Methuselah написа:Гоши, тая от аватара ти ... бацна ли я?
Е що мислиш, че седи така
Братле, айде всички на форума да си слагаме на аватарите тия дето сме ги бацали. Нещо като инициативата с коледните аватари ще направим
Аз тва откога съм го направил... Шон Бийн, Шон Бийн, оооооооооо Шон Бийн!!!
Н, които сме бацали, не които са ни бацали
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Ами хайде! Само трябва да се разберем като хората, че... нямам постоянен достъп до Интернет пък и на повечето места, където ходя да ползвам I-net, IP-тата им са баннати...
от край време си ги има тия гадни педали и ще си ги има винаги
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
колкото повече пендели толкова по добре.съотношението жени мъже се променя още
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Имам чувството, че всичко се върти в кръг. Първо всички са адски консервативни, после започват постепенно да се превръщат в перверзно-извратени същества без капка морал и полова хигиена, после изведнъж пак започват да стават консервативни.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Има хора дето перманентно са си без морал и не симулират наличието на такъв
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Бавария написа:Имам чувството, че всичко се върти в кръг. Първо всички са адски консервативни, после започват постепенно да се превръщат в перверзно-извратени същества без капка морал и полова хигиена, после изведнъж пак започват да стават консервативни.
зависи от настроението и обстоятелствата бих казала circle of life
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
Бавария написа:Имам чувството, че всичко се върти в кръг. Първо всички са адски консервативни, после започват постепенно да се превръщат в перверзно-извратени същества без капка морал и полова хигиена, после изведнъж пак започват да стават консервативни.
зависи от настроението и обстоятелствата бих казала circle of life
За съжаление човешкият живот е само част от този кръг, даже някаква незначителна част.
Все пак никога променята не става рязко. Има някакъв междинен период.
black_lady написа:Има хора дето перманентно са си без морал и не симулират наличието на такъв
Забелязва се и обратния вариянт.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men