Кой изпит по западен език според вас е най-труден?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Кой изпит по западен език според вас е най-труден?

Немски език
28
35%
Испански език
4
5%
Френски език
13
16%
Полски език
0
Няма гласували
Чешки език
7
9%
Английски език
26
33%
Италиански език
2
3%

Общо гласове: 80

Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

по принцип мисля, че всеки изпит по чужд език е труден. Взима се и по много стотни на грешка. Гласувах за немския- знам още английски и полски, но държах изпит само по немски. Ама и темата не е и много добре формулирана де :) Все пак изпитите по чужд език не са никак лесни
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

red&white написа:Кой западен език е най труден ?

ADeLL нема да е лошо да прочетеш внимателно заглавието 2,3 пъти след това да помислиш ощр толко пъти и тогава да пишеш :!:
Не ми се хващай за щяло и нещяло,да я бях гледала под микроскоп тая тема че да си доволен/доволна!Квото съм решила тва съм написала.Кой западен език е най-труден?!??!?!?!?!??!М, кой кой кой??!?!?!?!?!?!!?Ти можеш ли да кажеш? А? Никой не може да каже?Защото никой не знае всички западни езици.А под западен език хората имат предвид общоприето схващане и не е нужно да издребняваш.А понеже това е форум на университет и понеже КСК тъкмо свърши .....аз ще кажа че е Английски!!!!ОТ ПРАКТИЧНА И ОТНАСЯЩА СЕ КЪМ ДАДЕНИЯ МОМЕНТ СИТУАЦИЯ В момента на този въпрос отговарям така,дори и да не е в унисон с твоите виждания. Както искам така ще го разбирам и ще пиша,ако не ти харесва ,не ми чети мнението,вижда се кое аз съм го писала,ориентирай се по аватара и просто пропускай щом смяташ ,че не е по темата.
Добре ,че си ти да ме накараш да си я прочета отново...имах нужда от това~ :twisted:
allegralove
В началото бе словото

Мнение от allegralove »

Аз кандидатствам с френски, но мисля, че по английски изпита е по-труден. Аз по английски съм по-добра от по френски, но английския пак ми се вижда по-труден. Въпреки че тези, които правят изпита по френски много се стараят да догонят колегите по английски :lol: :lol:
Аватар
Nivea
Постоянно присъствие

Мнение от Nivea »

македонският език вервайте ми :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”