Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Първо...не се гордея, че в редиците ни има хора, които се осмеляват да се ебават с човешката смърт...не, че от другата страна е кой знае колко различно, но при нас е некав култ...
Кофти ми е, че нашата агитка започва повече и повече да прилича на вашата...изтъкана от омраза...
...а вие сте си точно такива...и винаги сте се мерили с ЦСКА...защото това е мерилото в България...това е върхът, с който всички се сравняват...именно за това 7:2...5:0 и т.н. са спомените, които предизвикват мокри сънища, сърцебиене и косопад във всеки "истински левскар"...
Днес попаднах на един прекрасен клип:
http://www.vbox7.com/play:b5298613
Приятно гледане ! ! !
Кофти ми е, че нашата агитка започва повече и повече да прилича на вашата...изтъкана от омраза...
...а вие сте си точно такива...и винаги сте се мерили с ЦСКА...защото това е мерилото в България...това е върхът, с който всички се сравняват...именно за това 7:2...5:0 и т.н. са спомените, които предизвикват мокри сънища, сърцебиене и косопад във всеки "истински левскар"...
Днес попаднах на един прекрасен клип:
http://www.vbox7.com/play:b5298613
Приятно гледане ! ! !
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Бате, имаш сериозни проблеми с осмислянето на реалността. Само това ще ти кажа.Baggins написа: Това, че Левски е бил прикрепен към Спартак и МВР, значи, че е бил бутан ли??![]()
Опитай се да да помислиш бе колега ! Целта на това обединение е само и единствено да се унищожи ФК Левски, но се случва точно обратното- стопява се Спартак.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Дай да я прочетем твоята гениална теза де. Виждам, че искаш да я споделиш.Fletcher Lind написа:Бате, имаш сериозни проблеми с осмислянето на реалността. Само това ще ти кажа.Baggins написа: Това, че Левски е бил прикрепен към Спартак и МВР, значи, че е бил бутан ли??![]()
Опитай се да да помислиш бе колега ! Целта на това обединение е само и единствено да се унищожи ФК Левски, но се случва точно обратното- стопява се Спартак.
Дичоу, Левски го е имало преди, ще го има и след комунистическото четирибуквие. Това относно вечното сравнение.

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Ми аз вече ти споделих доста неща, очевидно не вдяваш нищо. И повярвай ми, не изпитвам никакви негативни чувства към теб, може би само малко съжаление (което е положително), но това не пречи да ти казвам, че си очевидно сбъркан и промит, при положение, че на черното казваш бяло и помниш избирателно. Така че пак ти казвам - опитай се да преглътнеш злобата, завистта и безсилието и вярвай в нещо добро и градивно, както аз вярвам в ЦСКА - ти може да не вярваш, но не те ангажирам с мнението си по въпроса, както ти се опитваш да ангажираш другите.
Затова - преосмисли какво пишеш, щото в огромната си част представлява пълни глупости, това е. Тоталитарен режим, избил милиони, както казваш ти, няма да унищожи някакъв си футболен клуб и ще му позволи да направи 14 титли, да има два стадиона, спортни бази, спортна рота и огромна номенклатурна подкрепа. Унищожен от комунистите клуб е Славия Прага, вие сте просто курва на всички власти, която се прави на жертва.
Но съм сигурен, че всичко това няма да наруши душевния ти мир, ти просто не възприемаш нова информация, подобно на щраусите, забили глави в земята.
А изтърканите фразички трудно ще предизвикат нещо повече от унило примляскване - името Васил Левски и заветът му ще ги има, докато някакъв си футболен клуб, откраднал името му, ако фалира, ще си загине и толкова.
Пък по вашата логика - щом казваш, че армията ни е комунистическа, то показваш страшна и дори смешна историческа некомпетентност (:
Затова - преосмисли какво пишеш, щото в огромната си част представлява пълни глупости, това е. Тоталитарен режим, избил милиони, както казваш ти, няма да унищожи някакъв си футболен клуб и ще му позволи да направи 14 титли, да има два стадиона, спортни бази, спортна рота и огромна номенклатурна подкрепа. Унищожен от комунистите клуб е Славия Прага, вие сте просто курва на всички власти, която се прави на жертва.
Но съм сигурен, че всичко това няма да наруши душевния ти мир, ти просто не възприемаш нова информация, подобно на щраусите, забили глави в земята.
А изтърканите фразички трудно ще предизвикат нещо повече от унило примляскване - името Васил Левски и заветът му ще ги има, докато някакъв си футболен клуб, откраднал името му, ако фалира, ще си загине и толкова.
Пък по вашата логика - щом казваш, че армията ни е комунистическа, то показваш страшна и дори смешна историческа некомпетентност (:
Последно промяна от Fletcher Lind на 25 Юли 2009, 19:14, променено общо 1 път.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Ще го има вечно...вечно втори...във всички отношения ! ! !Baggins написа: Дичоу, Левски го е имало преди, ще го има и след комунистическото четирибуквие. Това относно вечното сравнение.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Fletcher Lind, помолих те да споделиш твоето виждане относно сливането със Спартак, а ти започна пак общи клиширани приказки. Ясни са ми всичките ви наизустени реплики, ако нямаш какво да кажеш по дадения въпрос, по-добре ни ги спести.
Дичоу, същата работа, като няма какво умно да кажеш по-добре замълчи.
Дичоу, същата работа, като няма какво умно да кажеш по-добре замълчи.

А вашите реплики за комунистическия отбор на са ли клиширани?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Може би, но да ме виждаш да пускам мнения съдържащи единствено: "цдна септемрвийско знаме - рожба на гнусната сталинистка гъзолищежа клика" ??Митака написа:А вашите реплики за комунистическия отбор на са ли клиширани?

Доста такива мнения имаш....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Шизофрения, колеги?Baggins написа:Fletcher Lind, помолих те да споделиш твоето виждане относно сливането със Спартак, а ти започна пак общи клиширани приказки. Ясни са ми всичките ви наизустени реплики, ако нямаш какво да кажеш по дадения въпрос, по-добре ни ги спести.![]()
По темата - сливането със Спартак ви причислява към системата на МВР (какъв по-добър начин да убиеш опозицията като й дадеш вътрешно министерство, гениално), дава ви всички бази на Спартак, както и всички техни футболисти, от които някои са ставали за нещо все пак.
Освен всичко друго играчите ви стават офицери от с-мата на МВР, Гунди пък е член на ЦК на Комсомола, което също е много дисидентско.
Ако са искали да ви затрият, отборът е нямало да се казва Левски-Спартак, а е щял да продължи да бъде просто Спартак София.
Значи според теб не е била целта да се убие т.нар. от теб "опозиция" като се сложи под шапката на МВР, така ли?Fletcher Lind написа:Шизофрения, колеги?Baggins написа:Fletcher Lind, помолих те да споделиш твоето виждане относно сливането със Спартак, а ти започна пак общи клиширани приказки. Ясни са ми всичките ви наизустени реплики, ако нямаш какво да кажеш по дадения въпрос, по-добре ни ги спести.![]()
По темата - сливането със Спартак ви причислява към системата на МВР (какъв по-добър начин да убиеш опозицията като й дадеш вътрешно министерство, гениално), дава ви всички бази на Спартак, както и всички техни футболисти, от които някои са ставали за нещо все пак.
Освен всичко друго играчите ви стават офицери от с-мата на МВР, Гунди пък е член на ЦК на Комсомола, което също е много дисидентско.
Ако са искали да ви затрият, отборът е нямало да се казва Левски-Спартак, а е щял да продължи да бъде просто Спартак София.

Аз отново питам...
Митака написа:Първо да си призная грешката за 5-тото място....ти си прав.
Но айде сега коментирай това щом Лефскито са страдали най-много през комунизма....
Фк Лефски София е създаден 1914 година.
До идването на комунизма в България отборът има 5 титли- 1933, 1937, 1942, 1946, 1947.
Следователно от 14 до 48 година са 34 години в,които вие имате 5....повтарям 5 титли!!!
От 1948 до падането на комунизма през 1989 година вие сте ставали шампиони през 1949, 1950, 1953, 1965, 1968, 1970, 1974, 1977, 1979, 1984, 1985, 1988г,което прави за 41 години 12 титли.
След 89г. до ден днешен вие сте финиширали първи през-1993, 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009,като за 20 години имате 9 титли!!!
Та сега моят въпрос е следният.....защо дори,когато ЦСКА не съществува вие сте спечелили едвам 5 титли.
Ако БКП е подкрепяла ЦСКА,не мислиш ли,че биха направили така,че вие никога да не станете шампиони по време на комунизма?А точно в този период вие имате най-много спечелени титли?
И последно по твоята логика ние също може да спорим,че демокрацията подкрепя вас(защото нали ние сме отбора на БКП![]()
![]()
)и заради това имате за 20 години 9 титли,толкова почти колкото сте взели за 41 години?
Ама жалкият ти мозък пак ще измисли некво оправдание,нали?
Ама какво да очакваме от отбор,чиято легенда е най-добрият шофьор в България![]()
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов