Нямам търпение Лос Анджелис да изчезне от лицето на земята.. искам да видя тогава какви ще ги говорят.. по тяхната логика ние ще крещим от радост .. помните ли София?!?
САЩ - обща тема
Re: САЩ - обща тема
Защо се изходи така по темата, след като нищо не каза по проблема ? И защо правиш сравнение между нас и тях.. нали са велика нация.. такова ли поведение е редно да имат ? Такова ли отношение към други страни ?
Нямам търпение Лос Анджелис да изчезне от лицето на земята.. искам да видя тогава какви ще ги говорят.. по тяхната логика ние ще крещим от радост .. помните ли София?!?
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
цитирам от линка по-горе:happyswift написа:Да квалифицирате американците като тъпи е меко казано дебилно.В България вече 10 години се водят предавания с директно включване на зрителите.Колко пъти се обаждат хора, на които пак и пак им се обяснява, че трябва да си намалят телевизорите когато се включват?Преди няколко години направиха изследване за IQ на европейците.Ами ние бяхме на едно от последните места и да, това е заслужено, защото ние сме си глупава нация като цяло, а тези до болка изтъркани изказвания "Ама ний имами еди-какъв-си-изобритател" са просто смешни просто защото една птичка пролет не прави.Колко американци са носители на Нобелова награда?А колко българи?
Спрете се с тия комплекси
Dear japan as an american i truly hate your kind. pearl harbor the destruction of the u.s enterprise so im not going to lie to you not only do we drop nucleor bombs on you we wach you guys get hit by shit then we come and help just for u can feel like shit hahah
да не можеш дори да си напишеш лафа,ако това не е жалко не знам какво е...
Относно носителите на нобелови награди,не смяташ ли че има връзка между по-голямото,по брой,население на САЩ и броя носители,повече хора,по-голям шанс.

- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Изключително добра логика.Ако всичко беше до брой, китайци и индийци щяха да обират наградите всяка година....
Стегнете се малко
Стегнете се малко
Теб не те ли е срам да си с това прасе за аватар - ако зависеше от него .. ти днес нямаше да живееш в свободна държава. И нека питам отново..не си ли съгласен, че американците са зомбирани селяци, които заслужават в пъти повече да им се случи подобна трагедия? Или сигурно одобряваш поведението им?
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
А ти ако имаше малко повече акъл в главата си, щеше да прочетеш поне малко за Чърчил, а не да повтаряш глупости, които циркулират из пространството, подхранвани от идиоти и непросветени малоумници, които си нямат най-малка представа от историческата истина
Ако си говорим за зомбирани хора, искаш да ми кажеш, че американците са по-зомбирани, от явно долюбваните от теб, японци?Япония е страната с най-много самоубийства, а на всичкото отгоре е и една от страните с най-малко почивни дни, което води и до високи нива на депресия сред населението ---> http://www.economynews.bg/%D1%8F%D0%BF% ... 11769.html
За какво си говорим изобщо?
Ако си говорим за зомбирани хора, искаш да ми кажеш, че американците са по-зомбирани, от явно долюбваните от теб, японци?Япония е страната с най-много самоубийства, а на всичкото отгоре е и една от страните с най-малко почивни дни, което води и до високи нива на депресия сред населението ---> http://www.economynews.bg/%D1%8F%D0%BF% ... 11769.html
За какво си говорим изобщо?
Пропусна да споменеш, че хората там живеят най-дълго, най - здрави са .. с добро образование и - а да .. престъпността е на особено ниско ниво.. нямат навика да се изказват неподготвени за други хора и се справят с трудностите без да мрънкат ..
Чърчил е скапана свиня и всеки, който твърди обратното е цитирам : идиоти и непросветени малоумници, които си нямат най-малка представа от историческата истина !!!
И може да престанеш да обиждаш по форумите.. приличаш на американско хлапаче - фен на Джъстин Бийбър
Чърчил е скапана свиня и всеки, който твърди обратното е цитирам : идиоти и непросветени малоумници, които си нямат най-малка представа от историческата истина !!!
И може да престанеш да обиждаш по форумите.. приличаш на американско хлапаче - фен на Джъстин Бийбър
-
DARKVEIDAR
- В началото бе словото
- Специалност: техническа
- Курс: завършил
Може ли да обясниш по-подробно защо Чърчил е "скапана свиня" и колко време си живял в САЩ, че имаш такива фундаментални познания по отношение на американците
Тези идиотски постове дето си ги събрал като доказателство за американската дебилност въобще не попречиха на Обама да предложи всякаква необходима помощ на Япония във връзка с земетресението и корабите на САЩ вече пътуват към мястото.
Нямам много търпение да се занимавам, но ще ти покажа как отговарят и някои българи на въпроса " Трябва ли да помогнем на Япония" в този случай:
gundio2 12.03.2011 / 12:26
Аз съм против!!! Ние да не сме пожарна команда,че да ходим на всякъде
kamy222 12.03.2011 / 22:00
вие луди ли сте какви помощи - те изкупиха половината свят
Тези идиотски постове дето си ги събрал като доказателство за американската дебилност въобще не попречиха на Обама да предложи всякаква необходима помощ на Япония във връзка с земетресението и корабите на САЩ вече пътуват към мястото.
Нямам много търпение да се занимавам, но ще ти покажа как отговарят и някои българи на въпроса " Трябва ли да помогнем на Япония" в този случай:
gundio2 12.03.2011 / 12:26
Аз съм против!!! Ние да не сме пожарна команда,че да ходим на всякъде
kamy222 12.03.2011 / 22:00
вие луди ли сте какви помощи - те изкупиха половината свят
2 Неща.. Американците са доказано простичък инфантилен народ.. по каквито и да е поводи и в каквито и да е времена те си го доказват постоянно.. Обама предложи помощ - и с това си навлече гнева на зулумските маси
А това какво мислим ние (Първо съм абсолютно несъгласен, че при нас тази проява на идиотизъм е масова!! - за разлика от тия дето си лягат с истории за мъчениците от Пърл Харбър) Има ли значение какво мисли един народ, който не може да управлява собствената си държава ?
Достатъчно хора познавам, които са ходили, живяли или живеят в момента в САЩ, за да съм запознат с народопсихологията им. 21 век сме.. информация се намира за всичко.. стига някой да се интересува от нея.
Относно Чърчил - не мога да наричам по-друг начин човек заявил публично, че София трябва да бъде срината със земята. Явно много е болял Дойран
А това какво мислим ние (Първо съм абсолютно несъгласен, че при нас тази проява на идиотизъм е масова!! - за разлика от тия дето си лягат с истории за мъчениците от Пърл Харбър) Има ли значение какво мисли един народ, който не може да управлява собствената си държава ?
Достатъчно хора познавам, които са ходили, живяли или живеят в момента в САЩ, за да съм запознат с народопсихологията им. 21 век сме.. информация се намира за всичко.. стига някой да се интересува от нея.
Относно Чърчил - не мога да наричам по-друг начин човек заявил публично, че София трябва да бъде срината със земята. Явно много е болял Дойран
-
DARKVEIDAR
- В началото бе словото
Не знам кой го е доказал за американците, че са "простички и инфантилни", ама се чудя, ако те са простички и инфантилни ние къде сме в скалата на простотията и инфантилизма
Те горките простичики и инфантилни американци, от простотия са взели че направили най-могъщата в икономическо и военно отношение държава в света

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Колегата Ноктис е във берсерк хейт моуд. Оставете го да му мине.
Иначе е факт, че темата се изроди доста. А не това беше целта, нали? 
Не виждам защо Лос Анджелис трябва да изчезва от земята.
Повярвай ми, ако не жалиш американците, то да знаеш, че там живеят и доста различни от тях хора. 
И недей да говориш с неуважение за мъчениците от Пърл Харбър, защото в момента Аризона и все още под вода и е гроб на над 2000 души.
Всеки си има право да мрази 1 държава...за мен това си остава Србия.
Не виждам защо Лос Анджелис трябва да изчезва от земята.
И недей да говориш с неуважение за мъчениците от Пърл Харбър, защото в момента Аризона и все още под вода и е гроб на над 2000 души.
Всеки си има право да мрази 1 държава...за мен това си остава Србия.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
The names of the future are stamping of impatience.
-
DARKVEIDAR
- В началото бе словото
Това часовниче ми се вижда доста фриволно

А ти си в continious kiss-ass modecamel написа:Колегата Ноктис е във берсерк хейт моуд.
Да темата се изроди определено.. Но не може да ми сравнявате Пърл Харбър с това което се случи на Японския Архипелаг.. Да не говорим че американците хвърлиха не 1, а 2 скапани ядрени бомби там.. а отгоре на всичко разузнаването им предварително знаеше за атаката над Пърл Харбър.. и какво направиха те ? Оставиха Японците да си правят каквото си поискат, за да имат повод за война после ??! А да .. и какво се случи с гражданите от японски произход в САЩ по време на войната ? Това защо никой не го споменава ? Страната на свободните и свободата ? Да бе
И пак казвам.. нямаше да ме е яд ако показват безразличие.. те го правят с всичко случващо се по света .. After all they think that "Europe is a country" и че .. http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles ... 466699.jpg
.. Но извинявайте.. да показват такова задоволство от случилото се .. е това вече е прекалено дори за тях
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Ядрените бомби са пуснати, защото: 1 (гадната причина, особено що се отнася до фет бой) - просто са искали да им го начукат до дъно. Кофти, но...японците да си бяха мирно стояли.... 2 Стотици хиляди животи на американски войници по този начин се спасяват. А това за разузнаването е смешно...значи видиш ли американците са виновни, че японците са предприели адски вероломна атака на нищо неподозиращи и спящи войничета, щото видиш ли една теория на конспирацията казва, че те са знаели, че се готви нападение. Дори да са знаели нищо няма да е станало ако не е имало АТАКА.Noctis написа:А ти си в continious kiss-ass modecamel написа:Колегата Ноктис е във берсерк хейт моуд.![]()
![]()
Да темата се изроди определено.. Но не може да ми сравнявате Пърл Харбър с това което се случи на Японския Архипелаг.. Да не говорим че американците хвърлиха не 1, а 2 скапани ядрени бомби там.. а отгоре на всичко разузнаването им предварително знаеше за атаката над Пърл Харбър.. и какво направиха те ? Оставиха Японците да си правят каквото си поискат, за да имат повод за война после ??! А да .. и какво се случи с гражданите от японски произход в САЩ по време на войната ? Това защо никой не го споменава ? Страната на свободните и свободата ? Да бе![]()
И пак казвам.. нямаше да ме е яд ако показват безразличие.. те го правят с всичко случващо се по света .. After all they think that "Europe is a country" и че .. http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles ... 466699.jpg
.. Но извинявайте.. да показват такова задоволство от случилото се .. е това вече е прекалено дори за тях
Аз на американците им се кефя именно, защото не демонстрират безразличие и това го доказаха и в Босна, и в Югославия по-късно, и в Ирак, и в Афганистан, и във Виетнам и т.н. и т.н. Далеч съм от мисълта, че американците са ангелчета, ама в момента те са силата, която според мен е най-зряла да се справи със световния хаос. Щото великите европейци се провалят в това столетия наред.
А ти ако искаш ги мрази. Не ми пречиш.
А като си говорим кой е тъп: http://vbox7.com/play:7acae482
http://vbox7.com/play:c648a07b
Последно промяна от camel на 13 Мар 2011, 20:10, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
???? А бе ? ...мале... ти луд ли си бе ??????camel написа:
Аз на американците им се кефя именно, защото не демонстрират безразличие и това го доказаха и в Босна, и в Югославия по-късно, и в Ирак, и в Афганистан, и във Виетнам и т.н. и т.н.
Да не говорим че тоя въпрос към тризначките е доста по-сложен от онзи към жената-вол