Разочарованието?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
naida
В началото бе словото

Мнение от naida »

Само ми е чудно как може да се насирате от такива неща.
А от какви неща трябва да се "насирам" :?:
Това ми е приоритет в момента и това е най-сериозното нещо, с което съм се сблъсквала до момента - имам право да се притеснявам. И дори да се "насирам", това не ми пречи да се справя. :!:
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
Аватар
Ena``
В началото бе словото

Мнение от Ena`` »

Щото родителите искат да видят, че не са отгледали полуидиотчета, а конкуретно способни на останалите
Едно провалено кандидатстване не може да бъде критерий за нищо. Още повече за собствените ти родители.
Вие ако се нааквате и посирате от един пиклив кандидатстудентски... лелеее, за къде сте тръгнали? А да ви питам. По-нататък мачовете, ъъъ нещата са на много по-високо ниво.
Вярваш ли в това?
Защото аз не. Високо ниво? В българските вузове? Някой друг път.
Всичко е такава пародия и фарс, просто е излишно да се коментира.
п.с. Това, че в момента съм извън системата, не ме прави "неосведомен смешко", защото голяма част от приятелите ми са студенти. И те не си говорят просто ей така, за да се намират на приказка.
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

просто не се впрягайте прекалено много, хора! :wink:

иначе кандидатстването наистина си е важна крачка за всеки, който държи да се образова!

просто някои много се впрягат, такъв им е характера може би, пък и като се впрегнат малко повече, могат да успеят да се преборят! :)

без стрес и агресия нищо не се постига! :twisted:
Аватар
Ena``
В началото бе словото

Мнение от Ena`` »

Java, аз също говоря за Университета. За съжаление в много отношения Софийският не прави изключение. Радвам се, че си доволен от специалността си, преподавателите, колегите, материалната база....
Хубаво е, че има хора, които оценяват високо степента на образованието в СУ, но много са и разочарованите.
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

абе берберович ли си дзефирович ли си (деба не знам как му се пище името на тоя сръбин ли бошняк ли къв е ...) по спокоино е
апък и някои спецаилности в др университети се влиз апо трудно от някои в Су :!:
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Java, прекаляваш ;).
То ако всички се ръководеха от твоя акъл, сега нямаше една сграда да има в България, поради липсата на архитекти... И други подобни примери ;). Запази обичта си към СУ за себе си 8)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Само Университета!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”