Националният отбор по футбол
Модератори: ники, Methuselah
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Националният отбор по футбол
Еми, значи Мъри е същото "дърво" като тях. Бербатов най-малкото ангажира по двама защитници при атака. Ти може да мразиш и него и Мартин Петров, ама те сигурно имат сборно едно 50% от головете на националния през последните години. То добре че са те. Какви юноши да използваме в националния? Да си правим някакви малоумни експерименти и да падаме с по 100 гола от шведи, чехи, сърби и т.н. Не, мерси.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Според мене е безсмислено да се коментира вече вчерашния мач.
Играха вече. Нещата не могат да се променят, и колкото и всеки
да си вади некви доводи защо това, защо онова, никой няма да ви
чуе, като че ли Мъри ще чуе некви дето не се занимават.
Играха вече. Нещата не могат да се променят, и колкото и всеки
да си вади некви доводи защо това, защо онова, никой няма да ви
чуе, като че ли Мъри ще чуе некви дето не се занимават.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Момиче, просто обсъждаме. Ако няма какво да кажеш, остави ни да си поспорим малко. Аз имам позиция, Джуди си има позиция и просто обсъждаме мача, треньора, играчите и така.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Еми прав си, аз си казах мнението, мача беше
силен първото полувреме, след тва стана боза.
Точка.
силен първото полувреме, след тва стана боза.
Точка.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Абе чета тук как от Б започнали да викат българи,а ние сме отговаряли с юнаци...а я кажете кой първо викаше сектор Б и кой започна всичко?
Долу хората вляво в Г били цесекари.....поредните с извинение "лайна".Хора,които не разбират поне да не се обаждат.....долу вдясно-Ботев,долу вляво-ЦСКА.
Имало семкари.....къде?Долу в сектора ли?
Нямало такива и в Б.....вчера приятел,който беше в Б ми каза,че имало такива и там,а зад него имало ТУРЦИ!!!
И това ми го каза един толкова запален леФскар!!!
Ама а де.....Б са велики....запалиха седалките....ама видиш ли не били седалки,а картоните от хореото....абе 5-6 минути ли горят тези картони?Нещо много дълго време....
Да не говорим за самото редени на хореото....в Г бяхме готови с нашата част около 1 часа,а момчетата от Б стояха почти до 3 и нещо
А да не говорим за почитаемия Гугутката,който дойде при нас и ни каза,че се справяме по-добре от тях
Да не говорим също за момчетата от Б,които докато редихме хореото викаха....само леФски,обичаме те
Ама така е....вие разбирате много повече от футбол
Долу хората вляво в Г били цесекари.....поредните с извинение "лайна".Хора,които не разбират поне да не се обаждат.....долу вдясно-Ботев,долу вляво-ЦСКА.
Имало семкари.....къде?Долу в сектора ли?
Нямало такива и в Б.....вчера приятел,който беше в Б ми каза,че имало такива и там,а зад него имало ТУРЦИ!!!
И това ми го каза един толкова запален леФскар!!!
Ама а де.....Б са велики....запалиха седалките....ама видиш ли не били седалки,а картоните от хореото....абе 5-6 минути ли горят тези картони?Нещо много дълго време....
Да не говорим за самото редени на хореото....в Г бяхме готови с нашата част около 1 часа,а момчетата от Б стояха почти до 3 и нещо
А да не говорим за почитаемия Гугутката,който дойде при нас и ни каза,че се справяме по-добре от тях
Да не говорим също за момчетата от Б,които докато редихме хореото викаха....само леФски,обичаме те
Ама така е....вие разбирате много повече от футбол
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
"Ама така е....вие разбирате много повече от футбол"
Мто това не беше хич с връзка с поста ти! Ти не каза нищо за мача, ти се изказа за фенството!
Такам, сега изгледах мача и на компа, та видях го от всимките му възможни страни. Според мен най-голямата грешка на Мъри бе да върне Бербо назад, видя се , че със Стенли си пречиха, но въпреки това и двамата играха добре. Освен тях отличава Тинката, заради желанието и борбата. Другите бях средно и под средното си ниво, а просто някоя от тях са си слаби. В този мач няма какво да сме недоволни от защитата! Мто от едно положение стана гол, и то, положение при, което Берба трябаше да пази Дън, но Гардероба му се измъкна! По време на мача Мъри направи доста грешки, това пак казвам е според мен. Не трябваше да вади Марто, но ако се е контузил нещо, е разбираемо. Валери същото, вместо него можеше да изкара някой халф или просто да дръпнеше Берба напред!
Както и да е. На 5 септ. надеждите или ще се увеличат, или ще спрат!
Мто това не беше хич с връзка с поста ти! Ти не каза нищо за мача, ти се изказа за фенството!
Такам, сега изгледах мача и на компа, та видях го от всимките му възможни страни. Според мен най-голямата грешка на Мъри бе да върне Бербо назад, видя се , че със Стенли си пречиха, но въпреки това и двамата играха добре. Освен тях отличава Тинката, заради желанието и борбата. Другите бях средно и под средното си ниво, а просто някоя от тях са си слаби. В този мач няма какво да сме недоволни от защитата! Мто от едно положение стана гол, и то, положение при, което Берба трябаше да пази Дън, но Гардероба му се измъкна! По време на мача Мъри направи доста грешки, това пак казвам е според мен. Не трябваше да вади Марто, но ако се е контузил нещо, е разбираемо. Валери същото, вместо него можеше да изкара някой халф или просто да дръпнеше Берба напред!
Ами това искам да ти кажа бе.....аман от разбирачи.....в България всеки разбира от футбол,политика и жени.Който може да играе по-добре от футболистите да слиза и да почва.Фенът е този,който подкрепя отбора,а не се прави на футболен аналитик и на голям разбирач!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ахъ, сигурно и мен ме слагаш като такъв?
Нарочно пиша по няколко пъти "според мен", да се знае, че така го виждам пък не претендирам да е правилно и не чакам потвърждения, но не ми пречат на другите коментарите! Та всеки преви анализи на мач, малко или много, не е ли така?
Нарочно пиша по няколко пъти "според мен", да се знае, че така го виждам пък не претендирам да е правилно и не чакам потвърждения, но не ми пречат на другите коментарите! Та всеки преви анализи на мач, малко или много, не е ли така?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Митак...днеска се сетих пак за хореото на последното дерби...и се замислих наистина колко труд се хвърля в това...и отново ЕВАЛА НА СЕКТОР Г...Митака написа:Ами това искам да ти кажа бе.....аман от разбирачи.....в България всеки разбира от футбол,политика и жени.Който може да играе по-добре от футболистите да слиза и да почва.Фенът е този,който подкрепя отбора,а не се прави на футболен аналитик и на голям разбирач!!!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Ами то и "специалистите" говорят от свое име.....така като гледам и ти като тяхO|OeHukc написа:"Ама така е....вие разбирате много повече от футбол"
Мто това не беше хич с връзка с поста ти! Ти не каза нищо за мача, ти се изказа за фенството!![]()
Като разбираш толкова запиши треньорски курс някъде и живот и здраве може да станеш треньор на нац. един ден.Ама до тогава.....по-добре бъди фен и подкрепяй отбора независимо дали играе зле или не...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Братко, аз подкрепям отбора добре, щом при тази икономическа криза
се дигнах от Благоевград първо да взема билети, после да отида на мач, а по време на мача да не спра с виковете и песните!
Не искам да ставам тренер, малко съм деформиран около футболно отношение, щото тренирах 3-4 години, та и от там ми идва желанието да коментирам, пък и сигурно и Football Manager ми е повлиял!
Не мога да не изкоментирам, другото е , че не твърдя, че съм разбирач!
Добре де, това е все едно да прочетеш книга и някой, ако те пита как беше, ти да отговориш: "Е как, не мога да коментирам, да не съм литературен критик!"
Добре е да имаш мнение, но да знаеш кога е в сила, кога не, та да не се нервираш!
Не искам да ставам тренер, малко съм деформиран около футболно отношение, щото тренирах 3-4 години, та и от там ми идва желанието да коментирам, пък и сигурно и Football Manager ми е повлиял!
Не мога да не изкоментирам, другото е , че не твърдя, че съм разбирач!
Добре де, това е все едно да прочетеш книга и някой, ако те пита как беше, ти да отговориш: "Е как, не мога да коментирам, да не съм литературен критик!"
Добре е да имаш мнение, но да знаеш кога е в сила, кога не, та да не се нервираш!
Ами добре бе....питат те....хареса ли ти мача....или хареса ли ти България в този мач...ти отговаряш: Да или Не,а не да разясняваш каква била играта и кой трябвало да играе....
А за "хора",като този Ефрем......има само една дума....смърт
http://donbalon.eu/exclusive2005.html
П.С Дичка.....за този мач поклон пред всички....не само пред Г
Цесекар съм и този национален отбор не ми харесва,но го подкрепям въпреки всичко!!!"Ама така е....вие разбирате много повече от футбол"
А за "хора",като този Ефрем......има само една дума....смърт
http://donbalon.eu/exclusive2005.html
П.С Дичка.....за този мач поклон пред всички....не само пред Г
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ХАхахахах мто за да го четеш Ефремчо трябва да си егати мазохиста!!!
Не съм цесекар, не съм лефскар, не съм от нито един клубен тим и този национален отбор не ми харесва напълно, но мисля си, има място на Световното!
"Ами добре бе....питат те....хареса ли ти мача....или хареса ли ти България в този мач...ти отговаряш: Да или Не,а не да разясняваш каква била играта и кой трябвало да играе...."
Аха, това е доста ограничено! А представи си на всичко да отговаряш съмо с "да" и "не"!
Не съм цесекар, не съм лефскар, не съм от нито един клубен тим и този национален отбор не ми харесва напълно, но мисля си, има място на Световното!
"Ами добре бе....питат те....хареса ли ти мача....или хареса ли ти България в този мач...ти отговаряш: Да или Не,а не да разясняваш каква била играта и кой трябвало да играе...."
Аха, това е доста ограничено! А представи си на всичко да отговаряш съмо с "да" и "не"!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Митаак, да си имаме уважението! Аз отдавна съм казала, че съм крайно пристрастна 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нищо лично, но много ми е смешно като се почне "Мъри Стоилов" и после от другия сектор "Митко Бербатов". И така всеки мач. Добре де , има още играчи, що само за един пеят и за тренера?