Нали знаеш какво е казал чичо ми Шекспир:"Непостоянство,твоето име е жена
Аз откъде да знам иначе какво ще вечерям,да не готвя аз
Обожавам Остава
Ходи ли има предния път в Петното на концерта >Anichkaa написа:Оправдания сега![]()
Нали знаеш какво е казал чичо ми Шекспир:"Непостоянство,твоето име е жена"
Аз откъде да знам иначе какво ще вечерям,да не готвя азКаквото каже мама или татко.Който не го домързи да сготви
И аз вечерно време филми не гледам.Аз само уча.Нищо друго не правя.Стоя по цял ден в нас,забола съм нос в темите и чета ли,чета
![]()
Обожавам ОставаЕдна от любимите ми групи
Със Сашо ли ?Anichkaa написа:Моли,няма много желаещи да ми правят компании.Приятелите ми си падат по по-твърда музика.А и ходят главно на Automatic flowers,тъй като една приятелка ходи с китариста им
А с Едо, разбирамAnichkaa написа:Помня афиша за КонюшнитеЗа мен тва си е обикновена кръчка.Като Рахата,чиято тоалетна е шок и ужас
![]()
С Едо ходи.Едно много симпатично момче с очилаА ти Сашо откъде го знаеш
Ми може ама аз на АФ не ходя на концерти, най-добрата ми приятелка преди ходеше, тя сигурно ще я знае повече. Ама няма как да не съм я мяркала де, то в тва Петно по едно време голямо висене бешеAnichkaa написа:Ехее,абе Пловдив е малък.Тва си еПостоянно срещам хора,с които имаме общи познати.
Ако си виждала близката година Едо,виждала си и гаджето мутя им ходи много на концерти,на репетиции също
Много яка и вечно усмихната мацка.Отгоре косата й е руса,а най-долния й пласт е кестеняв.Деси се казва

Егати, като пишем - недоволен, като не пишем - недоволен. Макя му трън, кротни се малко!proUSA написа:Няколко часа не е писано в тази тема и моля модераторите да я затворят.
Аз му казах : Пошел уже... Те таквиз като него пиздецы все са недоволни хахахаShadowsInBlue написа:Егати, като пишем - недоволен, като не пишем - недоволен. Макя му трън, кротни се малко!proUSA написа:Няколко часа не е писано в тази тема и моля модераторите да я затворят.