К'ва беше реакцията ви, когато за пръв път видяхте М.Менсън?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Дано някой ден не пишеш в някой форум, в който пишат моите деца. Як бой бих ти хвърлила за такъв съветWinyan написа:Изобщо не им казвай, намери пари, спести някак, купи си билет, в уречения ден кажи, че си на лупон с преспиване и после случайно да ти свърши батерията на телефона...да не те проверяват...и намери кой да те прикрива от познатите ти, че си при него. Хващаш рейса, отиваш, гледаш го, прибираш се, може и на следващия ден следобед, зависи кога имаш рейс, може да изкараш после, че си се напил като за световно и затова не си се прибрал веднага, а си чакал да се оправиш. Ще те мъмрят, ама ще е пост фактум и ще си видял МерилинBlack_Blood написа:na 15 sym ina4e super zdrao mu se kefq na nastoq6tiq gostenin znam taka e 6te doide v BG i az nqma da otida 6tot roditelite mi ne me puskat ako bqh ot sofiq opredeleno 6tqh da otida moje bi tam e rabotata 4e sym ot dr grad no vse nqkak si 6te opravq ne6tata 10x people :}}}}
На 15 си, не си дете, що да не може да отидеш пък!!! И на концертите не ядат хора, просто музиката е силна, кво толкова.
Или вземи ваште с тебе
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Crematory написа:Дано някой ден не пишеш в някой форум, в който пишат моите деца. Як бой бих ти хвърлила за такъв съветWinyan написа:Изобщо не им казвай, намери пари, спести някак, купи си билет, в уречения ден кажи, че си на лупон с преспиване и после случайно да ти свърши батерията на телефона...да не те проверяват...и намери кой да те прикрива от познатите ти, че си при него. Хващаш рейса, отиваш, гледаш го, прибираш се, може и на следващия ден следобед, зависи кога имаш рейс, може да изкараш после, че си се напил като за световно и затова не си се прибрал веднага, а си чакал да се оправиш. Ще те мъмрят, ама ще е пост фактум и ще си видял МерилинBlack_Blood написа:na 15 sym ina4e super zdrao mu se kefq na nastoq6tiq gostenin znam taka e 6te doide v BG i az nqma da otida 6tot roditelite mi ne me puskat ako bqh ot sofiq opredeleno 6tqh da otida moje bi tam e rabotata 4e sym ot dr grad no vse nqkak si 6te opravq ne6tata 10x people :}}}}
На 15 си, не си дете, що да не може да отидеш пък!!! И на концертите не ядат хора, просто музиката е силна, кво толкова.
Или вземи ваште с тебе
1. Дотогава и аз може да съм пораснала
2. Най-вероятно и детето ти, и ти, и Ицо и аз ще ходим заедно на тоя бъдеш концерт
-
Black_Blood
- В началото бе словото
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Добре де, сериозно тогава
Говори сериозно с ваште, убеди ги, че няма причина да не те пускат, най-вече че ще си много щастлива да отидеш и наистина много искаш, и че ще си с приятели там и че всичко ще е ок, ако не се набутваш в голямото меле отпред. Даже може да те закарат дотам, примерно. В смисъл, пробвай с добро
Успех!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Кажи, че ще си с мен. Сериозно. Можеш да спиш при мен. Кажи на вашите, че съм бъдеща майка (след някоя и друга година, де) , със сериозно отношение към възпитанието, 5 по педагогика (и 2 по педагогическа психология, ама това не им го казвай) и съпруг, тренирал 3 бойни изкуства, с когото ще съм на въпросния концерт. Ако искаш, мога да ти дам телефон, за да ми се обадят и така да се каже, запознаят се мен.
Аз в голямото меле не се навирам, защото и без това припадам от гъчканица.
Обаче ще обещаеш да ме слушаш
Обаче ще обещаеш да ме слушаш
-
Black_Blood
- В началото бе словото
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Vladimir Gergov
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За първи път го видях през 1997 по Хедбенгърс бол , когато все още не приличаше на жена.

Мисля , че това беше първата песен , която гледах.
http://www.youtube.com/watch?v=QYFwzJYFlUw
яко. ще се разцепим на концерта!

Мисля , че това беше първата песен , която гледах.
http://www.youtube.com/watch?v=QYFwzJYFlUw
яко. ще се разцепим на концерта!
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
We are mountain people, this is what we do, this is how we live...
Show and Prove
Facebook
We are mountain people, this is what we do, this is how we live...
Show and Prove