Японистика?!
Модератор: Don Horhe
- Manji-sama
- В началото бе словото
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
- Manji-sama
- В началото бе словото
-
Александър
Не, лигав е.Manji-sama написа:Е, не е ли ?
Между другото, надявам се да имаш и други интереси към Япония освен Гакт и visual бандите, понеже иначе ще бъдеш много разочарован от японистиката в СУ. Там се набляга основно на традиционната култура и литература, за поп-култура и съвременни явления и дума не може да стане. Това и на мен не ми харесва в този му вид, ама не ме питат.
Можеш да кандидатстваш и по пълната програма за 5-годишно обучение в Япония, т.е. след като завършиш гимназия да отидеш там да караш висше. Приемат доста българи, не е никак трудно да те вземат.
- Manji-sama
- В началото бе словото
Прегледах учебната програма, смея да твърдя че в някои области имам доста прилични познания .Александър написа:Не, лигав е.Manji-sama написа:Е, не е ли ?![]()
![]()
Между другото, надявам се да имаш и други интереси към Япония освен Гакт и visual бандите, понеже иначе ще бъдеш много разочарован от японистиката в СУ. Там се набляга основно на традиционната култура и литература, за поп-култура и съвременни явления и дума не може да стане. Това и на мен не ми харесва в този му вид, ама не ме питат.
Можеш да кандидатстваш и по пълната програма за 5-годишно обучение в Япония, т.е. след като завършиш гимназия да отидеш там да караш висше. Приемат доста българи, не е никак трудно да те вземат.
Иначе за Гакт ... нали знаеш какво е да убеждаваш върл левскар че Левски не струват като отбор ...
При мен е така с Гакт.
Иначе аз май само него слушам ... че и гледам ...
Gackt fan ...
-
Александър
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Въх, какво се е случило с темата
Някакви нови ентусиасти са ни налазили, гледам
Манджи-сама, ти момче или момиче си? Просто съм свикнала феновете на японските мъже, мязащи на жени, да са жени, затуй питам
А по-горе за това с какъв език да се кандидатства - с най-силния ти, естествено. При положение че няма квоти за езиците, е почти без значение каква е конкуренцията. Аз съм с френски примерно и самият изпит си е по-усложнен от английския от гледна точка на това, че има и превод от френски на български. Бе зависи си от човека като цяло
Гери: Кво спамите тука бе, половината неща са за лични

Някакви нови ентусиасти са ни налазили, гледам
Манджи-сама, ти момче или момиче си? Просто съм свикнала феновете на японските мъже, мязащи на жени, да са жени, затуй питам
А по-горе за това с какъв език да се кандидатства - с най-силния ти, естествено. При положение че няма квоти за езиците, е почти без значение каква е конкуренцията. Аз съм с френски примерно и самият изпит си е по-усложнен от английския от гледна точка на това, че има и превод от френски на български. Бе зависи си от човека като цяло
Гери: Кво спамите тука бе, половината неща са за лични
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
- Manji-sama
- В началото бе словото
- Manji-sama
- В началото бе словото
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Не че нещо, ама ти загледах "Местожителство: Дай Боже в Япония..."Manji-sama написа:Чул те Господ ....Lanfaer написа:До колкото разбрах матура вкарват официално чак 2009/2010г.и нас ни плашеха така