Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
darika
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от darika »

Успех на всички , които ще се явяват на ЕПИ-то в УНСС , най -малко 5 на всеки един от вас пожелавам :D
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

ЕХ, аз също съм в ТУ ... обаче блок 2, 2140 стая (май). :)
А за математиката - не, за журналистика не се взима, но предполагам, че няма да е много трудна. Аз си мисля да реша другите два модула и да си я оставя последна (евентуално).

darika ... Благодаря! :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Спорихме с едни съученици за математиката :wink: Това е добра новина,аз съм много бос там и няма нищо да мога да направя,но така поне се успокох :alien:
Иначе поне сме в един университет :mrgreen: Аз никога не съм влизал в Ту,да видим как ще се оправям,че той бая голям бил....... В Унсс поне лесно можеш да се ориентираш 8)
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
NikTa
Да живей словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Абе хора, защо сте се юрнали така за тази среща? ;) Съвсем спокойно можем да я направим първия ден след курса, ей така, на по една вечерна бира...
Няма смисъл да е ден по-рано, защото може да има и хора, пътуващи сутринта на същия ден (a сещайте се какво ще е с тези багажи и разстояния в София...). Както и няма смисъл да е сутринта - по същата причина.
Аз предлагам да си отидем на курса, пък там още в почивките ще се изпозапознаем (ама че дума! :lol: ) и като свършим - директно... 8)

Между другото, само да вметна, че лично според мен няма лошо на въпросната среща (или срещи, както е по-вероятно да се случи :compress: ) да идват и хора, които са от София, но не са се записали на курса...

А за предизпитната среща... Абе тогава май няма да ни е много до събирания, мисля си. :roll: Макар че може би ще е добре да разпуснем задружно... :lol:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

Аз от 1ви до 5ти април не съм в София, иначе с удоволствие бих пийнал няколко бирички с вас... а на 12 април може да има и предизпитна и следизпитна среща ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
silviyas
В началото бе словото

Мнение от silviyas »

Искам само да попитам курса къде се заплаща ? Във факултета на ул. Московска № 49, каб. 10 или в ректората ?
Life is too short to drink cheap beer
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Първото. :wink:

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
silviyas
В началото бе словото

Мнение от silviyas »

Благодаря ! :)
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

А, я кажете..че се сетих.
Някъде бях прочела, че на курса може да даваме собствени текстове, които да бъдат проверени от преподавателите (мисля..срещу допълнително заплащане) .. знаете ли нещо по въпроса?
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
silviyas
В началото бе словото

Мнение от silviyas »

Много често водя спор с едно момче, за това колко часа е писменият изпит по журналистика - 3 или 5 ?
Аватар
darika
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от darika »

5 e :)

Carmilla , знам точно това , което и ти и съм решила да взема няколко мои неща и направо на курса да преценя дали си заслужава да си давам парите ... защото напоследък чувам само отрицателни отзиви от дългия вариант на курса .
Аватар
silviyas
В началото бе словото

Мнение от silviyas »

darika мерси :) и аз знаех, че е толкова и се учудих той като ми каза 3.
moonlight_
В началото бе словото
Специалност: журналистика и връзки с обществеността

Мнение от moonlight_ »

По литература оценките ми са : 5,5,6 и очаквам и тая година 6, а по история 4,4,6 и тази очаквам 6. Има ли въобще някакъв смисъл да се боря ? Не знам тая година как ще е бала, но ме притесни,че вземат оценката по история. Може би ако изкарам по-висок резултат на есето имам някакви шансове..не знам, кажете вие, по-старите пушки... :?
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

moonlight_ написа:По литература оценките ми са : 5,5,6 и очаквам и тая година 6, а по история 4,4,6 и тази очаквам 6. Има ли въобще някакъв смисъл да се боря ? Не знам тая година как ще е бала, но ме притесни,че вземат оценката по история. Може би ако изкарам по-висок резултат на есето имам някакви шансове..не знам, кажете вие, по-старите пушки... :?

Смисъл винаги има,представи си,че масово има 3 ки,а ти имаш 5,5 на писмения :wink: Така,че дерзай,бала ти наистина не е великолепен,но какъвто е такъв,по-важното е,че имаш цел,а както е казал някой по-мъдър от мен:Който се бори за целите си ги постига :mrgreen: 8)
До колкоот аз знам оценката от 9 клас не се взема за дипломата,или поне при нас в езиковите гимназии е така,тя влиза в дипломата за основно :wink:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

На въпроса за началото на предварителния изпит по Журналистика на 12 Април 2009г :

http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... aniya_2009

Не знам от къде я чухте тази глупост за 5ч (тоест 17ч!), като и в брошурите, и в сайта пише 15ч, тоест 3ч следобед.
Айде внимавайте все пак с достоверността на информацията. Не че нещо, ама все пак към ФЖМК сте (сме) се насочили... :?

(Г. Г.)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”