Мисля, че имам грешка в оценката !!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

valar написа:И аз мисля, че имам грешка в оценката, но по Английски. Имам 4.02. Как е възможно това след взет CAE и TOEFL, този изпит в СУ да не би да е по-труден от тях?! Няма как - отивам на 7 да си видя работата. Решавах книжки с тестове и ми бяха страшно лесни, диктовката трябва да ми е добра, а на есето какво не са му харесали ..... им? То по тази тъпа тема не може да напишеш нещо по-умно, а и моето си беше добро, не е като някои, които са написали два реда на кръст и то с глупости. Да не е заради задраскването?

Айде сега всички имат грешки в оценките! Има хора, които са взимали такива сертификати, а на изпита в СУ са се проваляли. Какво толкова чудно има?! :roll:
valar
В началото бе словото

Мнение от valar »

marrylin написа:
valar написа:И аз мисля, че имам грешка в оценката, но по Английски. Имам 4.02. Как е възможно това след взет CAE и TOEFL, този изпит в СУ да не би да е по-труден от тях?! Няма как - отивам на 7 да си видя работата. Решавах книжки с тестове и ми бяха страшно лесни, диктовката трябва да ми е добра, а на есето какво не са му харесали ..... им? То по тази тъпа тема не може да напишеш нещо по-умно, а и моето си беше добро, не е като някои, които са написали два реда на кръст и то с глупости. Да не е заради задраскването?

Айде сега всички имат грешки в оценките! Има хора, които са взимали такива сертификати, а на изпита в СУ са се проваляли. Какво толкова чудно има?! :roll:
Дано тогава да има много хора с балове по-ниски от моя. Дано!
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

Хора, осъзнайте се!!! Тотално вече сме изперкали!! Стига с тия работи,бе!! Пийте по един валериан и чак на 6ти ще си бием главите ( евентуално)
Който не пие на екс, да не види секс!!!
valar
В началото бе словото

Мнение от valar »

Ами за ще се самоубия. С това 4.02 и на трето едва ли ще се закача. А, и да се закача - ще е за най-долната специалност. Ужас, а толкова исках да уча в България, а не в чужбина. Само да питам - има ли възможност ако си следвал в чужбина да продължиш тук?
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Аз имам 2 по английски а съм ходил на много олимпиади, печелил съм дори, дори на СУ олимпиадата стигнах до незнам-си-кой-кръг и отивам на изпит и тцаааак - ДВОЙКА! По литература - ДВОЙКАААА! Както навсякъде имам готини оценки, в СУ се оказва че имам ДВОООЙЙЙКАА!! Няма да я бъде тази, отивам и аз на 7-ми. И не защото умирам да съм в СУ - то проверяването и оценяването и всичко показва само колко назад са проверяващите, преподавателите и всички останали. Просто искам да разасня проблема защото съм сигурен, че не мога да имам 2-ки. Особено по английски. По лит написах 7-8 страници (които повярвайте ми - ВЪОБЩЕ НЕ БЯХА ПЪЛНИ С ГЛУПОСТИ) и някой си гений решава да имам слаба оценка. Аз съм писал за списания и т.н. и накрая ме изкарват неграмотен. Едно момиче, вчера ми сподели, че е в същата ситуация - 2ки по лит и ае. А и тя пише за "Телеграф" така че няма шанс да е толкова неграмотна. Оказва се, че и български не знаем, и английски... Ако бях ням да, ама.....

Оценяването в СУ носи лош престиж на университета. И трябва да има хора, които да отстояват оценките си. Хора, които знаят че могат и знаят на какво са способни и какво искат от живота не бива да бъдат оценявани по-носко от късметлиите, които имат 5-ци просто защото работата им е била в ръцете на проверяващия когато е бил в добро настроение. ГНУС МЕ Е ОТ СУ :roll:
valar
В началото бе словото

Мнение от valar »

GombeTo написа:Аз имам 2 по английски а съм ходил на много олимпиади, печелил съм дори, дори на СУ олимпиадата стигнах до незнам-си-кой-кръг и отивам на изпит и тцаааак - ДВОЙКА! По литература - ДВОЙКАААА! Както навсякъде имам готини оценки, в СУ се оказва че имам ДВОООЙЙЙКАА!! Няма да я бъде тази, отивам и аз на 7-ми. И не защото умирам да съм в СУ - то проверяването и оценяването и всичко показва само колко назад са проверяващите, преподавателите и всички останали. Просто искам да разасня проблема защото съм сигурен, че не мога да имам 2-ки. Особено по английски. По лит написах 7-8 страници (които повярвайте ми - ВЪОБЩЕ НЕ БЯХА ПЪЛНИ С ГЛУПОСТИ) и някой си гений решава да имам слаба оценка. Аз съм писал за списания и т.н. и накрая ме изкарват неграмотен. Едно момиче, вчера ми сподели, че е в същата ситуация - 2ки по лит и ае. А и тя пише за "Телеграф" така че няма шанс да е толкова неграмотна. Оказва се, че и български не знаем, и английски... Ако бях ням да, ама.....

Оценяването в СУ носи лош престиж на университета. И трябва да има хора, които да отстояват оценките си. Хора, които знаят че могат и знаят на какво са способни и какво искат от живота не бива да бъдат оценявани по-носко от късметлиите, които имат 5-ци просто защото работата им е била в ръцете на проверяващия когато е бил в добро настроение. ГНУС МЕ Е ОТ СУ :roll:
Да, прав си. Аз изкарах FCE, CAE. Също така имам и TOEFL iBT 101 точки от общо 120, като това си е доста добре, като се има предвид, че чуждите университети искат от 80 нагоре повечето. А тук една 4.02. Ти даже си по-зле - кръгло 2! Как можаха. Това нещо има съмнително - не може хора, които знаят езика да имат 2, 3, 4 и нещо в най-добрия случай, а хора, които две думи на кръст не знаят - хоп 5, 6. Мафия!
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

И трябва да има хора, които да отстояват оценките си. Хора, които знаят че могат и знаят на какво са способни и какво искат от живота не бива да бъдат оценявани по-носко от късметлиите, които имат 5-ци просто защото работата им е била в ръцете на проверяващия когато е бил в добро настроение.
Правилно! :thumbleft: Абсолютно правилно!!! Но дори и да има такива, от уни-то не им дават шанс да се изкажат. Дават ти да си видиш работата и нито можеш да обжалваш оценката, нито нищо!!! Оценките излязоха в края на юли. Какво им пречеше от 1 до 6 август да дадат срок за обжалване на оценките и на 6 да си излезе класирането?????!!!! :? :? :?
Това е то. Никакъв диалог, никакво споделяне на гледни точки. :( ЕС и т.н. се чудят само как да направят младежите активни, а от СУ още от кандидатстудентската кампания се опитват да им кажат, че няма смисъл да робтаят. Кофти!!! :(
Изображение
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

И като се има в предвид, че общувам често с американци, ходил съм там за не малко време, общувам свободно на английски а не съм от тези, на които им личи, че се замислят като говорят и също така имат български диалект (хаха) в говоренето им. въобщееее щом хора, които не могат да отсейват тези, които знаят от тези, които не знаят английски език ще ми бъдат преподаватели какво повече да говоря... трябва ли да имам желание да уча в СУ? :roll:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

естествено че може да се прехвърлиш. То това си е било практика на времето. Отиваш 1 година в "Маке ти и трън" и след това влизаш като чуждестранен студент в СУ с преференциите му със всичкото му. Разбира се трябва малко да поошушкаш джоба щото таксите са по-високи а и за самото преместване мисля че се плаща но не е нещо фрапантно. То си има определена бройка която отпускат за приемане на чуждестранни студенти, така че не е невъзможно като вариант
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

И обжалавнето не е решение, представете си, кой от получилите под 5 няма да обжалва? И колко имат под 5? И на практика повечето работи ще трябва да се проверят отново. Но съм сигурна, че пак ще има недоволни и така ще се проверяват до безкрайност ли? Защото каква е гаранцията, че при обжалването, на проверяващия няма пак да му е кофти настроението? Цялата система е сгрешена, тя трябва да се промени, обжалването не решава нищо.
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

FTF написа:естествено че може да се прехвърлиш. То това си е било практика на времето. Отиваш 1 година в "Маке ти и трън" и след това влизаш като чуждестранен студент в СУ с преференциите му със всичкото му. Разбира се трябва малко да поошушкаш джоба щото таксите са по-високи а и за самото преместване мисля че се плаща но не е нещо фрапантно. То си има определена бройка която отпускат за приемане на чуждестранни студенти, така че не е невъзможно като вариант
Защо пък го казваш това?? Аз ти казвам, че нямам желание да уча в университет страдащ от липса на диалог между студент-преподавател, корупции и некадърно оценяване, а ти ми препоръчваш да влезна като чуждестранен. Аз съм българин, просто описвах опита си с английския език...
Dantata
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dantata »

Пичове не разбрахте ли, че есето не се оценява по това колко е оригинална идеята ти. Може да си писал най-големите тъпотии - идеята е да е на високо издържан английски език.. не сте на изпит по литература.

А относно "на диктовката не трябва да имам грешки" ... аз лично така си мисля след всяка диктовка и после винаги се намират по една-две глупави грешки от недоглеждане.. Така е. ;))

Успех на шести и стига се депресирали.. вече нищо не зависи от вас!
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Мисля, че всеки знае за есето, че не се оценява за оригиналност, а най-вече дали английския е на високо ниво. Прав си все пак, че вече нищо не зависи от нас.. :)
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

Да we,Да we ще ги еВа и аз чаках 6+ ама на няма... ще ходя не да си гледам работата ми да ги съдя...
:lol: :lol: :lol:
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
valar
В началото бе словото

Мнение от valar »

А други български университети няма ли та всеки гледа в СУ или в УНСС?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”