Може да се каже, че съм се редил час и половина!
Ай, то, утре пък ще подам за ЮЗУ, а като видях днес редицата от къде започваше!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Ъ?mishoni_ написа:успех тогава и да не забравях нищо
Анаболкеее то и аз се питах защо не съм в София сега!Anna-Molly написа:В СУ стана учудващо бързо за 40 минути си попълних документите и ги подадох въпреки големите опашки![]()
![]()
Хах, е аз чаках повече от 2 часа, имах късмета да хвана и обедната им почивкаO|OeHukc написа:Хахаха и аз ще свърших по-бързо, но два пъти се връщах, един път за дипломата, а после и за личната карта!
Може да се каже, че съм се редил час и половина!![]()
Ай, то, утре пък ще подам за ЮЗУ, а като видях днес редицата от къде започваше!![]()
Твърде е възможно. Бях с майка ми и към 12 бях тамO|OeHukc написа:При едно от връщанията ми те видях, беше с една жена? Някъде към 12?![]()
Ем, цял ден отиде...
happyswift написа:Но изпитите по език и Литература са тежки, а за тези специалности се искат висок бал
То да не е просто да си напишеш желанията и да влезеш -.-
Що бе, пробвай, може да станеAmberglow написа:happyswift написа:Но изпитите по език и Литература са тежки, а за тези специалности се искат висок бал
То да не е просто да си напишеш желанията и да влезеш -.-Ама наистина ли? Аз пък си мислех, че си пиша желанията и те ще ме приемат заради сините ми очи. :О
Само 3? Не са ли малко? Дано имаш високи оценки от предварителнитеBorislavaaa написа:Така ги подредих:
1. Право;
2. ПА;
3. Политология.