Кое е най-омразното/любимото ви ядене (и пиене) ?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Обожавам ориз във всичките му форми!!! :D ( най- любимо ястие - ризото), обичам постни манджи ,китайска храна , спагети...Шоколадът и сладкото и на мен са ми слабост...Мразя фрикасе...ужас... :pukeright:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Ми аз обичам шкембе чорба с бира :P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Само не ми се смейте, но аз не обичам шоколад. Т.е. ям шоколад, но много рядко и в много малки количества - достатъчна ми е една хубава шоколадова бонбона и цял месец или два мога да не се сетя за шоколад. Но пък много обичам салатки (с много неща в тях, не само със зеленчуци) и често вкъщи си правя различни експерименти. Също така много обичам плодове, ама всякакви. И разбира се, не на последно място обичам да си похапвам месце (преди всичко пиленце). Не съм особен привърженик на ориза (особено когато е само ориз без нищо друго в него). Е, то какво се оказа?! Аз май обичам всичко или почти всичко :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Че що да се смеем има хора дето не ядът шоколад,че даже и такива дето не пият кафе и бира :shock: :lol: :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ами защото, когато кажа на някой че не обичам шоколад вски ме гледа странно, все едно ми е се е появило трето око. Много малко хора не обичат шоколад и не зная аз лично защо не го обичам, няма определен причина за това, но е факт. И това се отнася като цяло за всичко сладко. Например сутрин никога не мога да ям нещо сладко. Ако ми се случи това, то целия ден след това ми е много лошо и се чуствам ужасно дисконфортно. :(
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

най-омразното ми ядене е спанак!ужас!толкова е гаден! :x повдига ми се само от мисълта да го ям! :x
а любимото ми...! хм,не съм се замисляла!но има много неща, които обичам, например леща! :P
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

най-омразното ми ядене е спанак!ужас!толкова е гаден! повдига ми се само от мисълта да го ям!
а любимото ми...! хм,не съм се замисляла!но има много неща, които обичам, например леща!

Брей приличаме си по вкусове , сега ако можеш да готвиш , ша та зема за жена 8) 8) 8)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

мразя риба - аз съм истинска гордост за името си :lol:

обичам ориз и бисквити "Тутку" :wink: , но не едновременно :D
Изображение
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Sonor,погледни какво съм писала по темата Умеете ли да готвите и пак си помисли дали ме искаш за жена!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Че те земем , няма проблем, Шом си овен аз с тях се разбирам перфектно :D , иначе ако ми правиш шпекован бут или пилешка кавърма ... ще се научиш , иначе за пържени картофки цял живот мога да ги ям :)
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

нито знам как се прави шпекован бут,нито пилешка кавърма (не че знам кво е кавърма),но за пържените картофи заповядай!Винаги си добре дошъл! :D :wink:
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Мразя крем Малиби и разните нишестета - най-ГНУсната, най-отвратителната кулинарна изгъзица, измисляна някога :puke:
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

Мразя риба и всякакви други рибни деликатеси :tard:
Много обичам шоколад и всякакви други сладкиши :snorting:
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Мразя:сутляш,торта(с изключения),заек не накусвам,ориз(ако в него има домати),шаран.
Иначе обичам грах,картофено пюре,пушено пиле,палачинки и...солети.
Май съставих меню за цял месец :wink:
Smile!
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Мразя фасул! бляяях мразя гоо, също и мазни манджи, наай-вече такива с няква мас иииъу лол, мразя ги тези много разпространените солети с кашкавал! И тиква много не мога да ям :roll: , също и тиквена баница. Иначе има ужасно много неща, които обичам :D
Изображение --> ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кулинарен раздел”