Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Въх. Благодаря за ЛС, Росена, виждам, че и тук си я пейстнала. Експедитивно, а. Тя щото беше самата експидитивност в организацията :lol:
Ех, утре пак ще прекарам обедната си почивката в банката :lol: Поне да даваха нещо за ядене, освен бележки. :roll:
Аватар
Gregarinia
В началото бе словото

Мнение от Gregarinia »

Здравейте, децааа! :)
Не съм писала във форума досега, но ще идвам на лектората по фински (живот и здраве) :) и черпя много полезна информация от вас, въпреки че получавам и мейли от Ралица.
Crematory, забелязах, че се оплакваш, че не получаваш мейли от Ралица. Мисля, че не ти е разбрала мейла. Не съм сигурна, но user-a ти е логично да е ificouldfly (ако това е твоят)...? :) Тя го е записала като <ificoulafly@gmail.com> :)
Принцеса, сигурно и аз ще дойда на срещата на Плиска в неделя, защото нямам никаква идея къде е този блок и тази зала... :?
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

elfer написа:Така значи, както вече сте разбрали от мейлите си, курсът ще е тази неделя - 16 декември, в 11 часа, в бл.1 зала 522. Явно става дума точно за "Сортови семена"! Аз приемам да ме водят за ръчичка - по двама, по трима, за мантички - аз съм "ЗА", съдейки по факта колко време търсих "Гълъбарника"!
Принцеса, само кажи къде точно да те чакам и предлагам да е поне 15 минути преди 11, за да се настроим на финска вълна и да не закъснеем Мразя да закъснявам!!! :wink:
а някой може ли да обясни бл.1 и къде е ? ...че няма да мога да го намеря :shock:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Слизаш на спирката СЛЕД Плиска в посока изхода на София (спирката се казва "Студентски общежития"). Пресичаш от другата страна (трябва да видиш една табела, вертикална, пише Change е червеникави букви на тъмносин фон). Точно насреща ти има мръсно жълта сграда, която е Стопанския факултет. Заобикаляш я отдясно, вървиш петдесетина метра и виждаш сграда, на която пише "Сортови семена". Не можеш го сбърка. Мисля че още от спирката можеш да видиш табелата върху покрива на блока. Търсиш петия етаж.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

Росена написа:всъщност е по-адекватно да я пейстна тук, за да може тези които са получили оригиналния мейл да потвърдят, че не давам собствената си банкова сметка :wink:

Данни на СУ за превеждане на пари по банков път

БНБ-ЦУ
IBAN сметка- BG 43 BNBG 96613300174301
BIC код- BNBGBGSD
на тази сметkа ли да преведа парите ?
Изображение
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Що се отнася за пари искат да сме експедитивни, а? Аз сега не разполагам с парите, и не ме интересува какво искат! Когато имам тогава!
Значи неделя без 15 на спирката след Плиска остава? Ще съм там!
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
nousha
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nousha »

Ще взема да взема и аз да дойда. Ще донеса пресниманото копие за д-р Хаус, да се обажда кой е :)

Като гледам, ще трябва да говоря с Ралица за тая такса, аз съм я платила за миналия курс, ама не ходих, само че защо ли ми се струва, че няма да оставят така да си идвам на този и ще трябва да плащам пак (добре, че междувременно записах магистратура във факултета и ще платя по-малко).
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ох, а си мислех, че съм го написала четливо :lol: Добре че поне тук гледам :lol:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Остава срещата, да. Ще ме познаете по аватара, надявам се! :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

Понеже денска ми спира нета и ще го плащам другата седмица разчитам на nousha или на принцесата за учебника...направо в неделя там :wink:
Изображение
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

ponex написа:
Росена написа:всъщност е по-адекватно да я пейстна тук, за да може тези които са получили оригиналния мейл да потвърдят, че не давам собствената си банкова сметка :wink:

Данни на СУ за превеждане на пари по банков път

БНБ-ЦУ
IBAN сметка- BG 43 BNBG 96613300174301
BIC код- BNBGBGSD
на тази сметkа ли да преведа парите точно ли е написана ?
?
Изображение
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

Понеже денска ми спира нета и ще го плащам другата седмица и няма да мога да пиша разчитам на nousha или на ^PrincessA^ за учебника...направо в неделя там :wink:
Изображение
zlinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от zlinka »

Също да попитам за сметката? Някъде пише ли се защо внасям сумата от 70 лв., а не 90 лв. Радичева е неоткриваема , нямам мейл от нея, а времето напредва.
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

Аз днес плащах, сметката е точна, не виждам смисъл от обяснения защо 70, а не 90. Радичева го е обяснила ясно. Ще се видим в неделя!
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)

Мнение от Crematory »

Айде и аз платих :) Ще се видим в неделя ;)
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”