Дълбок смисъл ?? друг път....не виждам смисъл в това да казваш колко е велика твоята Теодора,която уж е няква си певица.....певица друг път някво си грозно плашило,дето уж пее..........Бeтон написа:Спам друг път.
Всеки мой пост е натоварен с дълбок смисъл, ама интелектуалното ниво не е толкова високо, че да се разбере това и закономерно попада в графата спам.
ЧЕТВЪРТО КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Четвърто класиране
Re: ЧЕТВЪРТО КЛАСИРАНЕ
четвъртото класиране предполагам е Д О П Ъ Л Н И Т Е Л Е Н П Р И Е М ... който е обявен на страницата на софииския... имам въпрос с 4 на матура по БЕЛ възможно ли е да влезна някаква педагогика понеже видях че само това се предлага с БЕЛ ... нз какви са били баловете до сега
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Според мен имаш доста голям шанс. Само си подай документите.LocoSo написа:четвъртото класиране предполагам е Д О П Ъ Л Н И Т Е Л Е Н П Р И Е М ... който е обявен на страницата на софииския... имам въпрос с 4 на матура по БЕЛ възможно ли е да влезна някаква педагогика понеже видях че само това се предлага с БЕЛ ... нз какви са били баловете до сега
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
някой знае ли откъде се взима тая молба, както и служебната бележка?Необходими документи:
1. Молба по образец;
2. Ксерокопие на дипломата за средно образование;
3. Квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием (заплаща се в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, Северно крило);
4. Служебна бележка с резултат от кандидатстудентски изпит, валиден за съответната специалност
- kristy
- В началото бе словото
в университета си взимаш молбата и я попълваш, служебната бележка също там ще ти я издадат в учебния отдел
.:.Никой за нищо, себе си за всичко.:.
Може ли някой да ми каже,дали може да участваш на 4-то класиране в СУ с прехвърлена оценка от УНСС,за специалност "Педагогика"?
-
e-team
- В началото бе словото
брат ми има тройка на изпита по английски - може ли да се дореди до нещо (то кат гледам с английски има само некви педагогики и тва "неформално образование" нямам никаква представа що за животно е
)
а бтв колко лв е таксата за участие
хмм какво излиза..въпреки че не можеше да се кандидатства с оценка от матура примерно за Педагогика или за Неформално образование..сега вече може,така ли да го разбирам ? 

Може ако е държал кандидатстудентските изпити на Университета за тази специалност.tita_blue написа:Може ли някой да ми каже,дали може да участваш на 4-то класиране в СУ с прехвърлена оценка от УНСС,за специалност "Педагогика"?
- kristy
- В началото бе словото
може да влезе с тройка на 4 класиране и др. год да се прехвърли в по-хубава специалностe-team написа:брат ми има тройка на изпита по английски - може ли да се дореди до нещо (то кат гледам с английски има само некви педагогики и тва "неформално образование" нямам никаква представа що за животно е)
- kristy
- В началото бе словото
преди можеше и сега може да се кандидатства за Педагогика и някои др. специалности с матура...с тези свободни места как да не те пуснат с матуратаSeLby написа:хмм какво излиза..въпреки че не можеше да се кандидатства с оценка от матура примерно за Педагогика или за Неформално образование..сега вече може,така ли да го разбирам ?
- von
- В началото бе словото
- Специалност: СУ - Социология
- Курс: втори
сега съм на 4-то класиране
на 3-то влизането ме делеше с 0,24 ст. вече няма място за тази специалност
на 4-то знаете ли кои влизат, искам да знам дали имам шанс
- von
- В началото бе словото
- Специалност: СУ - Социология
- Курс: втори
на матурата по БЕЛ имам 5.15
когато си подавах документите за 4-то бяха доста хора и повечето май бяха с оценки от матурата!!!
моля Ви, ако някой знае нещо да ми отговори
а и ако знаете нещо за югозападния в момента как е там, мога ли да се запиша там, ако има 4-то класиране?
когато си подавах документите за 4-то бяха доста хора и повечето май бяха с оценки от матурата!!!
моля Ви, ако някой знае нещо да ми отговори
а и ако знаете нещо за югозападния в момента как е там, мога ли да се запиша там, ако има 4-то класиране?
- kristy
- В началото бе словото
в СУ имаш голям шанс, защото 5.15 не е малко на матурата при положение, че се бутат хора с тройки и четворки, а за благоевградския има и там свободни места, но не съм сигурна дали можеш да се запишеш при положение, 4е не си участвал в предните класирания, трябва да питаш
Последно промяна от kristy на 28 Авг 2008, 21:45, променено общо 1 път.
- kristy
- В началото бе словото
ето ти за югозападния
Обявява свободни места за класиране по следните специалности
І. За специалности:
* Физика
* Химия
* Педагогика на обучението по математика и информатика
* Педагогика на обучението по физика и математика
* Педагогика на обучението по химия и физика
* Моделиране, технологии и мениджмънт в шевното производство
* Електроника
* Комуникационна техника и технологии
1. За тези специалности могат да кандидатстват лица, положили успешно конкурсни изпити по математика, физика, химия и изобразително изкуство в други държавни висши училища.
2. Приемат се кандидати с оценки от държавните зрелостни изпити по: математика, физика, химия, държани през 2008 г.
ІІІ. ЗА ВСИЧКИ ПОСОЧЕНИ В т. І И т. ІІ СПЕЦИАЛНОСТИ МОЖЕ ДА СЕ УЧАСТВА И С ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЕДИНЕН КОМПЛЕКСЕН КОНКУРСЕН ИЗПИТ ОТ ДВА МОДУЛА: 1) ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА И 2) ТЕСТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА.
КОМПЛЕКСНИЯТ КОНКУРСЕН ИЗПИТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 6 СЕПТЕМВРИ 2008 ГОД. ОТ 9.00 ЧАСА.
Срок за подаване на молбите от 25.08.2008 г. до 04. 09.2008 г. (включително) без събота и неделя (30 и 31 август) в УК № 1, Партер с работно време от 09:00 до 17:00 ч.
Обявява свободни места за класиране по следните специалности
І. За специалности:
* Физика
* Химия
* Педагогика на обучението по математика и информатика
* Педагогика на обучението по физика и математика
* Педагогика на обучението по химия и физика
* Моделиране, технологии и мениджмънт в шевното производство
* Електроника
* Комуникационна техника и технологии
1. За тези специалности могат да кандидатстват лица, положили успешно конкурсни изпити по математика, физика, химия и изобразително изкуство в други държавни висши училища.
2. Приемат се кандидати с оценки от държавните зрелостни изпити по: математика, физика, химия, държани през 2008 г.
ІІІ. ЗА ВСИЧКИ ПОСОЧЕНИ В т. І И т. ІІ СПЕЦИАЛНОСТИ МОЖЕ ДА СЕ УЧАСТВА И С ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЕДИНЕН КОМПЛЕКСЕН КОНКУРСЕН ИЗПИТ ОТ ДВА МОДУЛА: 1) ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА И 2) ТЕСТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА.
КОМПЛЕКСНИЯТ КОНКУРСЕН ИЗПИТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 6 СЕПТЕМВРИ 2008 ГОД. ОТ 9.00 ЧАСА.
Срок за подаване на молбите от 25.08.2008 г. до 04. 09.2008 г. (включително) без събота и неделя (30 и 31 август) в УК № 1, Партер с работно време от 09:00 до 17:00 ч.