Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
veronika_smile написа:Някой може ли да ми каже от кога мога да си видя рецензията? И в какъв период? Утре ако отида например? А къде точно трябва да отида? Мерси
явно трябва да съобщят от университета скоро... но това определено е добра идея, решен съм да си проверя работата... очаквах повече
а по въпроса за страниците - написах 14 (общо взето сбито, без полета)
На проверителите тарифите не са много ясни - за 13 и нещо страници имам 5.13... Което за момче си е направо оценката на сезона.
Да знаете дали ще излез статистика?
Какво става с датите за разглеждане на писмените работи? Май утре и в петък са... Утре отивам, да не се окаже, че и тези дати са променени Шкато онова разтегливо понятие "10 дни")
jexjex написа:аз имам 5.50 и тъй като съм момче едва ли ще ида на редовния. успех на всички които ще ходят
Честито и аз съм така ))
Някой може ли да ми каже горе-долу колко ми трябва по литература, за да се набутам в Право? *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аз имам 4.50 на 28 страници....при това съм сигурна,че всичко ми е вярно...дано да е някоя грешка..знаете ли кога може да си видя работата?А кой е номера в ректората да званна утре...Направо съм много разочерована!!!!