Станах рано тази сутрин . Рано ,рано не много рано ,защото Ани Цолова беше станала по-рано от мене и четеше статиите от новите вестници.Тъкмо vзе да ми става много тъпо и се чудех кога ще се появи онзи хубавец Бареков и чувам Анито да казва ,че физиците са открили нови технологии, които позволяват да се правят предметите невидими .В първия момент си помислих ,че още спя ,но не беше сън . След като закусих ,пописах си с няколко човека в скайп ,пак се сетих за това което бях чула от Анито .Изведнъж ми мина през главата следното изречение 'Абе аз що не отида да си купя въпросния вестник' .Така и направих .Добре ,че лелката на бутката за вестници
ме познава ,та поизровихме малко вестниците ,но пък го намерихме .Платих го и отидох в отсрещното кафене да го чета.
На първата страница не пишеше много интересни неща .Отварям аз на другата и чета : За всеки физик е ясно, че има само два случая, в които един предмет би бил невидим: първо, ако е абсолютно прозрачен и, второ, ако попадналите от която и е посока върху него лъчи го заобиколят и продължат разпространението си в началната посока. Ясно е, че първият случай е неосъществим - каквито и да са градивните частици на едно тяло, те винаги поглъщат някаква част от електромагнитния спектър и преизлъчват част от погърнатата енергия, която ние регистрираме като отразени или разсеяни лъчи. До преди няколко години не се виждаше възможност за реализиране и на втория случай. Със създаването на материали с отрицателен показател на пречупване обаче, такава възможност се появи'.
По надолу в една малка колонка пише:'Айнщайн сега в момента е на линия мераклиите могат да му звъннат или да си початят с него'

Бе молко се стреснах ама продължих да разглеждам вестника .На следващата страница вниманието ми грабна една диета ,нали и аз като всяко момиче търся всевъэможни начини да отслабна

Чета аз статията : Как се отслабва - Не става само с бягане ,трябва и хранителен режим
Ето лесен начин да съставите меню:
Хранете се на всеки 3 часа.
1. яйца + зеленчуци+мазнини
2. кисело мляко + фибри (трици, ленено семе)
3. месо+ зеленчуци+мазнини
4. кисело мляко +ядки
5. месо+зеленчуци+мазнини
6. извара+сирене+зеленчуци
На едно хранене приемайте един от следните видове белтъчини в ориентировъчно количество:
За жените:
*2 яйца, или 2 яйца + 2 белтъка
*50 грама сирене
*150 грама извара
*150 грама бяло месо
*120 грама червено месо
и отдолу написано страницата бе изготвена от Абеле
Пак нищо не казах .Викам си май нещо това кафе ,което го пия не ми действа нещо добре .Тъкмо щях да ставам ,ама реших да хвърля бегъл поглед на последната страница от вестника.Отгръщам на следващата страница и кво да видя - снимка на един тигър под нея пише загубен е 18-19 годишен тигър отличителни белези -може да пише oще по отличителни белези- може да смята най -отличителен белеg- играе си с учебници по математика

Много моля някой, ако го види някъде да ми пише на мейла саша_раяйска @ужас .su Брей викам си тай ми се отразявят ранните часове на ставане.Отидох си и легнах да спя Сега преди малко станах и се чудя

след като не беше сън всичко това къде е вестника

. Сетих се може би съм го забравила в кафенето...
Загубен човек съм все пак завърших Мислените Глупости
ако съм обидила някого не е било нарочно
извинявам се и за правописните грешки и пунктуацонни ,който съм допуснала