Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- darika
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009 ;)
Успех на всички , които ще се явяват на ЕПИ-то в УНСС , най -малко 5 на всеки един от вас пожелавам 
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ЕХ, аз също съм в ТУ ... обаче блок 2, 2140 стая (май). 
А за математиката - не, за журналистика не се взима, но предполагам, че няма да е много трудна. Аз си мисля да реша другите два модула и да си я оставя последна (евентуално).
darika ... Благодаря!
А за математиката - не, за журналистика не се взима, но предполагам, че няма да е много трудна. Аз си мисля да реша другите два модула и да си я оставя последна (евентуално).
darika ... Благодаря!
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Спорихме с едни съученици за математиката
Това е добра новина,аз съм много бос там и няма нищо да мога да направя,но така поне се успокох
Иначе поне сме в един университет
Аз никога не съм влизал в Ту,да видим как ще се оправям,че той бая голям бил....... В Унсс поне лесно можеш да се ориентираш 
Иначе поне сме в един университет
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе хора, защо сте се юрнали така за тази среща?
Съвсем спокойно можем да я направим първия ден след курса, ей така, на по една вечерна бира...
Няма смисъл да е ден по-рано, защото може да има и хора, пътуващи сутринта на същия ден (a сещайте се какво ще е с тези багажи и разстояния в София...). Както и няма смисъл да е сутринта - по същата причина.
Аз предлагам да си отидем на курса, пък там още в почивките ще се изпозапознаем (ама че дума!
) и като свършим - директно...
Между другото, само да вметна, че лично според мен няма лошо на въпросната среща (или срещи, както е по-вероятно да се случи
) да идват и хора, които са от София, но не са се записали на курса...
А за предизпитната среща... Абе тогава май няма да ни е много до събирания, мисля си.
Макар че може би ще е добре да разпуснем задружно... 
Няма смисъл да е ден по-рано, защото може да има и хора, пътуващи сутринта на същия ден (a сещайте се какво ще е с тези багажи и разстояния в София...). Както и няма смисъл да е сутринта - по същата причина.
Аз предлагам да си отидем на курса, пък там още в почивките ще се изпозапознаем (ама че дума!
Между другото, само да вметна, че лично според мен няма лошо на въпросната среща (или срещи, както е по-вероятно да се случи
А за предизпитната среща... Абе тогава май няма да ни е много до събирания, мисля си.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Аз от 1ви до 5ти април не съм в София, иначе с удоволствие бих пийнал няколко бирички с вас... а на 12 април може да има и предизпитна и следизпитна среща 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- silviyas
- В началото бе словото
Искам само да попитам курса къде се заплаща ? Във факултета на ул. Московска № 49, каб. 10 или в ректората ?
Life is too short to drink cheap beer
- NikTa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Първото. 
(Г. Г.)
(Г. Г.)
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А, я кажете..че се сетих.
Някъде бях прочела, че на курса може да даваме собствени текстове, които да бъдат проверени от преподавателите (мисля..срещу допълнително заплащане) .. знаете ли нещо по въпроса?
Някъде бях прочела, че на курса може да даваме собствени текстове, които да бъдат проверени от преподавателите (мисля..срещу допълнително заплащане) .. знаете ли нещо по въпроса?
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- silviyas
- В началото бе словото
Много често водя спор с едно момче, за това колко часа е писменият изпит по журналистика - 3 или 5 ?
- darika
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
5 e
Carmilla , знам точно това , което и ти и съм решила да взема няколко мои неща и направо на курса да преценя дали си заслужава да си давам парите ... защото напоследък чувам само отрицателни отзиви от дългия вариант на курса .
Carmilla , знам точно това , което и ти и съм решила да взема няколко мои неща и направо на курса да преценя дали си заслужава да си давам парите ... защото напоследък чувам само отрицателни отзиви от дългия вариант на курса .
- silviyas
- В началото бе словото
darika мерси
и аз знаех, че е толкова и се учудих той като ми каза 3.
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
По литература оценките ми са : 5,5,6 и очаквам и тая година 6, а по история 4,4,6 и тази очаквам 6. Има ли въобще някакъв смисъл да се боря ? Не знам тая година как ще е бала, но ме притесни,че вземат оценката по история. Може би ако изкарам по-висок резултат на есето имам някакви шансове..не знам, кажете вие, по-старите пушки... 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
moonlight_ написа:По литература оценките ми са : 5,5,6 и очаквам и тая година 6, а по история 4,4,6 и тази очаквам 6. Има ли въобще някакъв смисъл да се боря ? Не знам тая година как ще е бала, но ме притесни,че вземат оценката по история. Може би ако изкарам по-висок резултат на есето имам някакви шансове..не знам, кажете вие, по-старите пушки...
Смисъл винаги има,представи си,че масово има 3 ки,а ти имаш 5,5 на писмения
До колкоот аз знам оценката от 9 клас не се взема за дипломата,или поне при нас в езиковите гимназии е така,тя влиза в дипломата за основно
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- NikTa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
На въпроса за началото на предварителния изпит по Журналистика на 12 Април 2009г :
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... aniya_2009
Не знам от къде я чухте тази глупост за 5ч (тоест 17ч!), като и в брошурите, и в сайта пише 15ч, тоест 3ч следобед.
Айде внимавайте все пак с достоверността на информацията. Не че нещо, ама все пак към ФЖМК сте (сме) се насочили...
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... aniya_2009
Не знам от къде я чухте тази глупост за 5ч (тоест 17ч!), като и в брошурите, и в сайта пише 15ч, тоест 3ч следобед.
Айде внимавайте все пак с достоверността на информацията. Не че нещо, ама все пак към ФЖМК сте (сме) се насочили...
(Г. Г.)
(Г. Г.)