Коя е най-желаната специалност /история/
Модератор: Boromir
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Elektra
- Живее, за да пише
Доколкото съм запозната учиш за чиновникdamien написа:абе тая специалност - ПА - въобще не мога да разбера каква реализация предлага...Vanuushka написа:Аз пък много се чудя между Публична администрация и Минало и съвремие на Югоизточна Европа![]()
![]()
Инче между двете специалности предпочитам МСЮИЕ,ама аз съм пристрастна понеже това уча
Може да вървя бавно, но никога назад!
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Хора, можете ли да ми кажете защо сайта на Юридическия факултет не работи, ето вижте:
http://www.law.uni-sofia.bg/default.aspx
Исках да намеря плана за МО, обаче нищо не излиза.. странно
Извинявам се, не прочетох докрай мненията.
Искам да попитам independiente тъй като учи МО, защото и аз затова се готвя. Харесва ли и специалността, на какво точно се набляга при ученето, кои са задълж дисциплини и каква всъщност е реализацията. Много ще съм благодарна
http://www.law.uni-sofia.bg/default.aspx
Исках да намеря плана за МО, обаче нищо не излиза.. странно
Извинявам се, не прочетох докрай мненията.
Искам да попитам independiente тъй като учи МО, защото и аз затова се готвя. Харесва ли и специалността, на какво точно се набляга при ученето, кои са задълж дисциплини и каква всъщност е реализацията. Много ще съм благодарна
Зарежете юридически, химически, електротехнически и всички други науки.
Истината, уважаеми бъдещи колеги, е само една - СОЦИОЛОГИЯ!
Социология 4 евър, както би казал поета. Не някой от онези дето Вие, братя и сестри учите в училище и после Ви късат на приемни изпити заради тях, а онзи на когото чувате думите...
Социологията ще Ви вкара в един нов свят, също както ония дечурлига в "Хрониките на Нарния", който като последни хаймани откриха място, което не са подозирали, че съществува. Ще усетите свободата да творите и щастието някой да разбере нещо от Вашите творби. /Това ме възхити, защото аз не знаех какво пиша, но за сметка на това преподавателите го разбираха... и им харесва!/
Ще намерите отворени колеги, с които да се забавлявате; задръстени колеги, с които да четете; красиви колеги, които да ... сваляте; и разбира се тъпи парчета, с които да си прайте пи*ки...
И това не е всичко. Ще открете, че лудостта може да е нормална; че е нормално да си луд и на всичкото отгоре - да получаваш отлични оценки в замяна.
Усещате ли, уважаеми, бъдещи колеги ... WHAT A RUSH!!!
Истината, уважаеми бъдещи колеги, е само една - СОЦИОЛОГИЯ!
Социология 4 евър, както би казал поета. Не някой от онези дето Вие, братя и сестри учите в училище и после Ви късат на приемни изпити заради тях, а онзи на когото чувате думите...
Социологията ще Ви вкара в един нов свят, също както ония дечурлига в "Хрониките на Нарния", който като последни хаймани откриха място, което не са подозирали, че съществува. Ще усетите свободата да творите и щастието някой да разбере нещо от Вашите творби. /Това ме възхити, защото аз не знаех какво пиша, но за сметка на това преподавателите го разбираха... и им харесва!/
Ще намерите отворени колеги, с които да се забавлявате; задръстени колеги, с които да четете; красиви колеги, които да ... сваляте; и разбира се тъпи парчета, с които да си прайте пи*ки...
И това не е всичко. Ще открете, че лудостта може да е нормална; че е нормално да си луд и на всичкото отгоре - да получаваш отлични оценки в замяна.
Усещате ли, уважаеми, бъдещи колеги ... WHAT A RUSH!!!