БНС прави национална гражданска гвардия

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Те и нашите евреи мрънкат нещо...
..да мрънкат.... Не че подкрепям Расате...но и евреите да си седят на гъза...
А отностно "Гвардия", БНС и Расате... виждал съм се с него, говорили сме точно за тези неща...човека иска дестабилизация, иска хаос и анархия...иска хората да излезнат по улиците...а той с още 30тина човека да обърне протестите в негова полза...
Ако сте ходили на протест с тях...знаете за какво говоря...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

не смятам, че циганите и турско-говорящите в България са заплаха за българите, още по-малко е уместно да се създава национална гвардия, която да ни пази от тях!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

inaccessibility написа:не смятам, че циганите и турско-говорящите в България са заплаха за българите, още по-малко е уместно да се създава национална гвардия, която да ни пази от тях!

Все още не, но не трябва малцинствата да се оставят без надзор и да се толерират във всичко.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

да се създават допълнителни правоохранителни органи е безсмислено според мен - нека се повиши резултативността от дейността на МВР, в краен случай - да се създаде нова дирекция към него, което да следи за реда и сигурността...

защо да се създава още един орган, за чиято дейност пак трябва да се следи, да се наливат пари и която не се знае дали няма да бъде по-безрезултатна и от МВР?!? :roll:
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

Незнам дали разните почитетели на Хитлерюнген и разни други нацистки простотии, са се замисляли, че нацизма пропагандира Антиславизм(или Славянофобия).Това значи, че освен семитите нацистите мразят и славяните(Хитлер използва думата slav, като slave).Какво ли би станало, когато една такава "силна нацистка гвардия" в България осъзнае това?
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

aз знам че хитлерчо е мразил славяните но този факт ни наи малко не ме притеснява.аз се чувствам българин и неволите на славяните нещо не ме вълнуват.но наистина ми е интересно какво ли наистина ще стане като българите в България и тази така наречена от теб "силна нацистка гвардия" осъзнаят този наистина обеспокояват факт.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Също проповядва, че Арийците са богоизбраната раса...а едни от най старите Арий са...
....циганите...те ония са си баш ИНДО-европейци...
...и какво от това...аз не се чувствам славянин, нито ариец...най- малко циганин...
Та и не забравяй, че колкото и да е мразил славяните (?!) България е съюзничка на 3тия райх...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Расате и тъй наречаната му Гвардия не са нищо повече от хора от кол и въже, шишковци, дребосъци и общо взето най-разнородни типове, които никога не са преминавали през нормално обучение, да не говорим колко от тях пък изобщо не са ходили в казарма.

Ако има Национална гвардия, то трябва да бъде държавна, а не да обслужва интересите на политическа партия или организация. И Националната гвардия не се използва при конфликти с малцинствата, а при наличие на външен агресор или природни бедствия.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Идеите на Расате наистина са доста крайни,ама и той е прав донякъде с тея цигански истории хората в Самоков ги е страх да излязат на улицата,а насред София некви мангали с лопати трошат коли и бият хора,доката куките ги гледат...
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Disasterpiece

Ти нали се сещаш, че 30 келеша, които сто на сто ще си изядат боя при един конфликт, само ще влошат ситуацията?

В такива случаи се праща жандармерията, която вършее наред с палките.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

korpusito написа:Идеите на Расате наистина са доста крайни,ама и той е прав донякъде с тея цигански истории хората в Самоков ги е страх да излязат на улицата,а насред София некви мангали с лопати трошат коли и бият хора,доката куките ги гледат...

Истината винаги ще бъде някъде по средата. Аз викам с циганите по цигански, щом по човешки не се получава. :violent1:
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

DEATH'SS_HEAD написа:aз знам че хитлерчо е мразил славяните но този факт ни наи малко не ме притеснява.аз се чувствам българин и неволите на славяните нещо не ме вълнуват.но наистина ми е интересно какво ли наистина ще стане като българите в България и тази така наречена от теб "силна нацистка гвардия" осъзнаят този наистина обеспокояват факт.
Лично за мен няма голяма разлика между етнонимите българин и славянин.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

то за теб и между черното и бялото може да няма разлика,ама си има.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

DEATH'SS_HEAD написа:то за теб и между черното и бялото може да няма разлика,ама си има.
Напротив, за мен има.
Disasterpiece

Българите не са много славяни само да ти кажа :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “България”