Колеги, какво става тук?? За една тема ще се напсувате още малко.
Ако трябва откриването на всяка нова тема да се съгласува с всички модератори + админ на форума, аз съм за.
Смятам, че настоящите поддръжници на форума работят чудесно и не е нужно да се стига до безумни спорове.
Колкото до темата на Росен - тя има смисъл, стига да не се изчерпва само до "той каза, аз казах", ако ме разбирате.
Това, което ми прави впечатление от доста време насам, е, че има висок процент хора, съфорумци, колеги, които отказват да приемат чужда, различна гледна точка и се нахвърлят много грозно срещу някои..Не им прави чест ( всичко знаем кого имам предвид, нали? ).
P.S.: Росене, защо не станеш PR на...Абаджиев, например?
По темата : Първанов и аз не го харесвам и не е срам да кажа, че гласувах за Беронов по съвест, не по харесване/нехаресване.
Но поне президентът НИ е международно признат - мазен или не, фалшив или прикрит, той е умерен, а това се нрави западните ни братя, пък и не само. Като толкова много не искате президентът да има каквито и да е връзки и отношения с БСП, следващия път гласувайте за Георги Жеков ( ако той се самоиздигне ) - бъдете сигурни, половината ще ви избие, щото не сте лежали по соц. затворите!