Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

liq написа:това прозвуча гадно,uktc :oops:
Представям си мойто как ти е прозвучало ...
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

мииии май го очаквах а може би съм и съгласна до някъде, но все пак не е много мило да :D
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

А бе Явка ти изкара 5.60 и се включи във форума :Д Говорили сме зи за това ама да пиша и тук.Верно, че доста от хората си немат представа аджаба кво е тва програмиране...да ама си знаят математиката и си влизат, а хората дет разбират-простеят и не могат да си изкарат изпитите кат хората(визирам себе си).1 седмица на истината...взех, че започнах и да се притеснявам:( Това мойто 4.80 си е за никаде:)
Да питам хората дет са с оценки над 5 какви са им дипломите?6.00?
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Такъв е живота, момчета. Take it easy!
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lifeSux(svg); »

uktc написа:Такъв е живота, момчета. Take it easy!
Подписа, подписа :D
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="uktc"]Такъв е живота, момчета. Take it easy![/quote]

Тука си много прав.Еми който успял успял, който не-не.Животът продължава.А да питам, че не намерих никаде колко са били местата миналата година за специалностите Инф.,ИС,СИ,КН?
Аватар
HAKERA
В началото бе словото

Мнение от HAKERA »

Определено по-малко... Не съм сигурен, нямам точна информация, ама пробвай 20-30 момчета в КН. Нещо такова... за жалост не очаквам бала да падне от миналата година въпреки повечето места, защото има доста повече 6-тици тая година на Математика 1... Местата бързо се пълнят там...

И все пак разбрах че явно никой не знае със сигурност щом като не е казал, ама ако разберете моля някой да ме светне кога дават да си видим работите и как са оценени плийс :)
trnu
В началото бе словото

Мнение от trnu »

къде, кога и как мога да отида да си видя работата?????? искам да видя с очите си защо за ВТОРИ път ме режат така!!
ще съм благодарна на бърз отговор, мерси предварително!
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Абе никой не режат - вие сте самовлюбени и субективни.
Освен това има вече такава тема - вземи прочети малко (finger)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Абе никой не режат - вие сте самовлюбени и субективни.
Освен това има вече такава тема - вземи прочети малко (finger)[/quote]

Дали???Винаги си го има фактора проверяващ.В СУ засега имам толкова колкото си очаквам ама в ТУ...там е друг въпроса.Не си мисли че понеже дося никога не са те рязали значи всички други си измислят...Щото си в заблуда.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Вие не сте у ред... целта на хората от ФМИ не е да "режат" а да приемат хора които разбират от математика.... В ТУ пък даже завишават. Спокойно можеха да ми вземат 10 стотни там, а имам 6.00
ТУ напоследък е в такава безбожна криза че се чудят как да си вдигнат бала - дават елементарни задачи и пишат по-високи оценки. Мислят си че могат да вдигнат престижа на ВУЗ-а.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Вие не сте у ред... целта на хората от ФМИ не е да "режат" а да приемат хора които разбират от математика.... В ТУ пък даже завишават. Спокойно можеха да ми вземат 10 стотни там, а имам 6.00[/quote]

Казах ти-тива че теб не са те орязали нищо не означава.Мен там ме резнаха много гадно ама ще го преживея.И аз не вервах много на тея работи докат не ме прецакаха и мене.Така че недей се изказва неподготвен.Луди сме били...а ти къф си?УМЕН?Земи се усети малко.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Кхххахах я се скрий бе. Кажи точно как са те "резнали". Написал си нещо вярно и те са ти го задраскали?! Хайде стига глупости. И не пиши на диалект, моля.
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

petio написа:А да питам, че не намерих никаде колко са били местата миналата година за специалностите Инф.,ИС,СИ,КН?
планов прием 2006:
Информатика: жени - 45; мъже - 95
ИС: жени - 15; мъже - 25
СИ: жени - 20; мъже - 20
КН: жени - 25; мъже - 35
Изображение
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Кхххахах я се скрий бе. Кажи точно как са те "резнали". Написал си нещо вярно и те са ти го задраскали?! Хайде стига глупости. И не пиши на диалект, моля.[/quote]

Пиша както си ща и ти нищо не моеш да направиш.Резнаха ме щото имам повече точки отколкото на предварителния(6 точки) а оценката ми е същата.Незнам задрасквали ли са, но щом на тест режат, където фактора проверяващ е на теория нищожен, значи нещата не са добре.
Или може би теста е като тези в средното...от N точки до N+10 точки оценката е една и съща???Аахахахах.Смешно ми звучи, а на теб? Ма то ината кат си е наумил нещо...оправия нема.
Ама айде да прекратим спора за ТУ, че все пак си има друг форум за тая цел.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”