'СуПер МАриО'

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Cvetinka написа:Я ми кажете откъде да си дърпна Марио-то, че откъдето го дърпах преди не става... :(
Дръпни си го от сайта на майкрософт, аз оттам си го дръпнах и си е безплатно :D
Като птичка в небесата :)
marthha
В началото бе словото

Мнение от marthha »

Здравейте!

Имам един въпрос, свързан със играта Супер Марио! Изтеглих най-новата версия от Замундата, обаче нещо не ми се получава 2-4! Там има един трамплин и не мога да скоча, все падам :( Някой знае ли как да се засиля та да премина?! :P Преди я превъртах, ама сега-не, та не! Благодаря предварителнооо!!! :D
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Класическото Марио
Boromir написа:Ей това е истината бре! Виртуал риалити!

http://www.vbox7.com/play:a417ac85
Изображение Изображение
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

marthha написа:Здравейте!

Имам един въпрос, свързан със играта Супер Марио! Изтеглих най-новата версия от Замундата, обаче нещо не ми се получава 2-4! Там има един трамплин и не мога да скоча, все падам :( Някой знае ли как да се засиля та да премина?! :P Преди я превъртах, ама сега-не, та не! Благодаря предварителнооо!!! :D
Ако е това, за което си мисля - най-добре въобще не опитвай с трамплина - колкото пъти опитах, толкова пъти се убих :) вляво от него има редичка тухли, а над тях скрити въпросчета (май бяха скрити). качваш се върху въпросчетата и със засилка скачаш от ръба :)
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

pora_e_priqtel написа:Ако е това, за което си мисля - най-добре въобще не опитвай с трамплина - колкото пъти опитах, толкова пъти се убих :) вляво от него има редичка тухли, а над тях скрити въпросчета (май бяха скрити). качваш се върху въпросчетата и със засилка скачаш от ръба :)
Именно.
Тия трамплинчета са само за украса, з**баваш ги
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе ако успееш два поредни пъти да скочиш нависоко право нагоре с трямплина можеш да си грабнеш гъбка с животче, но пропорцията 1 живот + / 1 живот - е горе-долу 1/4
marthha
В началото бе словото

Мнение от marthha »

Не зная дали е същата версия, наистина, защото опитах да скоча след тухличките, т.е над тях, но там няма нищо! Един приятел каза, че трябва върху трамплина ОТ тухличките да скоча, но това прави прибиването ми само по-ефектно, нищо друго :lol: Направо си умирам от яд! :twisted: Но както и да е, благодаря ви за помощта все пак :D
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

marthha написа:Не зная дали е същата версия, наистина, защото опитах да скоча след тухличките, т.е над тях, но там няма нищо! Един приятел каза, че трябва върху трамплина ОТ тухличките да скоча, но това прави прибиването ми само по-ефектно, нищо друго :lol: Направо си умирам от яд! :twisted: Но както и да е, благодаря ви за помощта все пак :D
Аз не знам за кое ниво ми говориш, но тогава пробвай да влезеш в някоя тръба. Абе потърси цаката. Я има скрита стотинка, върху която да се качиш, я нещо друго...
marthha
В началото бе словото

Мнение от marthha »

Ами говоря за ниво 2-4, т.е последното преди 3-то :shock: Направо не ми се мисли, като знам, че са осем, а аз не мога второто да мина :D Няма и тръби и нищо за да го мина!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ами аз говорех по памет, която като нищо може да ми е изневерила. Ако над тухличките няма нищо, значи се засили направо по тях и оттам скочи :wink:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Е досега джитках, но 6-2 нема минаване, батенца. Най-мразим лабиринти.
п.п. тая игричка хич не е зарибявка, а? :)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А, нееее :P

Това ония лабиринти ли бяха, дето ако не минеш о еди каква си система си остават безкрайни?
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

pora_e_priqtel написа:А, нееее :P

Това ония лабиринти ли бяха, дето ако не минеш о еди каква си система си остават безкрайни?
тая версия (от линкоса имам предвид) е доста по-различна обаче от онази отпреди 10 години, която джиткахме на нинтендото. нивата са други, няма ги гадовете, които приличат на въшки, можеш да взимаш някъв нар...

поре, мисля, че ти говориш за истинския супер марио и то за последното ниво- 8-4. там наистина трябваше да влизаш в точно определени тръби, за да стигнеш до боса. тука 6-2 е нещо подобно.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Спомням си от блажените далечни години оригиналния Марио от Нинтендото, ама аз и сега си джиткам на тази обновена версия, която споменаваш. Или май е тя. Казва се "Марио форевър" и са я правили поляци-ентусиасти :)
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

pora_e_priqtel написа:Казва се "Марио форевър" и са я правили поляци-ентусиасти :)
Точно. :)

А на 6-2, ако влезеш в тръба, в която има лошо цвете, без да си го очистил, умираш. А то супер трудно се стига дотам такъв, че да можеш да стреляш (не знам как му виката, аз му викам "готвач" :))
Дори и да мога да стрелям, пак ми свършва времето, защото не знам пътя. И вече за бонус екранът ти вибрира :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”