Преписване на изпита :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Добре де съгласен съм.Признавам , че това не е верния път :?

ОффТопик
Това ми напомня на един вечен спор между мен и един приятел, който твърди, че по честен път никога не може да се забогатее.
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

От друга страна на изпита имах добра видимост към листата на поне 5 човека, така че ако закъсам... :wink:
Имам един въпрос... как ще се препише цялата тема? :oops:
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Това за мен не е възможно.Моите теми ( не знам какви са вашите и колко са дълги ) ги чета за около 2 часа.Представете си колко време ми трябва да ги чета БЕЗ НЯКОЙ ДА МЕ ВИДИ и да ги препша.Направо е невъзможно да препиша цяла тема.
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

iiccoo написа:.Направо е невъзможно да препиша цяла тема.
ще се сетиш
аде учи :lol:
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
mishe
В началото бе словото

-

Мнение от mishe »

Аз и в една друга тема го писах скоро това, но пак ще ви го кажа: като видите някой до вас да преписва защо просто не си поговорите с квесторите? при кск става въпрос за конкурс и всяка "солидарност" или не знам още какво с преписвачите според мен е просто лудост. Аз ако на предварителния бях видяла някой да преписва веднага стях да го издам на квесторите, защото конкурсът си е конкурс...ако ни приемат после работата е друга-и аз си изкарах гимназията само с преписване, така ще изкарам и висшето, но на изпита ще си покажа моите знания....или ако преписвам ще го направя като хората-само факти и то не в залата, а в тоалетната например, както го правят по-умните хора
Аватар
ivy
В началото бе словото

Мнение от ivy »

Интересхо как по-точно си го представяте това с преписването на темите по история???Разбирам да имаш в себе си на изпита една-две дати или имена но цели теми...?Не са ли доста обемисти и много на брой за да си ги сложите в джоба все пак?А и самата идея за преписване в залата ми се струва твърде рисковна..
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

И аз не си го представям това как може да се препише цяла тема, но някой казаха, че са били свидетели, освен малко да са преувеличили :evil: пък и няма как да знаеш какво точно пише в листите, от които някой преписва...
ей тука всички сте били големи преписвачи в гимназията, аз пък бях от тези, от които всички преписваха, но не се гордея с това...
Аватар
ivy
В началото бе словото

Мнение от ivy »

Е, дали могат или не все тая в крайна сметка. Но определено гласувам с две ръце против тоя тип нагло преписване! Не казвам, че аз се скъсвам да уча, но има и хора, които се отказват от забавления само и само да се подготвят по-добре за изпитите. А да изместиш някой, който наистина знае, защото имаш добри пищови и наглост да ги използваш си е гадно!
iiccoo

Мнение от iiccoo »

ivy написа:но има и хора, които се отказват от забавления само и само да се подготвят по-добре за изпитите.
ИЦКАТА написа:Е вие да не мислите че аз съм си клатил краката.Едва съчетавах да уча за даскало и да завърша средното си образование като отличник , да уча за някакви Братя Тъпчилещови и крал Сигизмунд например и евентуално да ми остане време да се видя с някой приятел.А след завършването като се оправи времето аз затворен вкъщи гледам как се пекат птичките навън и как мацките се мотаят по къси полички , а аз се опитвам да прочета имета на някакъв си Луиз Войткевич.
Аватар
ivy
В началото бе словото

Мнение от ivy »

OK не искам да кажа, че ти си клатиш краката, само си изразявам позицията относно преписването :)
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Аз исках да ти кажа че има много хора които се отказват от забавленията за да учат.
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

iiccoo написа:Аз исках да ти кажа че има много хора които се отказват от забавленията за да учат.
всички във форума мисля, че спадаме към тази категория
така, че .........................
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Въпреки че малко отклонихме темата ето това което ми трябваше да знам.Ако някой го интересува да го прочете :D

(5) При доказано преписване или опит за преписване, внасяне и необявяване на материали, свързани с конкурсния изпит, носене на техника с мобилна връзка, писмената работа на кандидат-студента се анулира от отговорника на залата или от представител на техническа комисия.
(6) При нарушаване анонимността на конкурса чрез отбелязване със знак, особен цвят на химикала и др. писмената работа на кандидат-студента се анулира от председателя на изпитната комисия. Номерирането на страниците не се счита за знак.
(7) Кандидати с анулирани работи по алинеи (5) и (6) се лишават изцяло от по-нататъшно участие в конкурса.
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Ами , до мен един преписваше , ама като го погледнах 1-2 пъти злобно , той се сдуха и спря.Сега не съм някой дето ще порти , рано или късно всичко се връща.
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Хи-хи днес пред мен имаше една нагла девойка.Квесторката каза 666 пъти да се оставят раниците на превазите, за да не са в близост с притежателите си.Мацката пред мен като бръкна в джоба и като наизвади едни листчета.Малеййй беше преписала История славянобългарская.Поглежда ме и пита с недоверие"Нали няма да ме издадеш?" Викам и няма нали не си ми конкуренция.Тя гледа гледа " е що да не съм?" Ми щото си момиче, а аз момче.А тя "аха".После гледам от чантата се мятат теми , темички даже ми се мярна , че беше набутала и ксерокопие на Хатихумаюна ( учещите история знаят за какво говоря ).Направо ме разби тая девойка.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”