Охо, става интересно.
Джеймсьо, верно дразниш с най-изказванията тип "на всяка манджа мерудия" по форума, но тука вече прекаляваш. Или си замълчи, или моля те, приведи някакви _доводи_ (не знам дали я знаеш тая дума какво значи, провери Гугъл), но най-добре просто си затвори устата и спести плоските си безсмислени изказвания и в тая тема
Methuselah - ъ, какво?
nrggirl - отново, имаш ли някакви доказателства за всички обвинения , които хвърляш? Четеш може би много блогове? Следиш CNN, BBC? Добре за теб...
Единствените що-годе смислени изказвания, са тия на renesanzgirl, тъй като тя подхожда обективно от всички гледни точки, а не дълбае "о, колко е гадно в Русия, там мечки ходят по улиците и ядат хора, разбираш ли".
Изобщо не казвам, че аз съм прав, аз съм пристрастен и то наистина много, но абсолютното безцелно (досега не видях никой да се е аргументирал поне с един цитат), да се плюе държанвния строй, на държава, за която нищо не разбирате (някой от вас знае ли руски език?), е просто смешно. Проявявате, уви, неприятната черта, да бъдете влияни от външни мнения.
Освен това, темата е за Путин във България. Благодарение на сключените сделки, България получава равен дял в въпросният газопровод (т.е. не е миноритарен участник), откриват се както каза Xenon, хиляди работни места и получаваме собствена АЕЦ, по-евтина от западните еквиваленти. Откъде и да го погледнеш, не виждам, по какъв начин България да губи нещо.