True,true...FataMorgana написа:Та за брака-"Хората отиват на олтара,за да се принесат в жертва по своя собствена воля" и още "Бракът е единствената война, която спиш с врага си"
За или против брака сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Е,като не сте доволни от брака си ще се разведете, ще се ожените/омъжите и пак, и пак, като един истински АМЕРИКАНЕЦ! хихихи
Нали на там сме тръгнали? Трябва да сме примерни последователи
Аз лично, поне за сега, мисля,че един брак и един мъж ще са ми достатъчни:) ,за това ще си избирам много добре...
Аз лично, поне за сега, мисля,че един брак и един мъж ще са ми достатъчни:) ,за това ще си избирам много добре...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Е-ееее, те в този момент всички са щастливи
Виж ги после. Една позната много дълбоко се възмущаваше, че нейна съученичка по време на сватбата вече си имала друг приятел и как могла така, как не я било срам, защо изобщо се била омъжвала след като си има друг приятел и т.н. Наговори ги хиляди. След няколко месеца и тя самата се омъжи. В началото се обичаха безкрайно много, за тях не съществуваше никой друг на света. А сега... Е, сега тя вече смени втори приятел. Това е живота! Едно със сигурност зная, никога не казвай "Никога"!!!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Добре де - в случай,че са прибързани човек моеж да се раздели. Това като успокоение го казвам... Но,то ако има съмнение,значи не трябва да има изобщо такъв брак!
И не сърцето разделя,а самият ти, умът ти,настройките ти, мислите ти, всичко,което си ти!
Изобщо трябва ли да има такава тема?Все пак бракът от всеки е възприман по различен начин,а и хората мислят и действат както им дойде на ум. Чрез самовнушение и хипноза също е възможно да се въздейства... Говоря вече за кризисните бракове, където разводът е недопостим, причините могат да бъдат много. За това всеки като се жени трябва да помиси и за отговорностите,които поема чрез брака... Мисля,че дори самата ни психика действа по разлчиен начин, когато сме омъжени или просто живеем заедно с някой човек!
И не сърцето разделя,а самият ти, умът ти,настройките ти, мислите ти, всичко,което си ти!
Изобщо трябва ли да има такава тема?Все пак бракът от всеки е възприман по различен начин,а и хората мислят и действат както им дойде на ум. Чрез самовнушение и хипноза също е възможно да се въздейства... Говоря вече за кризисните бракове, където разводът е недопостим, причините могат да бъдат много. За това всеки като се жени трябва да помиси и за отговорностите,които поема чрез брака... Мисля,че дори самата ни психика действа по разлчиен начин, когато сме омъжени или просто живеем заедно с някой човек!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Cadaverous
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз лично изобщо не възнамерявам да се омъжвам - ако двама човека се обичат, то на тях не са им нужни никакви клетви, подписи, белоснежни роклички, подпийнали сватбари и мънкащи попове. Не виждам никаква романтика в цялото това нещо, дори напротив.
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
- Eve
- В началото бе словото
Според мен няма ло6о ако двама ду6и ре6ат да склучат брак, но все пак живеем в 21век, затова наи-добрият вариант според мен е да се направи предбрачно споразумение преди ГОЛЕМИЯ ден:). Така при евентуален развод се спестяват мнг главоболия при дележа на иму6теството. Имам приятелка, която е затьнала в дела сре6ту бив6ия си за коли, апартаменти и пари по банкови сметки, сега двамата се ненавиждат, а само преди 1 год мислеха че 6те са завинаги заедно 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Че колко пък хора имат коли и апартаменти...в множествено число!Че и предбрачно споразумение да правя....Айде сега, ние едва за доклументите ни стигнаха парите, грешни пари по адвокати за глупости да давам. Децата за мен, другото да го взима...Ама се надявам да не стигнем дотам деEve написа:Имам приятелка, която е затьнала в дела сре6ту бив6ия си за коли, апартаменти и пари по банкови сметки, сега двамата се ненавиждат, а само преди 1 год мислеха че 6те са завинаги заедно
За...в случай че се чака дете и съответно си отговорен за неговия живот. Но ако става дума за безумно влюбени, които са се запознали преди 2 месеца и вече "айде да се женим" едва ли не за да не им избяга другия, определено съм против. Двойката трябва да е живяла заедно, в един дом, поне 1-2 години преди да става дума за женитба. В противен случаи има голям шанс да се окаже, че ангела, в който си влюбен не е баш такъв, какъвто го мислиш и ето ти нерви, скандали, съдилища, развод или пък още по-лошо да не се разделите "понеже сте женени" и да си тровите нервите цял живот. Ако доверието ти се крепи на няколко подписа пред няколко свидетели, по-добре се откажи на време. Ако някой иска да се раздели с другия ще го стори независимо от това, че е женен, ако след това иска да се върне ще се върне и без да е женен.
то май винаги така се оказва след времеSw1tched написа: В противен случаи има голям шанс да се окаже, че ангела, в който си влюбен не е баш такъв, какъвто го мислиш и ето ти нерви, скандали, съдилища, развод или пък още по-лошо да не се разделите "понеже сте женени" и да си тровите нервите цял живот.