Мегатурнир (правила, жребий, схема)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

а как е сега във футбола, ако единия отбор води след 1-вото продължение, 2-рото играе ли се? щото ги сменят често тия точно тия правила, пък аз не гледам много мачове :roll:

иначе при 30 минути полувреме продължения по 10 са ОК според мен :)

аззаро, само топката ни е необходима преди началото на турнира, всичко останало е за финала, така че срока за парите предлагам да го направим до 2-ри кръг (мисля че около 10ти/11ти март се пада), а пък за топка е достатъчно един отбор да събере "вноската" си малко по-рано, повече от 20 лева едва ли има смисъл да се дават, айде максимум 25 (ДобреФФ предложи вноска от 20 кинта за отбор) - тогава 2 отбора ще трябва да организират финансите си преди 3-ти, ама тва едва ли ще е проблем, говорим за по 2-3 лева на калпак :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

В настоящия момент твърдо си се играят и двете продължения, независимо дали след първото някои от отборите води или не. 8) 8) Безумията "златен" и "сребърен" гол вече не съществуват. 8) 8)
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Как се определя терена за провеждане на дадена среща?
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

май ще трябва да се съобразяваме най-вече с това къде е свободно :roll: иначе по уговорка на 2-та отбора, ама едва ли всички ще са толкова претенциозни че да не могат да се разберат ;)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

ZdrafQueZzZz написа:имам въпрос за ситуация, която не видях в правилата... ако я има се извинявам... таа въпроса ми е във втората фаза на турнира какво точно се прави при равен резултат? Има ли продължения или направо дузпи? Ако има колко са дълги?
Две продължения по 10 минути при равенство. Играят се докрай, няма правило на "златен" гол. След това дузпи- по пет.
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Имаме ли право да сменяме вратаря си, да речем на два гола например. Тоест да се въртим на вратата.
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Никой не ми отговори, така че ще се самоцитирам:
Имаме ли право да сменяме вратаря си, да речем на два гола например? Тоест да се въртим на вратата.
Чакам отговор! Важно е за нас, а може би и за другите отбори.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Естествено, че може. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

не вярвам някой да ви направи проблем за това, че сменяте вратаря. В списъка с играчите пише само имена и евентуално факултетни номера, но не и постове по терена. Това са си ваши вътрешни решения, при положение че не нарушавате (поне според мен) правилата на турнира, не виждам проблем.
zamunda.net will never die!
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

ОК. Благодаря.
Аватар
Bludgeon
В началото бе словото

Мнение от Bludgeon »

Група 2 мирише на смърт ...
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

I am weasel написа:Имаме ли право да сменяме вратаря си, да речем на два гола например. Тоест да се въртим на вратата.
все пак за да няма недоразумения, да спомена че става дума за смяна при спряна игра ;) да не реши някой отбор да хитрува :lol: е, етнолозите едва ли, ама има отбори с които хич не се познаваме

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”