Kakва ви е колата мечта...?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Riza - pijama
От дъжд на вятър

Мнение от Riza - pijama »

BMW - 7-ца или 5-ца
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

Във всички случаи някоя Японска резачка.Nissan 350 Z или Мazda RX-8.Сега карам Mazda 323 и един оптичен тунинг ще и дойде много добре.За по-непосветените в тунинга ще кажа тунинг не означава 2 лепенки от пазара,фолио на задните стъкла и някой друг спойлер.Тунунгът на автомобили е нещоподобно на обзавеждането на къща или апартамент.Можеш да ги обзаведеш за 5 и за 50 хил.лева.Така е и с тунинга.Най често срещания в България обаче е пазарския.Иначе се почва от окачването,минава се през гумите и джантите,спойлерите,престилките,новите фарове и стопове с диодна светлина,изпускателната система.После се почва в купето - спортни седалки,стелки,бели циферблати на оборотомера и километража,по-малък скоростен лост,музика(СД,колони,стъпало,1 или 2 баса).Накрая идва и тунинговането на двигателя,където отиват най-много кинти и затова в България аз поне не виждал качествен такъв.Слага се спортен въздушен филтър,нова алуминиева глава с 16 или 24 клапана,увеличава се хода на буталата и се слагат цилиндри с по-голям диаметър.Кара се с високооктанов бензин.Има още куп неща,но ще стана досаден.Дано съм бил полезен!
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

С mazda RX8 бях на бала.Наистина е много,много...яка!То може би в Need for speed само това ми харесва :wink:A иначе и Porche Carrera не са лоши,даже никак :D
Smile!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

2shae написа:Във всички случаи някоя Японска резачка.Nissan 350 Z или Мazda RX-8.Сега карам Mazda 323 и един оптичен тунинг ще и дойде много добре.За по-непосветените в тунинга ще кажа тунинг не означава 2 лепенки от пазара,фолио на задните стъкла и някой друг спойлер.Тунунгът на автомобили е нещоподобно на обзавеждането на къща или апартамент.Можеш да ги обзаведеш за 5 и за 50 хил.лева.Така е и с тунинга.Най често срещания в България обаче е пазарския.Иначе се почва от окачването,минава се през гумите и джантите,спойлерите,престилките,новите фарове и стопове с диодна светлина,изпускателната система.После се почва в купето - спортни седалки,стелки,бели циферблати на оборотомера и километража,по-малък скоростен лост,музика(СД,колони,стъпало,1 или 2 баса).Накрая идва и тунинговането на двигателя,където отиват най-много кинти и затова в България аз поне не виждал качествен такъв.Слага се спортен въздушен филтър,нова алуминиева глава с 16 или 24 клапана,увеличава се хода на буталата и се слагат цилиндри с по-голям диаметър.Кара се с високооктанов бензин.Има още куп неща,но ще стана досаден.Дано съм бил полезен!
Еее де не ни подценявай... :wink:
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Lamborghini Diablo
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
Cynthia
От дъжд на вятър
Специалност: Печатни медии
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от Cynthia »

Рено Лагуна!!!
Обожавам я тая кола.... :D :D :D
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

За мен няма значение марката на автомобила. Важното е да е бърз, комфортен и да го кара добър шофьор :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

...а не като мен... :?
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Мисля, че след кратко време съвсем спокойно можеш да се кандидатираш за такъв. Недей да скромничиш :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

Peugeot 307CC с панорамен таван- идеалната женска кола 8)
Последно промяна от Eve на 29 Авг 2005, 15:27, променено общо 1 път.
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

Такъв дзвер няма!На тн.'стъклен таван' му се казва панорамен и се предлага само в комби версията 'стейшън вегън' на 307.И Пежо се пише 'Peugeot',ама т'ва е подробност.
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

2shae написа:Такъв дзвер няма!На тн.'стъклен таван' му се казва панорамен и се предлага само в комби версията 'стейшън вегън' на 307.И Пежо се пише 'Peugeot',ама т'ва е подробност.
Важното е, че се разбира за какво става вапрос :D
Btw, мерси че ми каза да го поправя :idea:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

аз смятам,че най-подходящата за мен кола би била опел корса-малка и удобна!щото настоящата е комби и ми е трудно да я карам!
Аватар
Makmurfy
В началото бе словото

Мнение от Makmurfy »

Boromir написа:не щем коли!
ПРИЗИВ
научете се да яздите или поне карайте колело :wink: :lol:
е ...редовно карам колело, но не би се отказал от нещо немско :)
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

по принцип мразя колите - фен съм на конете и предпочитам така да се придвижвам или пеша, едновреме карах и колело, но от години не съм се качвал...
единственото екологично чисто МПС, което не бих карал е "магарцедес", нищо че е турбо-дизел с камшично запалване :twisted: доста често има проблем именно със запалването :?
edited by Crematory:Ти си ги мрази колкото искаш, на мен ми купи Ситроен Пикасо и книжка,че да мога да си ходя до Пловдив. Светло син!
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”