Стипендии? Срокове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
do PrincessA
Еиир PrincessA, коя си ти и от къде познаваш змеян?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: do PrincessA
Хахахаха, не се отказваш лесно!zmey написа:Еиир PrincessA, коя си ти и от къде познаваш змеян?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: нужен успех за стипендия
Ами аз имам колеги дето не взеха стипендия, а имат успех 5.85 - бива ли такова нещо. При нас се получи малко, ако нямаш 6.00 нямаш стипендия...възмутен написа:УТВЪРДИЛ:
/Проф.дфн Боян Биолчев/
ПРАВИЛА ЗА СТУДЕНТИТЕ
В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ
“ СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”
Задължения на студента
Чл. 135. Всеки студент в Университета е длъжен:
1. да присъства редовно и да участва активно в задължителните форми на учебни занятия съгласно учебния план и учебните програми;
2. да подготвя задълбочено и да полага в определените срокове своите изпити и да изпълнява другите си задължения съгласно учебния план;
Уважаеми колеги, след като сте изпълнили тези си задължения и сте постигнали успех 5.60 .... нямате стипендия. Е... и тогава къде е стимула за учене. Или може би и по-добре да си изкарваме тройки, понякога да се явяваме в съответния факултет и на всички да им е все едно за българското образование. Кое е правилното? Изберете сами!
Who ever said I needed you! Lied!
Ох, аз пак имам проблем
Накратко, някой да знае магистрите дали се класират на общо основание с бакалаври? Т.е. моят успех е 5.86, а минималният бал за стипендия в моята специалност е бил 5.84 (казвам "бил", защото така и не можах да отида до Университета да видя списъците), та аз си извадих заключение, че явно трябва да получавам стипендия. Е, да, ама не - днес проверих и пари няма.
Май в понеделник ще трябва да намеря начин да отида до Ректората
Накратко, някой да знае магистрите дали се класират на общо основание с бакалаври? Т.е. моят успех е 5.86, а минималният бал за стипендия в моята специалност е бил 5.84 (казвам "бил", защото така и не можах да отида до Университета да видя списъците), та аз си извадих заключение, че явно трябва да получавам стипендия. Е, да, ама не - днес проверих и пари няма.
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
В списъците имаше някакви факултетни номера от рода на М-ХХХХ....и се чудех дали това са магистри или нещо друго...Insight написа:Хех, то че ще трябва да ида е ясно, ама пак си седя и се чудяFeverNew написа:Като гледам сам си намерил решение на проблемаInsight написа:Май в понеделник ще трябва да намеря начин да отида до Ректората[/i]
![]()
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка: