Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
- TimShel_Girl
- Драскач
Ами значи аз ще наруша общия тон на жалване...Blood Countess написа:Май няма нито един доволен от оценката си във форума- не чух нищо над 4...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- TimShel_Girl
- Драскач
ТОПЛО-то го разгледах в различни аспекти.. Първо за жегата в социалното пространство преди и след приемането ни в ЕС, за това, че на доста хора им стана ТОПЛО с тия досиета и скандали тип Вальо Топлото, Овчаров - Александров... писах и за пожарите, които са само част от пъзела непукизъм и на хората, и на Министерството на Емел Етем, съзал се още с големите наводнения през 2005... такива неща...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
значи ти си една от 8те с 4.75- моята оценка е същата и съм доволна от себе си! 29 души преди нас не са никак многоTimShel_Girl написа:Ами значи аз ще наруша общия тон на жалване...Blood Countess написа:Май няма нито един доволен от оценката си във форума- не чух нищо над 4...На литературата имам 5.25 - сега на писмения - 4.75.... като видях и се отчаях отначало...но после забелязах, че пред мен има само 29 души и пак ми стана светло на душата...
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
Разбира се и аз не съм чувала от най-добрите отзиви, но в голяма степен нещата са такива,каквито си ги направишTimShel_Girl написа:Никой не ни е обещавал, че ще е лесно, аз не се самозаблуждавам... Но в крайна сметка, така съм избрала..