Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Антоний »

За съжаление аз няма да се подвизавам на курса... Мрън! Щеше ми се да се запознаем още преди да сме станали колеги (А ДАНО!) Кофтито е, че точно тези дни няма да съм в София, защото ще ми се правят едни изследвания... Надявам се след курса да споделите опит в оставащата една седмица до изпита ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Дано да има полза от курса.Carmilla благодаря :wink: Аз ще съм още от 29 в София,заради изпитите в Унсс,така че кажете кога на вас ви е удобно :wink: Може би наистина преди започването да се запознаем,а след това да пийнем по кафе,или там каквото му се пие на всеки и да обсъдим нещата от живота :lol:
Вчера гледах едно предаване с Доцент Георги Лозанов,голяма шматка е този :lol:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
darika
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от darika »

Аз също като Carmilla ще пътувам на 31 , така че и аз съм за сутринта преди курса , но не знам все още в колко часа започва той , имате ли идея в колко е старта ? Иначе аз
ще съм към 8:30 в кабинет 10 за да си платя таксата и в колкото часа кажете съм на линия :D :wink:
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

На мен милата жена ( наистина беше мила) ми каза да се обадя към края на месеца, за да получа информация кога и къде ще се провежда курсът. :) Та...явно още е рано. Предполагам.. няма да има проблем да се организираме, като наближи още малко заветната дата. :wink:

П.П: Варненец, аз също ще ходя на изпит в УНСС (макар все още да се чудя защо..) и ми стана интересно.. къде си разпределен? :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
silviyas
В началото бе словото

Мнение от silviyas »

И аз ще ходя на изпита в УНСС на 29 и после на курса :)
Life is too short to drink cheap beer
Аватар
darika
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от darika »

Ам искам да ви попитам , нали това ЕПИ по БЕЛ може да бъде заменено от матурата за журналистиката в УНСС ?
Аватар
silviyas
В началото бе словото

Мнение от silviyas »

Аз до колкото знам, ЕПИ ти е нещо като вход за УНСС, първо минаваш него и след това ако имаш над 4.00(или 4.50) отиваш съответно на желания изпит, в случая - по журналистика. Ако греша някъде някой да ме поправи.
Life is too short to drink cheap beer
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Хрумна ми, че може да организираме подобна сбирка и преди изпита! Все пак той е от 15:00 и може преди това да се видим ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Brooke
В началото бе словото

Мнение от Brooke »

darika написа:Ам искам да ви попитам , нали това ЕПИ по БЕЛ може да бъде заменено от матурата за журналистиката в УНСС ?
да, или ЕПИ, или матура и вече отделно изпитите по журналистика, те са ясни :)
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Обаче ако не се явиш на ЕПИ, можеш да пишеш само една специалност... и евентуално ако не се класираш за нея гърмиш за следващите класирания.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
NeBuLa
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от NeBuLa »

И аз ще ходя на изпита в УНСС на 29! ние и след него може да си организираме срещта, както виждам доста се събрахме :P :D
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Да не забравите да ме поканите на рандевуто, ей, чшш!:Д
Аватар
Ghost rider
В началото бе словото

Мнение от Ghost rider »

Хм.. да се срещнем преди изпита е добра идея . Да видим кой, кой е .... какво мисли , как е преди изпита , как се готви, да споделим наболели теми . 8) Като гледам до 12ти ще се съберем цял клас :lol: ... елате повече
The life is change !
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Мдам... аз днес се записах за изпита и на картончето отзад пише, че трябва да се явим час преди изпита, значи може да срещнем около 13:00 ;)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Carmilla написа:На мен милата жена ( наистина беше мила) ми каза да се обадя към края на месеца, за да получа информация кога и къде ще се провежда курсът. :) Та...явно още е рано. Предполагам.. няма да има проблем да се организираме, като наближи още малко заветната дата. :wink:

П.П: Варненец, аз също ще ходя на изпит в УНСС (макар все още да се чудя защо..) и ми стана интересно.. къде си разпределен? :)

Ту блок,6 зала 3605 :wink: Ти???
Между другото аз не знам сега за модулите математиката ще ни я взимат ли или само модул 1 и 3 :roll: Защото ,ако ни я вземат......заминавам.
Иначе аз днес ходих до Вектор Варна,кожодерци за 2 изпита трябва да платя 40 лева,но едно голямо,но с 31 лева фирмена такса :compress:
Теглих им една и реших да се запиша на 28,стига д аработят в събота,ако ли пък не на 30,а то е последен ден :wink:
Но среща обезателно трябва да има 8)
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”