Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами аз май се цепя от колектива, ама се водя че съм скорпион
А и междудругото, изобщо не вярвам на тия хороскопи и зодии
Малко извън темата, но да ви кажа все пак. Наскоро гледах по Дискавъри едно филмче по въпроса и хората там си казаха и доказаха каква е истината. Значи на времето, в древността, цялата тая Астрология е била изградена върху вярата на тогавашните хора, че Слънцето се върти около Земята
Освен това хората векове наред са вярвали в това и всички хороскопи и зодии се основават на тази идея
Едва през 16-ти ли, 17-ти ли век беше, Николай Коперник открил, че всъщност Земята се върти около Слънцето...
Сами си направете изводите 
Малко извън темата, но да ви кажа все пак. Наскоро гледах по Дискавъри едно филмче по въпроса и хората там си казаха и доказаха каква е истината. Значи на времето, в древността, цялата тая Астрология е била изградена върху вярата на тогавашните хора, че Слънцето се върти около Земята
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
и аз със тебrene написа:Малко извън темата, но да ви кажа все пак. Наскоро гледах по Дискавъри едно филмче по въпроса и хората там си казаха и доказаха каква е истината. Значи на времето, в древността, цялата тая Астрология е била изградена върху вярата на тогавашните хора, че Слънцето се върти около ЗемятаОсвен това хората векове наред са вярвали в това и всички хороскопи и зодии се основават на тази идея
Едва през 16-ти ли, 17-ти ли век беше, Николай Коперник открил, че всъщност Земята се върти около Слънцето...
Сами си направете изводите
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
аз пък вярвам в тези неща, защото правих и доклад по физика на тази тема и тогава научих доста, това си е една много сложна наука(астрологията) и за да се напарвят максимално точни изчисления са необходими максимално точно данни...най-големите математици само са били най-големите астролози и има толкова примери за неща, за които са познавали, сега вече стават още по-прецизни с помоща на технологиите, плюс това всички тълкувания се правят според положението на всичките небесни тела в дадения момент, а не само според положението на слънцето и земята, и макар да си имали грешни представи за това кое около кое се върти, положението, което са изчислявали е било вярно (толкова труд се е хвърлял все пак) След тези изчисления обаче вече почва тълкуването и то зависи от човека, който го прави, но все пак си е наука и аз вярвам в нея