и тва ша се повтаря докато не се махнат кандидатстудентските изпити и не се намери някаква алтернатива,като матурите и т.н
Проверка на личните карти при влизането в залата
Модератор: Boromir
ами как няма да плащат за да влезнат! то човек като се замисли с т'ва кандидатстване...то по-добре направо да си купи дипломата и готово(даже ще му останат пари и за втора).като знам какви пари се прьскат.то небеше сборници,справочници(ще си правя колекция
) пари за курсове,такси за изпитите,пьтни.....като погледнеш реално над нещата-по добре да дадеш примерно 2000лв и да знаеш че си приет отколкото да се мьчиш година и нагоре и в крайна сметка да ти заемат мястото тези които са си платили.ма ся тука всички ще ревнете че не е правилно-ами прави сте -не е ,но на повечето ако им се отдаде тази вьзможност,веднага ще изберьт "лесния начин",включително и АЗ.ама няма-и за тва се бльскаме и се надяваме.
и тва ша се повтаря докато не се махнат кандидатстудентските изпити и не се намери някаква алтернатива,като матурите и т.н
- явор
- Летописец Виртуоз
Е то и други безжични има, освен blue .... даже и с уоси-токи и радио вълни може да стане... А колкото до зъба - и какво като засечеш??? Ще наредят да бъркат на всички в гащите и в ушите ли? Абсурд
Ще те съдя! 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
И отде ще поискаш разрешение за товаБeтон написа:С IEEE 802.11 a b/g n да не пробват. Мастър съмявор написа:Е то и други безжични има![]()
Иначе не е подсъдимо да се бърка в уши, гащи, сутиени и бикини... стига да се докаже, че действително има комуникационна техника и е използвана за преписване.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Айде здрасти и от мене. Тука си седя и кротко си чета из форума без да си налагам мнението. Обаче като стана въпрос за технологии няма как да не се включа.
Относно връзката по син зъб. Спокойно мога да направя partnership с този дето така и неразбрах кой е и какво ще ми прехвърля по зъба по време на изпита, и да си скрия профила от другите. По-новите ПДА джаджи го имат като функция
Относно връзката по син зъб. Спокойно мога да направя partnership с този дето така и неразбрах кой е и какво ще ми прехвърля по зъба по време на изпита, и да си скрия профила от другите. По-новите ПДА джаджи го имат като функция