Първи резултат от турнира

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Във въпроса ти има резон. Ако съперникът ви не се събере, получавате служебна победа. Ако те (а и вие) искат да играят и вие имате много играчи, може също да постъпите като нас днес.

Освен това аз мога да се закълна в новите си вратарски ръкавици, че Tripio, Didoo и Bludgeon се раздадоха за отбора, в който играха и създадоха немалко голови положения, защото са добри играчи и имат своето достойно място, което ще си проличи и когато си заиграят обратно в отбора на Форум СУ, тоест още следващия кръг.
Изображение
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

:) ок
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

какво значение има всъщност.. важното е да се събираме и да ритаме, победата и вкараните голове за мен нищо не значат. именно затова бях против цялата сериозност на турнира, защото винаги ще има недоволни, но когато победата е практически без значение, няма да има спорове :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Да, ще се признаят. Щомсте решили да правите циркове и да правите подобни сметки за голмайстор, ОК, нищо не ви спира. Просто не е морално. Ние играем за кеф, без да мислим кой колко ще вкара. Мога да ти гарантирам, че нашите трима играча играха на ниво за Берое. След като ние сме се съгласили да дадем на противника играчи, значи не виждам проблем. Ако някой трябва да подаде контестация или възражение, то това може да сме само ние, защото ощетените сме ние. Вместо да рискуваме мача, можеше да кажем 3-0 служебно и да си свиркаме. Но решихме да играем мъжки и до край, независимо, че можеше и да загубим. Не виждам нищо лошо.
Да живее отбора на Форум СУ
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

че аз да съм казал че има лошо???? :lol: :lol: :P просто попитах дали ще ми бъдат зачетени головете.а отностно това че си постъпил благородно и че си се жертвал не се и съмнявам,винаги го правиш. :P :idea: :twisted: 8)
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Кога ще се случи това.. аз правя доста неуспешни опити да организирам среща ,ама като нищо не става какво мога да направя !? :(
In vino verittas
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Получава се точно това, което обясних днес на едно от момчетата от Форум Берое! Каквато и организация да има, ако ВСЕКИ не прояви поне малко самоинициатива, не може да се очакват нужните резултати! Не може организаторите да идват и да будят рано сутрин всеки един и да го викат да играе! Уж всички бяха екзалтирани, уж всички щяха да играят, а какво стана? Все още можем да спасим удоволствието от турнира! Вземете се в ръце и бъдете хора на място!
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

TheGreat7 написа:Получава се точно това, което обясних днес на едно от момчетата от Форум Берое! Каквато и организация да има, ако ВСЕКИ не прояви поне малко самоинициатива, не може да се очакват нужните резултати! Не може организаторите да идват и да будят рано сутрин всеки един и да го викат да играе! Уж всички бяха екзалтирани, уж всички щяха да играят, а какво стана? Все още можем да спасим удоволствието от турнира! Вземете се в ръце и бъдете хора на място!
:wav: РЕСПЕКТ!!!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Браво, Златко!!! Респект и от мен. Надявам се да се срещнем по-късноио на турнира и най-накрая да се запознаем лично.
Който го може го може!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

elmo, ти па си най-големия несериозник с тва Семково :lol: аре запиши си допълнителните играчи, да не стане накрая проблем че не са картотекирани..

(за незапознатите отбелязвам, че Информатика не можаха да напишат пълния състав на отбора си навреме, защото капитанът нямаше достъп до компютър последната седмица, затова викам да им дадем възможност да го направят сега, тая седмица)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”