Последен преговор за 5-ти :)))

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
predvoditelq
В началото бе словото

Re: Последен преговор за 5-ти :)))

Мнение от predvoditelq »

JackInTheBox мерси братле, ще спестя чакане в ректората за плащане на таксата ,че там ще е лудница и направо поемам кам шипченски проход, горе долу се ориентирах къде е. А тоя комплект документи има ли го също във факултета или да мина през ректората да взема от там?
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

predvoditelq написа:JackInTheBox мерси братле, ще спестя чакане в ректората за плащане на таксата ,че там ще е лудница и направо поемам кам шипченски проход, горе долу се ориентирах къде е. А тоя комплект документи има ли го също във факултета или да мина през ректората да взема от там?
трябва да го има и във факултета, за съжаление и двата пъти, в които съм се записвал винаги е трябвало да го правя в ректората и нямам такъв опит, но логично е да го има след като може всичко да се направи там ако го няма и трябва специално за него да се ходи до ректората ще е глупаво.

Ще използвам възможността да добавя нещо ВАЖНО за колегите, които не са от София и ЩЕ кандидатстват за общежитие.

Може би ще ви е необходимо копие на акта за раждане, на което собственоръчно да напишете "Вярно с оригинала." да впишете датата пр. 05.08.2009г. и да се подпишете.
стрийм
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

p_e_t_i_a написа:kolko stryva molbata,koqto trqbva da si kupq pri depozirane na diplomata
Тази молба, както и тази за общежитие са безплатни. НО ако от тази година са решили да се заплщат ще бъде символична сума не по-голяма от 1лв. Но както вече казах не би трябвало да се плащат.

Деца :) на батко ви му свърши работното време и отказва интернета до утре, ще го замести с душ и бира. За тези, които искат да се запишат утре, но все още не са наясно как нека да влязат в профила ми и да видят всичките ми мнения. Последните около 15-20 обясняват подробно всичко и отговарят на почти всички въпроси по темата.
За тези, които няма да се записват утре а през следващите дни могат да ми пишат утре и аз като намеря свободно време ще отговоря. Вярвам обаче, че с прочитането на последните 4-5 страници от тази тема няма да ви трябвам и ще се сравите сами. Успех на всички и добре дошли в "бастиона на българското висше образовани". Успех утре и занапред :)
стрийм
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

mersi i uspeh
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
Aerial
Да живей словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от Aerial »

Някой може ли да даде линк за образеца на попълване на Студентската книжка?
Non e importante se io creda in Dio -e importante se Dio creda in me!
Изображение
SCANDINAVIA
elfinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от elfinka »

Aerial написа:Някой може ли да даде линк за образеца на попълване на Студентската книжка?
На сайта на ФМИ има :wink:
Не искам да пускам ръката ти...
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Оф абе сега се обадих във ФФ да попитам дали стават снимки за лична карта и лелката ми се тросна,че точно такива трябвало ама те не са 4/6 ами 3.5/4.5 така че някой знае ли какво трябва да правим в крайна сметка. Освен това, аз като си платих таксата в банката ми се скараха,че нямало място да се напише бакалавър и редовна форма на обучение и не знам дали това няма да е проблем...И още нещо - знам,че това беше споменавано и по-рано, но не ми стана ясно - като сме платили по банков път, пак ли трябва да отидем до последния етаж там където се плаща, да ни ударят печата или това става в съответния факултет...Ще се побъркам вече,това записване така ме изнерви :(
Аватар
Aerial
Да живей словото
Специалност: Европеистика

Мнение от Aerial »

elfinka написа:
Aerial написа:Някой може ли да даде линк за образеца на попълване на Студентската книжка?
На сайта на ФМИ има :wink:
Видях го,ама е по-различен,затова питах...
Non e importante se io creda in Dio -e importante se Dio creda in me!
Изображение
SCANDINAVIA
tumnasianka^
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от tumnasianka^ »

Може ли друг да ни плати таксата за първият семестър? :roll: В смисъл, носи ми всички документи и плаща в банковия салон. Вече за записването сама ще си ходя, но ми е почти невъзможно да ходя по няколко пъти до СУ, а времето за записването ми също е доста ограничено, затова не мога да се редя на 100 опашки по няколко часа. Гледам да е по-бързо цялата работа.
Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно

Мнение от Chopin »

Някой може ли да ми каже къде да се снимам в района на су(експресна услуга)
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
aciana
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология

Мнение от aciana »

Loli написа:Оф абе сега се обадих във ФФ да попитам дали стават снимки за лична карта и лелката ми се тросна,че точно такива трябвало ама те не са 4/6 ами 3.5/4.5 така че някой знае ли какво трябва да правим в крайна сметка. Освен това, аз като си платих таксата в банката ми се скараха,че нямало място да се напише бакалавър и редовна форма на обучение и не знам дали това няма да е проблем...И още нещо - знам,че това беше споменавано и по-рано, но не ми стана ясно - като сме платили по банков път, пак ли трябва да отидем до последния етаж там където се плаща, да ни ударят печата или това става в съответния факултет...Ще се побъркам вече,това записване така ме изнерви :(
Да, ще трябва да отидеш до паричния салон за печат. Но, всеобщото мнение, че тези платили по банков път минават по-бързо, така че няма да те бавят много предполагам.
Just washing it aside аll of the helplessness inside.
Pretending I don't feel misplaced.
It's so much simpler than change.
It's easier to run replacing this pain with something numb.
It's so much easier to go than face all this pain here all alone.
Аватар
nmlss
В началото бе словото

Мнение от nmlss »

A има ли документи, на които трябва да се направи копие? Актът за раждане, лична карта?
Аватар
aciana
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология

Мнение от aciana »

Доколкото знам само за общежитие, ако кандидатстваш ще ти трябва медицинско, но не съм сигурна. Иначе за записването само личната ти карта, но без да я преснимваш, само си я носи.
Just washing it aside аll of the helplessness inside.
Pretending I don't feel misplaced.
It's so much simpler than change.
It's easier to run replacing this pain with something numb.
It's so much easier to go than face all this pain here all alone.
Аватар
Piwe bez Zewe
В началото бе словото
Специалност: МО

Мнение от Piwe bez Zewe »

aciana написа:Доколкото знам само за общежитие, ако кандидатстваш ще ти трябва медицинско, но не съм сигурна. Иначе за записването само личната ти карта, но без да я преснимваш, само си я носи.
Не е посочено, че искат медицинско за общежитията :!: Ако измислят нещо такова утре ще им счупя главичките! :twisted:
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Искам да попитам за записване за следващите класирания може ли друг човек да направи това записване или трябва самият кандидат-студент?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”