Коя е най-желаната специалност /история/

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Mira-kiflichkata
В началото бе словото

Мнение от Mira-kiflichkata »

aaaa..... :bounce: impreza, очите ме парят!!!!!!!!защо си толкова жесток??? :confused3: разкарай снимката...милост!!!
Nice from far, far from nice :)
Connecting
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Connecting »

" HOT " !!! :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

damien написа:
Vanuushka написа:Аз пък много се чудя между Публична администрация и Минало и съвремие на Югоизточна Европа :roll: :roll: :roll:
абе тая специалност - ПА - въобще не мога да разбера каква реализация предлага... :roll:
Доколкото съм запозната учиш за чиновник :roll:
Инче между двете специалности предпочитам МСЮИЕ,ама аз съм пристрастна понеже това уча :wink:
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Според съквартирантката ми, която е втори курс ПА-чиновник в министерство със стартова заплата 285 лева, при добро спрравяне с работата можеш да стигнеш до 500 след няколко години 8)
Иначе, Принцесата учи това, тя би трябвало по-добре да знае.
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Прочетох по-горе, че някой иска да види учебния план на МО....
Ами и аз така :wink:
Това уча и вече привършвам първи курс и такъв още не съм виждала. :lol: :lol: :lol:
Но все пак, ако някой намери актуален учебен план за МО в ЮФ, ще заслужи най-искреното ми възхищение. :)
Успех на всички кандидат-дипломати (и колеги ;))!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

импреза стига бе човек. Какъв палеолит то това е от "В началото бе словото(лилито). :lol: махай я моля ти се
Аватар
mantut
В началото бе словото

Мнение от mantut »

общ план на МО има в справочника на СУ. доколото знам се учи право, политика, история и поне два езика...супер!
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

Taзи европеистика вече я сънувам, ако не ме мързеше и да седна да уча супер ще е.
Как може изпитите да са през лятото!???
Абсурдно е.
Аватар
Mira-kiflichkata
В началото бе словото

Мнение от Mira-kiflichkata »

Licenti0us написа:Taзи европеистика вече я сънувам, ако не ме мързеше и да седна да уча супер ще е.
Как може изпитите да са през лятото!???
Абсурдно е.
Айде кажи едно удобно за теб време, за да насрочат за тогава изпитите...шегувкам се :happy3: :happy7:
Nice from far, far from nice :)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

На коя страница в справочника по точно? Аз не го виждам :? КОи два езика се включват?
Аватар
Tremor
В началото бе словото

Мнение от Tremor »

Вие ме обнадеждавате тук, май няма много желаещи за МО това ме радва. 8) 8) 8)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

@Тремор
Всички пишат всичко, пък кой къде се падне, не че няма желаещи.Просто дано си от първите :wink:
Аватар
mantut
В началото бе словото

Мнение от mantut »

е не е точно план, а по -скоро описание. пърият език със сигурност е този, с който си влязъл( на него май се държат после държавните изпити), а втория май е задължително английски.една позната започна тази година и трети език да учи. но всичко това с езиците са само догадки.
curse
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от curse »

Хора, можете ли да ми кажете защо сайта на Юридическия факултет не работи, ето вижте:

http://www.law.uni-sofia.bg/default.aspx

Исках да намеря плана за МО, обаче нищо не излиза.. странно :roll:

Извинявам се, не прочетох докрай мненията.

Искам да попитам independiente тъй като учи МО, защото и аз затова се готвя. Харесва ли и специалността, на какво точно се набляга при ученето, кои са задълж дисциплини и каква всъщност е реализацията. Много ще съм благодарна :wink:
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

Зарежете юридически, химически, електротехнически и всички други науки.

Истината, уважаеми бъдещи колеги, е само една - СОЦИОЛОГИЯ!

Социология 4 евър, както би казал поета. Не някой от онези дето Вие, братя и сестри учите в училище и после Ви късат на приемни изпити заради тях, а онзи на когото чувате думите...

Социологията ще Ви вкара в един нов свят, също както ония дечурлига в "Хрониките на Нарния", който като последни хаймани откриха място, което не са подозирали, че съществува. Ще усетите свободата да творите и щастието някой да разбере нещо от Вашите творби. /Това ме възхити, защото аз не знаех какво пиша, но за сметка на това преподавателите го разбираха... и им харесва!/

Ще намерите отворени колеги, с които да се забавлявате; задръстени колеги, с които да четете; красиви колеги, които да ... сваляте; и разбира се тъпи парчета, с които да си прайте пи*ки...

И това не е всичко. Ще открете, че лудостта може да е нормална; че е нормално да си луд и на всичкото отгоре - да получаваш отлични оценки в замяна.

Усещате ли, уважаеми, бъдещи колеги ... WHAT A RUSH!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”