ами като ти я отхвърлят, намали си я беVolter написа:Подпис не съм сътворил още,а аватара е Суити беше модерен в Германия като картинка за мобилен,ама си търся снимка на Волтер,която да не ми я отхвълят,заради размерите!!!
Какво означават аватарът и подписът ви?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами с две думи, понеже отдавна не се бях вясвала из форума реших малко да се "пообновя" - първо аватара (просто си падам по готини рисунки на готини мацки, няма друг дълбок смисъл) и ранга, подписа утре ще го сменям, че сега ми се спи...
бтв, на мен ли само ми се струва или е намален отново размера на аватарите. я хората които имат по-големи аватари от 100х100 пиксела, драснете някое ЛС как ги качвате, че с тоя размер направо ми се скапва картинката, то нищо не се вижда като хората...
бтв, на мен ли само ми се струва или е намален отново размера на аватарите. я хората които имат по-големи аватари от 100х100 пиксела, драснете някое ЛС как ги качвате, че с тоя размер направо ми се скапва картинката, то нищо не се вижда като хората...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аватара ми е героиня от едно много яко филмче.......в прочем тази героиня е мъртва......
който го е гледал знае......тук искам да вметна,че ранга ми е свързан с аватара,защото дори и мъртва,тя не е достатъчно dead,защото все още чувтва...отново тези,които са го гледали знаят
,а подписът......картинка от филмчето 
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Става само ако аватарът се зарежда от друг сайт, тоест трябва да качиш картинката някъде и да посочиш линк към нея в профила си.nrggirl написа:добре де, и защо пак никой не ще да ми каже как мога да излъжа системата и да си сложа по-голям аватар, айде бъдете добри колеги и драснете едно ЛС...
Внимавай какво ще ни изтресеш!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мерси много, оправих го...Циндил-Пиндил написа:Става само ако аватарът се зарежда от друг сайт, тоест трябва да качиш картинката някъде и да посочиш линк към нея в профила си.nrggirl написа:добре де, и защо пак никой не ще да ми каже как мога да излъжа системата и да си сложа по-голям аватар, айде бъдете добри колеги и драснете едно ЛС...
Внимавай какво ще ни изтресеш!
и нищо кой знае колко специално не искам да изтреса, просто ме дразни да ми е толкова малък аватарът, исках да сложа по-голям, това е...
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Човек за човека е вълк", за тия дето не знаят латински 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg