Бихте ли си направили татуировка?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Къде се намира?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

ул.Цар Асен 52..тва е една успоредна на Витошка пряка..първата в посока 5те 8)
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

я кажете горе-долу колко може да струва някъв татос (не мн голям) за кръста долу.. ще боли ли много, колко ще е отнеме като време и дали ще има някакъв проблем, защото малко или много има разни косъмчета.. имам предвид нещо да не забере.. сори за малоумния въпрос
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Не, не бих. Не мога да знам дали след 5, 10 или 20 години ще изглежда добре и не бих си пречинил нещо, което може да не ми харесва след време! Иначе се кефя на татуси ама бих само временен.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

arielle написа:я кажете горе-долу колко може да струва някъв татос (не мн голям) за кръста долу.. ще боли ли много, колко ще е отнеме като време и дали ще има някакъв проблем, защото малко или много има разни косъмчета.. имам предвид нещо да не забере.. сори за малоумния въпрос
на 1 приятел за татос на гърба с големина около педя (диаметър.. приблизително) му искаха 80 точки за черно-бял или 100 за цветен.. за някво драконче ставаше въпрос. тва беше в студио "Мока", близо до "малките 5 кьошета" (Славейков). чувал съм че боли, щото все пак ти бодат кожата с игли. времето зависи от тва колко е сложна картинката и колко е кадърен татуировчикът. косъмчетата не вярвам да пречат, а пък и предполагам че разполагат със самобръсначки :D (бъзикам те, да не се засегнеш сега)

аз исках да си правя дракон на цял гръб, ама засега като че ли ми мина меракът :? пък и ще излезе бая кинти
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

arielle написа:я кажете горе-долу колко може да струва някъв татос (не мн голям) за кръста долу.. ще боли ли много, колко ще е отнеме като време и дали ще има някакъв проблем, защото малко или много има разни косъмчета.. имам предвид нещо да не забере.. сори за малоумния въпрос
ами към 50 кинта най-вероятно...за времето си зависи какъв татос ще си правиш и със сигурност ще боли поне малко..няма как :)
а защо искаш точно там да си я правиш?
[/url]
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

и аз не бих. въпреки че ми харесват, от къде да знам дали след 10 или 15 години ще я искам
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

Nyssa написа: ами към 50 кинта най-вероятно...за времето си зависи какъв татос ще си правиш и със сигурност ще боли поне малко..няма как :)
е да бе това и аз го предполагах, ама исках някой да потвърди, и за цените също, пък и знам, че не е оферта да пийнеш за кураж, щото много тече кръв май.. разширяват ти се кръвоносните съдове
Nyssa написа: а защо искаш точно там да си я правиш?
ми не знам, струва ми се (винаги така ми се е струвало) много готино.. видях го като малка и много ми хареса.. :? аз като малка видях и една мацка с обица на нослето и също много ми хареса.. ама надали някога ще си го направя :?
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

ами аз питам,защото по принцип не харесвам там татуировки..в смисъл много комерсиално ми се вижда..иначе не е лошо
абе трябва добре да си помисли човек преди да си направи,защото one thing leads to another както се казва :wink: може да ти се прииска още една,после пиърсинг и тн тн доста е зарибяващо всъщност и трябва да си малко луд хаха
[/url]
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Твърдо, не!!!
защо да си съсипвам тялото?
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Да, бих си направила. Дори в момента имам и психическата нагласа, и финансовата възможност. Но не съм си изградила концепцията за образа и посланието на татоса. Тази година, за 20-ия си рожден ден, може да се "обзаведа".
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Бих си направила само временна, защото като се знам колко ми е непостоянен вкуса бързо ще ми омръзне. На друг етап може вече въобще да не искам татуировка, така че не се знае кво ще ми хрумне... :lol:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

бих си направила, но временна, иначе за момичета ми харесва на кръста и отзад на рамото. за момчета- от вътрешната страна на ръката.
на целия гръб.. :? много по-готино е да гледаш самия мъжки гръб, отколкото някакви драсканици по него.
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
fANTONa
В началото бе словото

Мнение от fANTONa »

дам , бих си направил , скорпион .... ако е голям - на гърба , ако е малък , на ръката .... ама кога ще стане и аз не знам :D
Изображение

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Trisha написа:Бих си направила само временна, защото като се знам колко ми е непостоянен вкуса бързо ще ми омръзне. На друг етап може вече въобще да не искам татуировка, така че не се знае кво ще ми хрумне... :lol:
и аз така, с моето "постояннство" във възгледите по-добре да не рискувам. а и до известна степен ми се струва твърде опасно насила да си тъпча тялото с някакви отрови и химикали. но пък страшно много искам временна на дясната плешка, познайте каква :)! давам жокер - йероглифче, вие познайте какво ще пише :lol: 8)...

а иначе за мъжете много ме кефи някаква татуировка на рамото, ама да не е твърде голяма и грозна, а е нещо стилно и абстрактно...

п.п. а може ли да си кажа и за пиърсинга - много искам пиърсинг на пъпа, ама мноогоооо, със сигурност ще си направя в близко бъдеще, тоя път съм се заканила много сериозно :wink: :lol: 8)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”