Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
2.00 по БЕЛ
3.38 по История какво се случва темата ми беше развита със всичките и години , извори и т.н. единствено маламир и пресиян съм ги разгледал по малко и са ми бруснали тая оценка ... ще се ходи да се гледа
stefann. написа:За да участвам в класирането нали не е задължително да участвам и в редовната сесия?
Няма да се явиш на изпити през юли. Но когато ти дадат дипломата, ще се наложи да се разкарваш до СУ, за да си пуснеш списък с желаните от теб специалности и т.н. Тогава ще кандидастваш с оценките си от предварителната сесия.
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
С 5,00 по БЕЛ и 4,75 по История има ли смисъл да се подготвям за редовната сесия по БЕЛ или ще е по-добре да се готвя само за Историята и да гледам да си повиша оценката колкото мога, щото тя все пак се взима два пъти?
Ако си сигурна в знанията си и че на матурите ще имаш високи оценки, т.е. над 5,50 дори 6, може да се явиш само на историята, но и там оценката ти трябва да е висока, че борбата е жестока Миналогодишния бал е "Жени-Право-27.14", който си е много висок
Всичко си зависи от теб
thegirl написа:Ако си сигурна в знанията си и че на матурите ще имаш високи оценки, т.е. над 5,50 дори 6, може да се явиш само на историята, но и там оценката ти трябва да е висока, че борбата е жестока Миналогодишния бал е "Жени-Право-27.14", който си е много висок
Всичко си зависи от теб
Няма да се явявам на матура по история, а оценката от дипломата ще ми е 6. На матурата по БЕЛ мисля, че ще успея да изкарам хубава оценка (надявам се да няма неприятни изненади) , а иначе на изпита по БЕЛ не ми се вярва май да изкарам много повече от тази петица дето я имам в момента само историята в момента ме тревожи, очаквах да имам поне малко повече.