Какво мислите за Б Борисов
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Определено адекватната алтернатива е малкият човек, но голям шоумен Тити Папазов ! 
Последно промяна от THE_PARASITE на 01 Сеп 2007, 16:46, променено общо 1 път.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
А аз пък се чудя кое от ,,Избирам по-малкото зло" не ти стана ясно?tamerlan написа:Аз пък чакам да ми отговориш как точно отличаваш тази мутра-популист от списъкаDon Horhe написа:Въпрос към хората, които не харесват ББ.
Кой друг? Комунисти, турци, псевдопатриоти или цигани?
Моля ви колеги, четете по-внимателно преди да пишете.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Евала ти, бате! Един да се сети, че като не гласува си дава гласа на ония: "... гласувах за Доган, плати ми тока и даде айран" !Don Horhe написа:Какво му е активното? Ако не гласувам, гласа ми отива за ДПС защото техните избиратели са винаги на линия, и колкото по-малък е общият брой на гласувалите, толкова по-голям процент печелят те. А не искам да ме управляват турци.
ПП: Предпочитам комунисти или нацисти да са на власт, колкото и да са зле, но само не и резаци.
Get rich or die trying ....
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Не ми стана ясно как в главицата ти тази еманация на политическия абсурд изглежда като по-малко злоDon Horhe написа:А аз пък се чудя кое от ,,Избирам по-малкото зло" не ти стана ясно?tamerlan написа:Аз пък чакам да ми отговориш как точно отличаваш тази мутра-популист от списъкаDon Horhe написа:Въпрос към хората, които не харесват ББ.
Кой друг? Комунисти, турци, псевдопатриоти или цигани?
Моля ви колеги, четете по-внимателно преди да пишете.
-
Disasterpiece
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Този пост очевАдно имаше саркастичен дух... Жалко, че не се разбра така...Disasterpiece написа:Интересно, той един баскетболен отбор не може да води, какво остава за почти двумилионен град като СофияTHE_PARASITE написа:Определено адекватната алтернатива е малкият човек, но голям шоумен Тити Папазов !
-
darkosss
- В началото бе словото
За феновете на Герб и Бат Бойко!
Бойко Борисов имал силна кметска ръка...и какво прави с нея?Ако имаше такава ръка нямаше да запази хората на Софиянски и Антоан Николов в общината срещу които той уж се "бори".
Вестника на Софиянски-"Експрес" под опеката на банкера на Софиянски Любомир Павлов-"Пъпката" обслужва всеки ден на страниците си подвизите на Борисов.
Как помага още ли?Може би като дава ремонта на околовръстното шосе на Васил Божков"Черепа"
Сложи нагънат асфалт на Цариградско шосе и пак го затвори.
Прекратява концесионни договори по които общината дължи неустойка-например този за почивстването на София с Румен Гайтански"Вълка",с когото охотно посещава 6 звезден хотел в Дубай.
Жена му Цветелина Бориславова сложи ръка върху управлението на Си банк,която преди това се управляваше от сервитьора на Иван Костов-Славчо Христов.
Първия Сикаджия с богар редчник е на път да завземе държавата.Фирмата му "Ипон" спечели парите си от охрана на Лукойл.Валентин Златев,който е директор на Лукойл нареждаше на Бойко Борисов съвсем скоро кого да подкрепи партията му за кмет в по-големите градове.
Мисля че бях изчерпателен на тема Бойко Борисов,мога и още да пиша но така ще си откараме до утре...няма да пиша за проституцията и т.н Оставям избора на вас...да гласувате за човек,който дори не познавате...
Бойко Борисов имал силна кметска ръка...и какво прави с нея?Ако имаше такава ръка нямаше да запази хората на Софиянски и Антоан Николов в общината срещу които той уж се "бори".
Вестника на Софиянски-"Експрес" под опеката на банкера на Софиянски Любомир Павлов-"Пъпката" обслужва всеки ден на страниците си подвизите на Борисов.
Как помага още ли?Може би като дава ремонта на околовръстното шосе на Васил Божков"Черепа"
Сложи нагънат асфалт на Цариградско шосе и пак го затвори.
Прекратява концесионни договори по които общината дължи неустойка-например този за почивстването на София с Румен Гайтански"Вълка",с когото охотно посещава 6 звезден хотел в Дубай.
Жена му Цветелина Бориславова сложи ръка върху управлението на Си банк,която преди това се управляваше от сервитьора на Иван Костов-Славчо Христов.
Първия Сикаджия с богар редчник е на път да завземе държавата.Фирмата му "Ипон" спечели парите си от охрана на Лукойл.Валентин Златев,който е директор на Лукойл нареждаше на Бойко Борисов съвсем скоро кого да подкрепи партията му за кмет в по-големите градове.
Мисля че бях изчерпателен на тема Бойко Борисов,мога и още да пиша но така ще си откараме до утре...няма да пиша за проституцията и т.н Оставям избора на вас...да гласувате за човек,който дори не познавате...
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"