Молбата - декларация за общежитие

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
qwertyu
В началото бе словото

Мнение от qwertyu »

И все пак оправиха ли твоята молба или я оставиха така?
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

не съм перфекто сигурна но мисля че не са я вадили.
mariah
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mariah »

Хм, а аз защо нямам все още доверие :roll:
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

еми, имаш нямаш такова е положението.по-нататък ще пратя и сестрата да провери какво може да се направи.второкурсници ме уверяват че всичко е наред и че дори не си спомнят дали попълват тези полета.иначе и за мен ще е кошмар ако изтърва общежитието-цяло лято събирам пари за да се спасявам сама през годината, а с квартира заминават за максимум 3 месеца.пък и имам бал:(
ама щом ми каза че е наред би трябвало да е.казали и че стигало че съм писала адреса си и че общежитията се класирали само по бал, т.е. от другите градове не сме с предимство.
qwertyu
В началото бе словото

Мнение от qwertyu »

ок все пак ако някой друг отиде или разбере нещо да пише
Leta
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Leta »

А ако някой синковец е забравил да си впише средния бал...дали ще е фатално? Толкова го дъвкахме този бал и...накрая като дойде решителния час, в целия гъч, ен съм видяла съответното поле. :cry:
Behrami
В началото бе словото

Мнение от Behrami »

Ами и на мен това ми е голям проблем.И аз просто забравих да го впиша.Надявам се това да не се окаже фатално.Но в сайта на СБО пише че бала трябва да се впише служебно от приемащия документите,та така че не мисля че ще е проблем.
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

mariah написа:Защо 4 ? Аз използвах 3 - за студ. книжка, за молбата и за личната карта :roll:
Кое съм пропуснала ?
Ако не се лъжа при мен имаше някакъв документ "Именник"(и там се лепеше снимка). :roll:
mariah
В началото бе словото

Мнение от mariah »

Какъв бал ще пишете бе :shock:

те служителите ви го попълват, не вие :wink:
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

То и аз забравих да си напиша бала за общежитие, ама не вярвам да е проблем това ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

Аз забравих да кажа, че тия дни звънях на телефоните за контакти със СБО (02/862 29 16 и 02/963 42 38 ), за да питам дали ще ми приемат декларацията и дали ще участва в класацията за общежития, ако няма декларирано обстоятелство на 2 стр. (т.е. това за жилището в София), и жената доста се затрудни да ми отговори. Каза, че не знае дали ще ми я приемат, и че се нядява, че тези, които преглеждат молбите, ще счетат липсата на оградено обстоятелство като техническа грешка и ще ми се обадят, за да се уточним. Но само каза "надявам се", т.е. няма никаква гаранция, че като видят, че нищо не съм оградила там, ще се обадят. (Кой ще тръгне да звъни на всички, на които не са им изрядни молбите?!? Според мен, никой.). Затова каза, че според нея е най-добре в началото на септември, когато пристигнат всички молби при тях, да отида на място (в блок 42 ли беше) и да помоля да ми коригират молбата. Е, не ми го каза така директно, но това й беше идеята. Така мисля да направя и аз - в началото на септември да отида там, да си кажа каква е работата, те би трябвало да са си подредили молбите по някакъв начин и да е възможно да намерят моята, за да си я коригирам. Ако не, поне ще си кажа имената, факултетен номер или нещо си, и ще ги помоля да имат предвид грешката ми. Да ме запишат там някъде, или не знам, но ще отида 100%. Не мога просто така да си стоя и да се надявам, че ми приемат молбата, при условие, че й липсва нещо, дето се оказва, че е толкова важно. Затова съветвам и всички, които са допуснали моята грешка да не оградят онова от 2 стр., да отидат в началото на септември там в тоя блок 42 мисля, че беше, и да си оправят нещата, за да не се окажем на улицата после. Дано там поне са нормални хора и ни разберат!
mariah
В началото бе словото

Мнение от mariah »

Аз пък утре 100 % отивам в 46-и в ректората да видя дали няма да могат да се оправят нещата още там :roll: Трябва да се опита още сега, ако ми откажат, поне ще знам, че не е защото не съм си мръднала пръста
:cry:
Аватар
browneyez
В началото бе словото

Мнение от browneyez »

а ще може ли някой да ми обясни как горе-долу се изчислява бала за общежитие та да знам приблизително колко ми е :roll:
По-добре да си черната овца, отколкото да си просто овца!!!
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

mariah: Спокойно и аз имах грешка при попълването, те ги проверяват и поправят, не мисля, че ще имаш проблем с молбата ;)
Magister Militum
qwertyu
В началото бе словото

Мнение от qwertyu »

и кога по точно в началото на септември трябва да отидем в блок 42?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”