долу
Щото ще тряба да направиш поне двечки, за да ти го зачетат ( аз толкова добутах
) Иначе все си мислех, че ще ми ги зачетат и не съвсем до долу направени, ама.. строги хора значи
.. 
П.П. Ти можеш ли да правиш лицеви опори? Ама като хората.. до долу
Емиииииииииии... какво да ти кажа, от известно време правя разни упражнениица, учителят ми по физкултура се взе доста насериозно, когато го помолих да ме "подготви" за изпита и сега общо взето през ден ме занимава...до 10 ги докарвам...след това издишам