Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
За съжаление аз няма да се подвизавам на курса... Мрън! Щеше ми се да се запознаем още преди да сме станали колеги (А ДАНО!) Кофтито е, че точно тези дни няма да съм в София, защото ще ми се правят едни изследвания... Надявам се след курса да споделите опит в оставащата една седмица до изпита 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Дано да има полза от курса.Carmilla благодаря
Аз ще съм още от 29 в София,заради изпитите в Унсс,така че кажете кога на вас ви е удобно
Може би наистина преди започването да се запознаем,а след това да пийнем по кафе,или там каквото му се пие на всеки и да обсъдим нещата от живота
Вчера гледах едно предаване с Доцент Георги Лозанов,голяма шматка е този
Вчера гледах едно предаване с Доцент Георги Лозанов,голяма шматка е този
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- darika
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз също като Carmilla ще пътувам на 31 , така че и аз съм за сутринта преди курса , но не знам все още в колко часа започва той , имате ли идея в колко е старта ? Иначе аз
ще съм към 8:30 в кабинет 10 за да си платя таксата и в колкото часа кажете съм на линия

ще съм към 8:30 в кабинет 10 за да си платя таксата и в колкото часа кажете съм на линия
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На мен милата жена ( наистина беше мила) ми каза да се обадя към края на месеца, за да получа информация кога и къде ще се провежда курсът.
Та...явно още е рано. Предполагам.. няма да има проблем да се организираме, като наближи още малко заветната дата.
П.П: Варненец, аз също ще ходя на изпит в УНСС (макар все още да се чудя защо..) и ми стана интересно.. къде си разпределен?
П.П: Варненец, аз също ще ходя на изпит в УНСС (макар все още да се чудя защо..) и ми стана интересно.. къде си разпределен?
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- silviyas
- В началото бе словото
И аз ще ходя на изпита в УНСС на 29 и после на курса 
Life is too short to drink cheap beer
- darika
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ам искам да ви попитам , нали това ЕПИ по БЕЛ може да бъде заменено от матурата за журналистиката в УНСС ?
- silviyas
- В началото бе словото
Аз до колкото знам, ЕПИ ти е нещо като вход за УНСС, първо минаваш него и след това ако имаш над 4.00(или 4.50) отиваш съответно на желания изпит, в случая - по журналистика. Ако греша някъде някой да ме поправи.
Life is too short to drink cheap beer
- Антоний
- Пишете, о, братя
Хрумна ми, че може да организираме подобна сбирка и преди изпита! Все пак той е от 15:00 и може преди това да се видим 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
да, или ЕПИ, или матура и вече отделно изпитите по журналистика, те са ясниdarika написа:Ам искам да ви попитам , нали това ЕПИ по БЕЛ може да бъде заменено от матурата за журналистиката в УНСС ?
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Обаче ако не се явиш на ЕПИ, можеш да пишеш само една специалност... и евентуално ако не се класираш за нея гърмиш за следващите класирания.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
И аз ще ходя на изпита в УНСС на 29! ние и след него може да си организираме срещта, както виждам доста се събрахме

- Ghost rider
- В началото бе словото
Хм.. да се срещнем преди изпита е добра идея . Да видим кой, кой е .... какво мисли , как е преди изпита , как се готви, да споделим наболели теми .
Като гледам до 12ти ще се съберем цял клас
... елате повече
The life is change !
- Антоний
- Пишете, о, братя
Мдам... аз днес се записах за изпита и на картончето отзад пише, че трябва да се явим час преди изпита, значи може да срещнем около 13:00 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Carmilla написа:На мен милата жена ( наистина беше мила) ми каза да се обадя към края на месеца, за да получа информация кога и къде ще се провежда курсът.Та...явно още е рано. Предполагам.. няма да има проблем да се организираме, като наближи още малко заветната дата.
![]()
Ту блок,6 зала 3605
Между другото аз не знам сега за модулите математиката ще ни я взимат ли или само модул 1 и 3
Иначе аз днес ходих до Вектор Варна,кожодерци за 2 изпита трябва да платя 40 лева,но едно голямо,но с 31 лева фирмена такса
Теглих им една и реших да се запиша на 28,стига д аработят в събота,ако ли пък не на 30,а то е последен ден
Но среща обезателно трябва да има
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......