Документи за предварителните изпити
Модератор: Boromir
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
- Anelka
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ, Европеистика
- Курс: трети
Да, точно така, само ако кандидатстваш в УНСС документите се подават на място, в самия университет. Лично в моя град има такова бюро, ходих да питам как става и всъщност искат нещо като комисионна за всеки изпит - на мен жената ми каза 13 лв. + 1-2 лв. за самата молба и изпита ти излиза около 30 лв. 
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
в сайта с датите за отделните изпити пише ,че документите ще се приемат от 26 март
може и по-рано
а борсата в Монтана е на 23-24 март и там ще присъства и СУ .. + това моя съyченичка си е подала документите вече...явно 26 март не важи а ?Подаване на кандидатстудетски документи за предварителните изпити от 26.03. до 20.04.2007 г.,
всеки работен ден от 10,00 до 12,00 и от 14,00 до 16,00 часа
А може ли някой да ми каже какво е това животно:

Какво картонче?Чл. 7. (1) За участие в предварителните кандидатстудентски изпити се подават следните документи:
1. Картонче за участие в предварителните кандидатстудентски изпити. Картончето се получава след заплащане на таксата при регистрация за издаване на входящ номер;
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
Misska Optimistka
- В началото бе словото
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Karamelska
- В началото бе словото
здравейте
редовна читателка съм на форума и с интерес следя темите.Обикновено не давам мнения,защото ме мързи да пиша
Сега обаче искам да дам мнение по този въпрос.
В сайта на СУ пише,че записването става от днес(26.03.2007г),но аз ходих миналата седмица в бюрото за прием на документи в моя град-Враца и си подадох документите.Процедурата е следната:внасяте таксата за изпита в която и да е банка във вашия град,след това отивате във бюрото за прием на документи.Ако нямате справочник си купувате оттам(поне при нас е така) и вътре има 2 жълти картончета.Едното се попълва за университета,а другото остава за вас.В тези картончета се вписват входящият ви номер,име,ЕГН и какъв изпит ще държите.Жената,която ми прие документите ми каза,че за всеки град,в който има такива бюра,се изпращат входящи номера от ВУЗ-а и всичко е ОК.На едната страна на картончето,което остава във вас пише,че един ден преди изпита всеки кандидат-студент е длъжен да провери в коя зала и сграда ще се явява на изпит.И на самия изпит носите жълтото картонче+лична карта+документ за платена такса.
Надявам се да съм била полезна:)Успех на всички!:)
редовна читателка съм на форума и с интерес следя темите.Обикновено не давам мнения,защото ме мързи да пиша
Сега обаче искам да дам мнение по този въпрос.
В сайта на СУ пише,че записването става от днес(26.03.2007г),но аз ходих миналата седмица в бюрото за прием на документи в моя град-Враца и си подадох документите.Процедурата е следната:внасяте таксата за изпита в която и да е банка във вашия град,след това отивате във бюрото за прием на документи.Ако нямате справочник си купувате оттам(поне при нас е така) и вътре има 2 жълти картончета.Едното се попълва за университета,а другото остава за вас.В тези картончета се вписват входящият ви номер,име,ЕГН и какъв изпит ще държите.Жената,която ми прие документите ми каза,че за всеки град,в който има такива бюра,се изпращат входящи номера от ВУЗ-а и всичко е ОК.На едната страна на картончето,което остава във вас пише,че един ден преди изпита всеки кандидат-студент е длъжен да провери в коя зала и сграда ще се явява на изпит.И на самия изпит носите жълтото картонче+лична карта+документ за платена такса.
Надявам се да съм била полезна:)Успех на всички!:)
Be cool,Be yourself,BE YOU!
При подаване на документите за предварителния изпит искат ли копие на личната карта или само сверяват ЕГН и името на кандидат-студента. Синът ми си е подал документи за смяна на личната карта, чийто срок изтече на 10 април, но новата ЛК още не е готова. Предполагам, че няма да има проблем при подаване на документите и явяването на изпити после с новата ЛК.
Аз носех копие на личната карта, както и самата лична карта. Дадох копието заедно с документите, лелката свери ЕГН-то ми от копието, и ми го върна. Дори не ми поиска оригиналната лична карта.ally написа:При подаване на документите за предварителния изпит искат ли копие на личната карта или само сверяват ЕГН и името на кандидат-студента. Синът ми си е подал документи за смяна на личната карта, чийто срок изтече на 10 април, но новата ЛК още не е готова. Предполагам, че няма да има проблем при подаване на документите и явяването на изпити после с новата ЛК.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.