кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Не съм мислила да си купувам сега учебниците, просто ми беше интересно да разбера някои от заглавията както и на какви цени са, просто от любопитство 
Защо замряхте така, бе колеги 
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хората вероятно се радват на блаженната почивка след изпитите/класиранията 
Elämää täytyy rakastaa ^^
-
Нико
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Здравейте!
Аз съм Ники и от октомври ще учим Психология заедно(само за информация)!
Нико написа:Здравейте!
Нико, привет от колежка.
И само за информация... всичко тук е САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ, но ако си изчел темата, ще разбереш, че си създаваме бая настроение.
До съвсем скоро...
btw, организираме заешко психо-събиране няколко минутки преди Голямото Преселение на 1.10.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Как се казва брат ти ако не е тайна, щото явно е от моя курс (макар че във ВМА практики не сме имали).ivvv написа:Брат ми сега ще бъде 4-ти курс психология в СУ и през целия период на обучение не е останал доволен. Дефакто сухотия, почти без никаква практика(освен малко във ВМА) и възможностите за реализация са супер огрничени на този етап в България. Дори с познанства и способности пак е трудно. НО надявам се перспективите да станат по-обещаващи, за методиката на преподаване нямам надежди....
Така че, драги мои, не очаквайте чудеса!
Колкото до учебниците - не са задължителни, освен по два три предмета, при които преподавателите искат да четат само и единствено своите глупости. Не си хвърляйте парите на вятъра, изпити се взимат и без учебници, само по материали от лекции, интернет и разпространявани из нета архивни файлове, които вероятно и вие ще получите. Купувайте учебници като си изберете направление, в което ще се развивате, инак е безмислено.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- debauchee
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: i own the fockin gallery 8)
точ' така, да не се клевети светата специалност
мерсим за уточнението, Плазмодий (bow)
мерсим за уточнението, Плазмодий (bow)
I've always been an introvert,happily bleeding!
-
Нико
- В началото бе словото
Здравейте(пак съм аз)!
ТАзи сутрин много дълго четох от сайта на СУ за дисциплините(задължителни и свободно избираеми), набелязах няколко, но за съжаление нещо се случи и вече не мога да отворя приложението
.Затова искам да ви питам дали някой от вас се е замислял какви дисциплини ще избере и ако е възможно да получим информация от по-горните курсове, тъй като аз не прочетох някъде в темата да сте обсъждали тоя въпрос!
Ники
P.S.Предваритрелно "мерси"!
ТАзи сутрин много дълго четох от сайта на СУ за дисциплините(задължителни и свободно избираеми), набелязах няколко, но за съжаление нещо се случи и вече не мога да отворя приложението
Ники
P.S.Предваритрелно "мерси"!
- arthaz
- Драскач
- Обратна връзка:
Aз от това, което съм чел във форума, останах с впечатлението, че тези избираеми дисциплини са само 'привидно' такива. Тоест май няма кой знае какъв голям избор. Не знам дали и за психологията е така . Нека наистина хора от по-горните курсове да кажат. А аз имам един друг въпрос- четох, че ти трябват 30 кредита на семестър. Това означава ли, че можеш да събереш повече от 30, ако учебния план го позволява. Имам в предвид, да запишеш някоя допълнителна дисциплина, в случай че имаш желание.
Elämää täytyy rakastaa ^^
-
Нико
- В началото бе словото
От това, което аз разбрах е напълно възможно да иамш повече кредити от необходимия брой!
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Доколкото съм чел и разбрал, трябва да имаш определен брой кредити, когато завършваш. Не е необходимо да правиш определена бройка всеки семестър. Ако искаш можеш въобще да не правиш, но после ще се наложи да наваксваш.
Компютърни науки 1 курс
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Курс: трети
Голяма суетня ще настане с избираемите предмети, има какво да се каже за всеки- моето лично мнение е да не се хвърляте да избирате повече отколкото ви се налага, няма смисъл. Преди да си изберете какъвто и да е избираем - имате възможност да присъствате на тях.Не ги решавайте тези неща предварително от форума
morfei, грешно си чул, всичко трябва да го правиш за семестър, преди беше за курс, при нас кредтитите ги направиха за всеки семестър по 8 .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
-
Earendil
- В началото бе словото
- Специалност: психология
arthaz написа:Хората вероятно се радват на блаженната почивка след изпитите/класиранията

След като видях снимки от миналогодишното откриване реших, че трябва да подметна идеята да се съберем по-раничко и да се опитаме да избегнем Голямото Бутане xD Не че имам против да се бутам, но все пак..Brizeida написа:Нико написа:Здравейте!
btw, организираме заешко психо-събиране няколко минутки преди Голямото Преселение на 1.10.Ако ще идваш на тържественото откриване, което ти препоръчвам, присъедини се. Все още не знаем час, но когато се разбере кога ни викат, ще пиша тук!
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Човеко, убих се да се хиля на таз снимка.

Да, ще се съберем доволно по-раничко...
Наистина ке му се види краят... месец остана!
Да, ще се съберем доволно по-раничко...
Наистина ке му се види краят... месец остана!
-
Unveiled
- В началото бе словото
- Специалност: психология
Здравейте и от мен!
Аз съм Деси и октомври ще бъдем колеги
В изобилието от свободно време попаднах на този форум и реших да се регистрирам. Нямам търпение да се видим и на живо на първи!