Защо не гласувате?

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

явор написа:
Josif написа:
явор написа:Абе и в двата случая ще има подобрение.
Образованието в България е безплатно и задължително. Няма да е недемократично, ако има някякво подобно изискване.
За мен човек, който не е завършил Vти клас, би трябвало да има сериозни затруднения, за да разбере каква е програмата на избираната от него партия. А гласуване без подобно разбиране за мен си е престъпление направо! :?
тц,тц,тц срамота :lol:!!!
Юрист, а не знае, че в България е възприет принципа на платеното образование. Безплатното е по изключение. Прочети си Конституцията и всичко ще ти стане ясно! :D

Чл. 53. (2) Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително.
(3) Основното и средното образование в държавните и общинските училища е безплатно...
Именно това имах предвид! :wink:

П.П: Спирам с отклонението!
Silence tells me secretly Everything!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

phoebe написа:А ти защо не харесваш турците? Какво са ти направили?
Ами не ми се обяснява пак против кого имам нещо
или кого харесвам и т.н. Писал съм го много пъти из други разни теми.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Аз не харесвам ДПС. Нямам нищо против обикновените турци. Тези, които познавам са си много готини хора. Само дето партията, която обслужва интересите на Република Турция винаги е отнасяла и ще отнася моя наказателен вот.

В Германия турците май са над 4 милиона, даже май по официална статистика.

Пагане, ще те успокоя, Турция няма да влезе в ЕС още поне двайсетина години.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

pora_e_priqtel написа:Пагане, ще те успокоя, Турция няма да влезе в ЕС още поне двайсетина години.
Да ти кажа това не е голямо успокоение...
Даже ме притеснява това, че изобщо има вероятност да влезе в ЕС.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър

Мнение от fragile »

Що? Какво толкова ще се случи, ако "влезе" в ЕС? Мюсюлманите ще ни избият, може би? Хайде стига с това средновековно мислене. Турците са десетки пъти по демократи от нас и при тях не царува тая безмилостна анархия като при нас.... Те не страдат от посткомунистически смени на настроения. Не им е болна държавата. А това, че ни завземат.... ми, ние що им го позволяваме. Били купили земя, сгради, какво ли не на безценица? Ами, защо да не го купят като нашите го остават да пустее? Аз в Сърбия не видях пустеещи земи... а вие?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

За мен те трябва да са просто партньори... На мнение съм, че турците не са Европейци, манталитетът им не е Европейски. (това е лично мнение де). Просто не върви, да са част от Европейския съюз. Против сътрудничество обаче няма нищо. :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

И аз като тебе, но защо ли написа Европейци с голяма буква? Това разкрива проблеми с образованието или ниско самочуствие? Засега не се сещам за трето обяснение, но ще го приема... :roll:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Joker написа:И аз като тебе, но защо ли написа Европейци с голяма буква? Това разкрива проблеми с образованието или ниско самочуствие? Засега не се сещам за трето обяснение, но ще го приема... :roll:
Стига чат :)

По темата плс, защо да не гласуваме?

Аз лично не мисля че има добри кандидати, и явно ще сме на принципа най-малкото зло, важното е Доги и Воли да не видят Ойропата.
Изображение

Изображение
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Защо не гласувам? Защото хич не ми дреме, а и нищичко не разбирам от политика. И защото имам право да не гласувам.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Аlien написа:Защо не гласувам? Защото хич не ми дреме, а и нищичко не разбирам от политика. И защото имам право да не гласувам.
А не мислиш ли, че е твой дълг да се позаинтересуваш и да разбереш, че има защо да ти дреме :wink:
Joker написа:И аз като тебе, но защо ли написа Европейци с голяма буква? Това разкрива проблеми с образованието или ниско самочуствие? Засега не се сещам за трето обяснение, но ще го приема... :roll:
Акцентирам :lol: (все пак съм кандидатствал с БЕЛ и учителката ми първо наблегна на правилата в българския език... едно кафяво помагалце е направо бибиля за доста кандидати :D \на Мария Лозанова май беше\)
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

pora_e_priqtel написа:Пагане, ще те успокоя, Турция няма да влезе в ЕС още поне двайсетина години.
Че тя вече влезе, макар и за две години.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Айде сега, да не драматизираме излишно, а да запретнем ръкави за следващите избори.

Между другото разбрах, че по последни данни ГЕРБ водят в класирането :?
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

fragile написа:Що? Какво толкова ще се случи, ако "влезе" в ЕС? Мюсюлманите ще ни избият, може би? Хайде стига с това средновековно мислене. Турците са десетки пъти по демократи от нас и при тях не царува тая безмилостна анархия като при нас.... Те не страдат от посткомунистически смени на настроения. Не им е болна държавата. А това, че ни завземат.... ми, ние що им го позволяваме. Били купили земя, сгради, какво ли не на безценица? Ами, защо да не го купят като нашите го остават да пустее? Аз в Сърбия не видях пустеещи земи... а вие?
:shock:
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Аз лично винаги гласувам :!: И не защото наивно вярвам,че някой"ще ни оправи",а защото не ми е безразлично в каква държава живея и искам да изразя личната си позиция...Хората си мислят, че негласувайки ще накривят шапката на някои си, ще го накажат и т.н, но пак е на техен гръб... :evil: Защото турците ще се мобилизират и ЩЕ гласуват...И печелят...А ние-"кучето си лае, керванът си върви"...не съм съгласна....
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

got написа:Аз лично винаги гласувам :!: И не защото наивно вярвам,че някой"ще ни оправи",а защото не ми е безразлично в каква държава живея и искам да изразя личната си позиция...Хората си мислят, че негласувайки ще накривят шапката на някои си, ще го накажат и т.н, но пак е на техен гръб... :evil: Защото турците ще се мобилизират и ЩЕ гласуват...И печелят...А ние-"кучето си лае, керванът си върви"...не съм съгласна....
:wink: !

Ако искаме гражданско общество трябва да се гласува! Сега и да се, и да не се оплакваме, че ни се наводниха къщите, те пак са си догоре с вода!
Silence tells me secretly Everything!
Публикувай отговор

Обратно към “България”