Намери съквартиранта си :)
ira написа:ДвЪЪнадесети, ако искам да съм точнаVanuushka написа:Е видях някой от този блок 18, аз съм стая 1210...това някъде по горните етажи ли ще еSaiso написа:Аз съм в блок 18, стая 208.![]()
![]()
19 години съм живяла на втория етаж...а и в нашето малко градче няма блокове с повече от 8,9 етажа, и все пак дано асансьорът да работи
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Леле т'ва да ти е грижата, моме! Ти може и на тучни ниви и ливади да си свикнала, на празен градски транспорт, ако въобще сте имали такъв, на чуруликането на птичките и бръмченето на пчеличките... нема такава сатира, за съжалениеVanuushka написа:19 години съм живяла на втория етаж...а и в нашето малко градче няма блокове с повече от 8,9 етажа, и все пак дано асансьорът да работи
Абсолютно... т'ва с аснсьорите ми хареса. Идеята за спането не е лоша... само да имаш тази възможност от няколкото дискотеки покрай този блок. Но пък ти си на високо... там сигурно няма да се чуваVanuushka написа:Всъщност най - голямата ми грижа беше да ме приемат на обшежитие, за да има къде да спя през нощта, то сега, когато това е уредено другите неща са само подробности