И да се килнеш, никой няма да се загрижи за тебе. Дупки - дупки, събота - събота. Инспекторките, които ще ти наредят програмата въобще няма да седнат на мохабет и да те питат аджеба - абе удобно ли ти е или не. Както си е тъй си е!snow_dreams написа:ra4e^f написа:Както те ти кажат,така ще ходиш на лекцииМоже примерно да имате само 3-4 дни от седмицата лекции. А може даже и в събота да ходите. Може сутрин да имате 2 часа от 9-11ч и следобед от 16-18ч... абе..
OMG!!!не ми казвай, че говориш сериозно!
аз ще се kill- на
Вече студенти...и сега?!:D
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил

- snow_dreams
- В началото бе словото
хех...аз не казвам, че на някой го е грижа за мен;) просто се опитвам да си подредя "бъдещето"Бeтон написа:И да се килнеш, никой няма да се загрижи за тебе. Дупки - дупки, събота - събота. Инспекторките, които ще ти наредят програмата въобще няма да седнат на мохабет и да те питат аджеба - абе удобно ли ти е или не. Както си е тъй си е!
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!
- snow_dreams
- В началото бе словото
олл...аз само това си повтарям за "малко по малко" ама...май всичко ще стане ясно като дойде времето на сесиите...дано разумът ми дойде по- раничкоcastelo написа:Абе зуб зуб чак на зимната сесия. Аз 2 пъти си бях казал, че малко по малко ще уча и през семестъра, но започнах да си чета лекциите чак по време на сесиите...
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На нас миналата година лекциите си ни бяха компактни и нямахме дупки...Ама като се замисля и свободно време нямахме
За хората от ФМИ поне мога да кажа, можете да ходите на упражнения с друга група и така да си наредите донякъде програмата по ваш вкус. Лекциите не можете да променяте 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
- snow_dreams
- В началото бе словото
на това вече му казвам свеж полъх на вятъраmonique написа:На нас миналата година лекциите си ни бяха компактни и нямахме дупки...Ама като се замисля и свободно време нямахмеЗа хората от ФМИ поне мога да кажа, можете да ходите на упражнения с друга група и така да си наредите донякъде програмата по ваш вкус. Лекциите не можете да променяте
you made me happy !
- snow_dreams
- В началото бе словото
хаха...колко забавно..можеше да ми го спестиш сега...поне един ден трябваше да се радвам на полъхаcastelo написа:Не искам да ти развалям свежия полъх, но пък аз първия семестър имах упражнения по информатика всяка събота сутрин
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
благодаря, тъкмо тази сутрин мислех да го сменям:)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
- snow_dreams
- В началото бе словото
на нас миналата година, ни я дадаоха на 2-ри като отидохме в ректората, като после не претърпя почти никакви промени. малко търпение колеги, починете сиNightfall написа:и аз се интересувам от това, но не знам от къде можем да получим информация.....може би само от колеги от по-горни курсове
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър