slavqnska filologiq
Модератор: Boromir
не се изкарва лесно висока оценка на тези наши "хубави" изпитчета, не сте ли се замисляли...това е причина за този толкова нисък бал, а и това че малцина искат да учат това като първо желание и влизат такива, на които им е от последните...но според мен тази балове (и самите изпити)съвсем не са показателни за това какъв е човекът получил ги..........
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
тук се съгласявам напълноMillion написа:не се изкарва лесно висока оценка на тези наши "хубави" изпитчета, не сте ли се замисляли...това е причина за този толкова нисък бал, а и това че малцина искат да учат това като първо желание и влизат такива, на които им е от последните...но според мен тази балове (и самите изпити)съвсем не са показателни за това какъв е човекът получил ги..........
особено с това , че на изпита трудно се изкарва хубава оценка
защо ли?
най - вероятно защото в училище стилът е доста по-нисък от изисквания от проверяващите
а не всеки може да посети курс и да види "наживо" стила , който изискват
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Съжалявам за оф топика,но да кажа-втората задача по литература не е есе!Питала съм!Така нареченото литературно-историческо съчинение също вкючва анализ на творбите,но трябва по-задълбочено да се пише за епохата и историческите тенденции,когато са творили авторите,пък и как ви се струва СУ да обяви прием по литература с есенце,на мен лично ми звучи невъзножно.Това е което знам по въпроса.
- Гост
- Пишеща машина
Българска филология не се изкарва лесно. За един техен изпит само имам инфо - ЛТЗ/а.к.а. литературознание/. Е там буквално доц. Димчева ги гърчи./а не прави голямо изключение и за небългарските филологии/ Има хора, които са връщани 7 пъти и са прекъсвали 2 пъти по него. Така че да
влезеш не значи да завършиш. /това по повод на ниските балове.И не
слагайте всички филологии под един знаменател. ФКНФ все още има 10-15 специалности с луди балове..../
влезеш не значи да завършиш. /това по повод на ниските балове.И не
слагайте всички филологии под един знаменател. ФКНФ все още има 10-15 специалности с луди балове..../