Ъъъъ, той не е ли историк?!?clessy написа:Ейй Георги Първанов е завършил кулурология(ако за някой представлява мотивация де)
Културология?
Модератор: Boromir
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И аз знам че е историк, иначе Култорологията според мен не става като бакалавърска степен, обаче има добри магистърски програми към специалносттаfeichka написа:Ъъъъ, той не е ли историк?!?clessy написа:Ейй Георги Първанов е завършил кулурология(ако за някой представлява мотивация де)
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Момичето се е пообъркало.sientelo написа:И аз знам че е историк, иначе Култорологията според мен не става като бакалавърска степен, обаче има добри магистърски програми към специалносттаfeichka написа:Ъъъъ, той не е ли историк?!?clessy написа:Ейй Георги Първанов е завършил кулурология(ако за някой представлява мотивация де)![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
feichka написа:А за културологията - в тази тема бяха пуснали магистърските програми и наистина има неща, които хващат вниманието...kato Културна антропология например.
Аз ги пуснах,защото исках да видя какво мислите за магистратурите и си смятам,че хич не са лоши и особено Културната антропология,както не е за изхвърляне и "Социо-културна история на елитите в България"
Програмата цели да подпомогне възникването на специалисти в областта на това, което можем да наречем политика на елитите, т.е. специалисти, които биха намерили приложение в качеството си на мениджъри в областта на науката, политиката, медиите, обществения живот и които ще бъдат в състояние да пишат историята на елитите в България
Само дано сметките ми не се окажат без кръчмар
Ми то и аз така съм я писал и са ме е яд щото бала ми е 26.14 и ми стига за много по хубави специалност (които са по-надолу) .А причината да я запиша е ,че ги преписвах подред от справочникаElektra написа:А как пишеш специалност "на по-предно място" без да знаеш нищо за нея?Ivette написа:Добре де ..ама какъв излизаш - кукуролог , което ще рече ?? Не знам.. интересно ми е, защтото това е една от специалностите , които съм писала на по-предно място и има вероятност да ме приемат нещо такова в предвид баловете от минлите КСК![]()
И аз си знаех-ама как да не знам с бал 27,75-глождеше ме съмнението де,но тая година се оказа доста по-нисък балаIvette написа:Знаех си , че ще е това на първо !!!Приетите културология нека се присъединят
Ще се записвате ли или ще чакате второ ? Аз лично ще се пробвам на второ за социология евентуално
Леле не знам ...почвам и аз много да се замислям дали направо да се записвамPoetessa написа:И аз си знаех-ама как да не знам с бал 27,75-глождеше ме съмнението де,но тая година се оказа доста по-нисък балаIvette написа:Знаех си , че ще е това на първо !!!Приетите културология нека се присъединят
Ще се записвате ли или ще чакате второ ? Аз лично ще се пробвам на второ за социология евентуално
![]()
А аз ще записвам на първо хич не е за изпускане
Мислех право да чакам за второ,но според мен няма смисъл при положение,че балът ми там е 23,75
![]()
Абе аз така се радвам,че....пълна откачация
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
- avantgardistka
- В началото бе словото
Ако наистина се колебаеш, виж какви хора ще ти преподават и ако имената ти говорят нещо, си избериIvette написа:
Леле не знам ...почвам и аз много да се замислям дали направо да се записвамАз исках да уча МО или европеистика , но е езикът ме прецака ....Чудя се Социологията и Политологията дали си заслужават да рискувам Kултурология заради тях
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Saint Augustine
Poetessa, теб с какво те впечатли Културологията ?Чета многo хубави неща...струва ми се интересно, но просто не знам дали има някаква по-сериозна реализация,което ме притеснява, a никой който я учи не иска да каже нищо !! Хайдее хораа..изразете мнение и се обосновете , МОЛЯ ВИ !! 
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Ами и те са хубави специалности-те даже са ми пред културологиятаIvette написа: Леле не знам ...почвам и аз много да се замислям дали направо да се записвамАз исках да уча МО или европеистика , но е езикът ме прецака ....Чудя се Социологията и Политологията дали си заслужават да рискувам Kултурология заради тях
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Всички,които познавам от специалността,сиреч 4-5 човека,много харесват това което учат,но никой не вижда за какво ще му послужи в бъдеще.
Плюс е редвоното ходене на летни практики из България и чужбина
За мен-една от най-безмислените специалности.В самото й описание в справочника пише че не дава конкретна професия....ама учете,па барем ме опровергаете
Плюс е редвоното ходене на летни практики из България и чужбина
За мен-една от най-безмислените специалности.В самото й описание в справочника пише че не дава конкретна професия....ама учете,па барем ме опровергаете
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?