Финанси, разходи, отчет за МЕГАТУРНИРА
Модератори: ники, Methuselah
//
що маправо да няма медали за всичките отбори? хахаха поне да спрем с глупостите? и да купим бинтове и спинцовки,ще наемем лекар,ще извикаме полиция да ни пази,пресата,рекламодатели.абе хора тази идея тръгна като за начало да направим нещо малко но стойностно,някои грандомани обаче ще го развалят.правим подобно нещо за първи път него го направим малко по просто а следвщият път като имаме опит ще го напрваим по голямо и по голямо....и така
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Предлагам демократично решение на проблема - щом ви се струма толкова сложно - просто взимаме 1 купа за шампиона и това е. Ще струва около 50 лева и 20 за топка - значи по 10 лева на отбор. Ако и това ви е много, просто няма да има никакви финанси и награден фонд. Ще си изиграем просто едни квартални мачлета. Може и съдии да не викаме даже, щом като ще усложняват турнира. Предлагам да няма и ограничение за бройката на играчите и транферите, щом като го правим за първи път турнира и не е толкова сериозен. Предлагам да не играем 2 по 30 минути, а колкото ни е кеф. Иначе става много сериозно. Абе я направо и топка да не носим, както е тръгнало. Направо и турнира може да отменим.
Да живее отбора на Форум СУ
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
ДобреФФ какво им се връзваш толкова на тия ....остави ги да си търсят медали като много знаят....Идеята с купите беше отлична, но явно някои типове са гледали прекалено много Олимпииските игри(макар ,че даже и там не дават медали на всички)...аиде нека и да организират нещата сега...
P.S. azzaro вместо да се правиш на много духовит и оригинален , дай по-добре да видим кога и къде ще играем мача в края на седмицата....
P.S. azzaro вместо да се правиш на много духовит и оригинален , дай по-добре да видим кога и къде ще играем мача в края на седмицата....
няма смисъл от медали. Ако пък толкова настоявате трябва да играеме там където няма да има кой да ни се смее колко сме зле. Най-добрия вариант е: по 20-тина лева от отбор, 20-30 лева да отидат за топка, една купа за голмайстора, а победителя, второ и трето място взимат другите пари.
Васил Иванов Тунчев
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Да, няма смисъл от медали за 2,3...8-о място.
Събираме пари за Купите и всичко, което Добрев написа в началото. Стига сте недоволствали. Този турнир малко или много се организира от Форум СУ и Археология.
Ще съберем пари и ще ви дадем пълен отчет за тях - няма да се загубят.
Събираме пари за Купите и всичко, което Добрев написа в началото. Стига сте недоволствали. Този турнир малко или много се организира от Форум СУ и Археология.
Ще съберем пари и ще ви дадем пълен отчет за тях - няма да се загубят.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Този турнир малко или много се организира от Форум СУ и Археология.
И кво, затова трябва да играем по свирката на хората от двата отбора. С извинение обаче прекалявате. Аз си пиша постовете за да се види мнението ми, никой не ангажирам да го следва, обаче като има и други които мислят различно от вас, малко си коригирайте решенията. Честно казано не ме интересува дали ще има купи, медали и тем подобни. Нито фланелки. Който му се занимава да се оправя. Моя дял като парични средства ще го дам. Обаче турнира е за всички, не забравяйте това. Ако пък греша аз с това си последно твърдение, моля поправете ме.
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Домакини не сме, но сме се захванали с организацията, което не е никак малко, бъди сигурен. Осигуряваме награден фонд, рефери, точни и ясни правила и най-важното 1 месец емоции. Никой никъде не е казал, че трябва да ни играете по свирката, незнам защо го разбираш по този начин. Разбира се, че всички решения трябва да се вземат колективно и да са съгласувани.
Ако си мислиш, че аз правя нещо за собствени облаги или, за да печеля купи и медали се лъжеш. Аз мога да вържа бас с теб, че Форум СУ няма да попадне в тройката (дано не съм прав) и няма да се добере до отличие, така че тези купи ще отидат във вас (много вероятно). Не виждам с какво не си съгласен и по каква свирка те караме да играеш.
Недоумявам. Сякаш правим нещо за нас, а не за всички нас.
Да живее отбора на Форум СУ
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Турнирът няма домакин, но има ОТГОВОРНИК ПО ФИНАНСОВИТЕ ВЪПРОСИ, който вие сте избрали и е свършил перфектна работа, според мен той трябва да вземе финалното решение. На никой не му е забранено да предлага идеи, които биват обмислени от ръководния орган. Турнирът няма спонсори, затова е с ограничен бюджет, с който трябва да се съобразяваме.
Иначе, ако искате за спомен нещо, ми дайте на всеки участник да подарим по една тениска с надпис "МЕГАТУРНИР 2006" или нещо от сорта ? Кффо му плащаш, пари бол!
За мен, конфигурацията на ДобреФФ е перфектна. А, втория и третия като искат награда от турнира, си събират пари и си правят медали, тениски, кондоми...кффот решат
.
Това си е мое мнение. Моля, всеки имащ различно мнение от мойто да не се опитва да ми го налага или да ме убеждава в правотата си!
Иначе, ако искате за спомен нещо, ми дайте на всеки участник да подарим по една тениска с надпис "МЕГАТУРНИР 2006" или нещо от сорта ? Кффо му плащаш, пари бол!
За мен, конфигурацията на ДобреФФ е перфектна. А, втория и третия като искат награда от турнира, си събират пари и си правят медали, тениски, кондоми...кффот решат
Това си е мое мнение. Моля, всеки имащ различно мнение от мойто да не се опитва да ми го налага или да ме убеждава в правотата си!
Последно промяна от [ OVeRMiND ] на 26 Фев 2007, 23:05, променено общо 1 път.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.