Кое е най-омразното/любимото ви ядене (и пиене) ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- fire
- Живее, за да пише
Само не ми се смейте, но аз не обичам шоколад. Т.е. ям шоколад, но много рядко и в много малки количества - достатъчна ми е една хубава шоколадова бонбона и цял месец или два мога да не се сетя за шоколад. Но пък много обичам салатки (с много неща в тях, не само със зеленчуци) и често вкъщи си правя различни експерименти. Също така много обичам плодове, ама всякакви. И разбира се, не на последно място обичам да си похапвам месце (преди всичко пиленце). Не съм особен привърженик на ориза (особено когато е само ориз без нищо друго в него). Е, то какво се оказа?! Аз май обичам всичко или почти всичко 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- fire
- Живее, за да пише
Ами защото, когато кажа на някой че не обичам шоколад вски ме гледа странно, все едно ми е се е появило трето око. Много малко хора не обичат шоколад и не зная аз лично защо не го обичам, няма определен причина за това, но е факт. И това се отнася като цяло за всичко сладко. Например сутрин никога не мога да ям нещо сладко. Ако ми се случи това, то целия ден след това ми е много лошо и се чуствам ужасно дисконфортно. 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!

-->