КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Miss Sisi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - Биология
Май нещо не успях да си пратя отговора ама не се срамувам пак да го кажа
:Kristinka, ако това че ставаме досадни беше отговора на моя въпрос, съжелявам че те отекчавам, но ти ако си ходила на курсове и знаеш кое как е аз не съм и си мислех че тук мога да питам и да ми отговорят и да ти кажа ако ти е толкова голям проблема да не беше ми отговаряла ти
И все пак да се извиня ако моя въпрос е "нажежил " обстановката 
-
cara_miq
- В началото бе словото
Къде се мерите веееееее момичето е ходила на курсовете по биология в СУ.Знаеш ли?Звучиш ми точно като тия дето се правят на много разбрали, а всъщност нищо не знаят и са все в дъното на класацията
Ще видим всеки с това, което е написал колко ще изкара
И като темата е клетъчни мембранИ ти коя друга освен плазмената написа?!?! пффф....
що ме караш да псувам по никое време сега (ако мога да си позволя да цитирам
)
що ме караш да псувам по никое време сега (ако мога да си позволя да цитирам
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Силно се надявам за поне една молекулка ДНК от Молекулка

-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Ами щом се обичат младите, да се вземат
лошо няма
Сиси, няма за какво да се обвиняваш и извиняваш, такива кат тази всезнайка сме ги виждали много, дето си бият главата пред стената на плача после, споко, задавай си въпросите, ние я отписахме, няма да я приемем във факултета

Сиси, няма за какво да се обвиняваш и извиняваш, такива кат тази всезнайка сме ги виждали много, дето си бият главата пред стената на плача после, споко, задавай си въпросите, ние я отписахме, няма да я приемем във факултета
Последно промяна от Rehabilitator_ на 27 Апр 2009, 22:03, променено общо 1 път.
има хора които ги интересува каква е темата и какво трябва да се включи...СУ не ми е цел...стига вече наистина.Имайте 6-ци всички,желая ви го от сърце.На мен тази оценка не ми трябваscalpelo написа:Какво се обясняваш тогава......
- molekulata
- В началото бе словото
Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]
http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
- ralka_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: трети
Rehabilitator_ написа:Охоооо Молекулка и Скалпелчо, вие да не сътворите някоя ДНК-молекулка, а сладури? Да не ви запишат като Централна догма на любовта
Ралка, споко бе, какво ако не си ги написала, пък е трябвало, ти за една единица надолу ли си?
Лошото е, че имам някои пропуски и май ще станат 2 надолу... а хич не ми се искаше...
Illusion never changed into something real..!!
досадни са други "колеги" които ме искараха няква важна понеже мога да кажа за каквоо трябва да се пише...хайде дишайте спокойно вече.Успех на всичкиMiss Sisi написа:Май нещо не успях да си пратя отговора ама не се срамувам пак да го кажа:Kristinka, ако това че ставаме досадни беше отговора на моя въпрос, съжелявам че те отекчавам, но ти ако си ходила на курсове и знаеш кое как е аз не съм и си мислех че тук мога да питам и да ми отговорят и да ти кажа ако ти е толкова голям проблема да не беше ми отговаряла ти
![]()
![]()
- ralka_mnt
- В началото бе словото
Kristinka написа:досадни са други "колеги" които ме искараха няква важна понеже мога да кажа за каквоо трябва да се пише...хайде дишайте спокойно вече.Успех на всичкиMiss Sisi написа:Май нещо не успях да си пратя отговора ама не се срамувам пак да го кажа:Kristinka, ако това че ставаме досадни беше отговора на моя въпрос, съжелявам че те отекчавам, но ти ако си ходила на курсове и знаеш кое как е аз не съм и си мислех че тук мога да питам и да ми отговорят и да ти кажа ако ти е толкова голям проблема да не беше ми отговаряла ти
![]()
![]()
оффффф чак и мен почваш да ме нервиш.. спри да се обесняваш по дяволите.. нали не ти ПУКА ????????????????????
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Сладураната се отказа май, недей ще ни тежиш на съвеста после.......СУ не ти е цел, абе мила, ти ако не си съумяла да изкараш изпита тук, къде мислиш че ще го направиш в Медицинския ли, голямо ЗАБРАВИ!!!
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Kristinka написа:досадни са други "колеги" които ме искараха няква важна понеже мога да кажа за каквоо трябва да се пише...хайде дишайте спокойно вече.Успех на всичкиMiss Sisi написа:Май нещо не успях да си пратя отговора ама не се срамувам пак да го кажа:Kristinka, ако това че ставаме досадни беше отговора на моя въпрос, съжелявам че те отекчавам, но ти ако си ходила на курсове и знаеш кое как е аз не съм и си мислех че тук мога да питам и да ми отговорят и да ти кажа ако ти е толкова голям проблема да не беше ми отговаряла ти
![]()
![]()
Аууууу колко много грешки......иСкараха ли се пише
Пък и всички знаехме темата, нямаше нужда да откриваш топлата вода......
- ralka_mnt
- В началото бе словото
Rehabilitator_ написа:Сладураната се отказа май, недей ще ни тежиш на съвеста после.......СУ не ти е цел, абе мила, ти ако не си съумяла да изкараш изпита тук, къде мислиш че ще го направиш в Медицинския ли, голямо ЗАБРАВИ!!!
хаха кефиш ме
ей дайте да си напрайме конферентна по скайп да си лафиме
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
моя е niki_scalpelo айде давайте да се подкарваме по скайп

-
Miss Sisi
- В началото бе словото
оххх, разберете ме за грешките ама тука си рева над клавиатурата и не виждам много добре 
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Колешке намери ме в скайпа да те утешиме, не се притеснявай