Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Абе обикновено се опитват да четат максимално изразително и да докарат точното произношение (то чак смешно става) но няма лошо. Лошо наистина ако се паднеш в голяма зала, ама и тогава не е болка за умиране. Общо взето ако сте съсредоточени няма кво да ви спре(тва важи и за мен), а останалото.....останалото са оправдания!!!
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Благодаря. Ужас, объркали са ми името....
Пише "Тодорожва"....
А иначе в УНСС мъжът, който диктува се постара на доста висок глас да чете, съвсем ясно и имахме време 2 пъти да напишем диктуваното. Е, аз си бях и на 2-я ред, де...
dawn^^ написа:А иначе в УНСС мъжът, който диктува се постара на доста висок глас да чете, съвсем ясно и имахме време 2 пъти да напишем диктуваното. Е, аз си бях и на 2-я ред, де...
Преразказа, който ви се е паднал е наистина "стара история" - миналата година като се готвех за УНСС изпита, същата тази история я бях чела в една стара лилава книжка, която учителката ми по английски ми даде ехх, споменииии
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.