искам, искам, ама няма...

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Fed написа:
Nivea написа:искам искам да мога да ставам невидима

феди мисли тигърченце ....
ох ... нивейче .. тука имам директен отговор и малко по-късно (че сега съм мааалко зает) ще напиша нещо...
всъщност се оказа че в момента съм доста изморен и просто не мога да мисля... ще се опитам утре да опиша идеите си по въпроса...

по темата - много искам Нивея да не ми се сърди за това..., надявам се, че не ти трябва невидимост толкова спешно... :roll:
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

Nivea написа:искам искам да мога да ставам невидима

феди мисли тигърченце ....
ох... ам просто не мога... не мога да опиша идеите си в текст.. извинявай
мислих много, но не мога да се сетя по какъв начин е възможно превръщането на човек в АЧТ...

все пак ще ти кажа най-лесния начин да станеш невидима - влез у скайп в режим "invisible" и така ще си невидима... :lol:

И Нивея искам да ти благодаря за желанието ти ("искам искам да мога да ставам невидима"). По този начин възбуди интерес в мене към този проблем. Тъй като се интересувам от всичко свързано с (астро)физика/ космология реших да проверя дали наистина има напредък в науката по отношение на този проблем (невидимостта). И какво се оказа... има... има и то голям. Невидимостта в днешни дни е почти "възможна" благодарение на материалите с отрицателен показател на пречупване - метаматериали.

Ако някой има интерес ще предоставя линк към статия, в която е описано по-подробно и достъпно... :wink:
Аватар
Nivea
Постоянно присъствие

Мнение от Nivea »

да ,аз знаех ,че има напредък и това беше една от причините да напиша че искам да стана невидима е и по принцип си го искам ама знам че много искам :lol:
преди бях чела някакви материяли по въпроса, но винаги можеш да научиш нещо повече ,ако не е проблем пусни линка за който споменаваш .
тва за скайп е добра идея :D на лицето ми грейна усмивка като го прочетох :) имаш чувство за хумор :D (аз лично много се дразня от хора без чувство за хумор -решиш да се пошегуваш ,а те си мислят че ги обиждаш :evil: )
Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

дааа... действително имам голямо чувство за хумор... :lol:
явно и ти имаш...което е хубаво..
та ето и обещания линк: Нивеа да цъкне тук...
Аватар
Nivea
Постоянно присъствие

Мнение от Nivea »

Станах рано тази сутрин . Рано ,рано не много рано ,защото Ани Цолова беше станала по-рано от мене и четеше статиите от новите вестници.Тъкмо vзе да ми става много тъпо и се чудех кога ще се появи онзи хубавец Бареков и чувам Анито да казва ,че физиците са открили нови технологии, които позволяват да се правят предметите невидими .В първия момент си помислих ,че още спя ,но не беше сън . След като закусих ,пописах си с няколко човека в скайп ,пак се сетих за това което бях чула от Анито .Изведнъж ми мина през главата следното изречение 'Абе аз що не отида да си купя въпросния вестник' .Така и направих .Добре ,че лелката на бутката за вестници
ме познава ,та поизровихме малко вестниците ,но пък го намерихме .Платих го и отидох в отсрещното кафене да го чета.
На първата страница не пишеше много интересни неща .Отварям аз на другата и чета : За всеки физик е ясно, че има само два случая, в които един предмет би бил невидим: първо, ако е абсолютно прозрачен и, второ, ако попадналите от която и е посока върху него лъчи го заобиколят и продължат разпространението си в началната посока. Ясно е, че първият случай е неосъществим - каквито и да са градивните частици на едно тяло, те винаги поглъщат някаква част от електромагнитния спектър и преизлъчват част от погърнатата енергия, която ние регистрираме като отразени или разсеяни лъчи. До преди няколко години не се виждаше възможност за реализиране и на втория случай. Със създаването на материали с отрицателен показател на пречупване обаче, такава възможност се появи'.
По надолу в една малка колонка пише:'Айнщайн сега в момента е на линия мераклиите могат да му звъннат или да си початят с него' :shock: :roll: :shock: :shock: Бе молко се стреснах ама продължих да разглеждам вестника .На следващата страница вниманието ми грабна една диета ,нали и аз като всяко момиче търся всевъэможни начини да отслабна :oops: Чета аз статията : Как се отслабва - Не става само с бягане ,трябва и хранителен режим
Ето лесен начин да съставите меню:
Хранете се на всеки 3 часа.

1. яйца + зеленчуци+мазнини
2. кисело мляко + фибри (трици, ленено семе)
3. месо+ зеленчуци+мазнини
4. кисело мляко +ядки
5. месо+зеленчуци+мазнини
6. извара+сирене+зеленчуци

На едно хранене приемайте един от следните видове белтъчини в ориентировъчно количество:

За жените:
*2 яйца, или 2 яйца + 2 белтъка
*50 грама сирене
*150 грама извара
*150 грама бяло месо
*120 грама червено месо

и отдолу написано страницата бе изготвена от Абеле

Пак нищо не казах .Викам си май нещо това кафе ,което го пия не ми действа нещо добре .Тъкмо щях да ставам ,ама реших да хвърля бегъл поглед на последната страница от вестника.Отгръщам на следващата страница и кво да видя - снимка на един тигър под нея пише загубен е 18-19 годишен тигър отличителни белези -може да пише oще по отличителни белези- може да смята най -отличителен белеg- играе си с учебници по математика :shock: :shock: :shock: :shock: Много моля някой, ако го види някъде да ми пише на мейла саша_раяйска @ужас .su Брей викам си тай ми се отразявят ранните часове на ставане.Отидох си и легнах да спя Сега преди малко станах и се чудя :?: след като не беше сън всичко това къде е вестника :?: :roll: :idea: :arrow: . Сетих се може би съм го забравила в кафенето... :roll:

Загубен човек съм все пак завърших Мислените Глупости :D

ако съм обидила някого не е било нарочно
извинявам се и за правописните грешки и пунктуацонни ,който съм допуснала :oops:
...
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Искам по-мощен компютър :cry: :cry: :cry: Изоставам много от стандартите.
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
Derek
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от Derek »

MERCES_LETIFER написа:искам любов и пица
Прочети "Любовта е като пица" от сериите за АЛФ.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

Нивеа, браво. Много добре се е получило... наистина! :)
И мисля, че видях тигърчето...
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

[quote="Desodeset"]Искам по-мощен компютър :cry: :cry: :cry: Изоставам много от стандартите.[/quoте]
И моя е щайга ма ко да праиш....
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

някой, който може да го замести...
la consolation des arts...
Аватар
Nivea
Постоянно присъствие

Мнение от Nivea »

някой, който може да го замести...
за кво става въпрос :?: за онуй или за туй :roll: :?:
...
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

искам нещо си :lol:
Аватар
Nivea
Постоянно присъствие

Мнение от Nivea »

искам същото :lol:
...
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Искам Scott Ransom Limited :D :D :D Само някакви си 13000-14000 лв. Колко му е :lol: .

Изображение
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

И аз искам едно такова :cry:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”